icon

Ponuky na serióznu prácu z domu s fixným platom

viiktoria93
4. mar 2025

Dobrý deň, hľadám SERIÓZNU PRÁCU na home office. Žiaden herdalife, a iné blbosti nechcem, potrebujem fix plat + ohodnotenie. Maximálne na pohovor som schopná cestovať (mám malé deti). Mám 2 ročnú prax v call centre, customer service. Dohoda, alebo zmluva, živnosť ( ak plat je +1100eur). Vopred ďakujem za typy 🙂

Strana
z2
lucia13022023
4. mar 2025

@miko_matata neviem, to som si vymyslela 🤣

casavina
4. mar 2025

@viiktoria93 si dôkazom že pyšná "princezná" naozaj existuje 😂😂😂

svetlonos
4. mar 2025

@viiktoria93
no ty si ma teda dostala... Pokial je 93 v niku tvoj dátum narodenia, čakala by sim viac stretu s realitou.
Schopna si prísť maximálne na pohovor, figu vies ale podmienky mas super teda.
Tiez som na materskej a počas jedného tehotenstva som dokonca odmietla robotu z 10 na 30 hodin tyzdenne. Vies prečo? Pretože som casto bola doma na ocr a vážila si svojich kolegov. Majiteľke to bolo úplne jedno. Kým ja by som bola na ocr, kolegovia by si to od💩 za mňa.
A mam trisilinku viac skúseností pracovných ako ty a teda rôznorodé.
Ale tvoje požiadavky by som nemala teda ani tu v Rakusku. No ved skus zamestnávateľovi povedať, hocikde, ze si schopna prísť tak max na pohovor!
Z teba ochota pracovať až tak srší.
Ty píšeš ako by si prečítala knihu - Prajte si od vesmiru a tak celkom to nepochopila.
Nemusíš sa tu hnevať na odpovediach, ktoré dostávaš. Napíš @melanta napriklad. A je tu aj mnoho personalistiek, majiteľov firiem. Ale som si istá, že po prečítaní tvojho príspevku len nemo pokrutia hlavou.
Môžeš sa nahnevať alebo zamyslieť, či ti tu ľudia píšu. Takto si ale vážne serióznu pracu nenájdeš.

denkabemommy
4. mar 2025

@viiktoria93 ja pracujem HO, vo firme som nikdy ani nebola osobne… 🤷🏼‍♀️ ale úprimne, popracuj na svojom prejave, lebo ťa nevezmú ani kravy dojiť. 1. Pasívna agresia už v tvojom “inzeráte” 2. Diktuješ si podmienky, na ktoré bohužiaľ nemáš vedomosti, že by sa o teba šli všetci pobiť 3. Aké máš skills a vyštudované školy? Lebo takto ťažko človeku radiť.
A čerešnička napísať “nebudem nikam cestovať, lebo mám 2 deti” prepáč ale tou vetou si sa dala sama dole 😅 keby som zamestnávateľ , tak po tejto vete sa usmejem a zamávam ti na rozlúčku. Takže popracuj aj na soft skills - to píšem ako dobrú radu do budúcna pri hľadaní práce

romino
4. mar 2025

No hej, takto sa praca naozaj nehlada. Kedze na taku pracu, ak existuje, je aj najvacsia masa zaujemcov. To si ludia povedia po rodinach ci znamych, ak niekde nahodou daco vyskoci ...ze aj nadialku by sa dala daka jednoducha praca. A hned sa niekto najde.
To sa naozaj nezhana niekto cudzi cez MK.

Strana
z2