Poradca/poradkyňa klienta VÚB
Ahojte, mám možnosť zaslať životopis na to miesto, takze rada by som Vás poprosila o vaše rady a skúsenosti v tejto oblasti.
Ďakujem 🙂.
@naatty10 súhlasím...ja som pracovala v Tatra banke a zničila som si zdravie ... Aj to psychické....liečila som sa 2 roky 🤣 ...veľmi veľa záleží od kolektívu a šéfky šéfa či budú v pohode...ale ak som si odmyslela tie tlaky a zlu šéfku, tak to bola naozaj super práca, strašne ma to bavilo
Robila som vo VUB poradcu 6 rokov...nikdy viac.
@aniss257 mna z tejto banky vykúpilo tehotenstvo, už nikdy viac by som nešla robiť. Ale ja nemám povahu na manipulovanie ľudí, aby odišli s čo najviac produktami a potom si búchali doma hlavu, čo to urobili... Ak máš charakter na predajcu, čiže budeš pozerať na to, aby si čo najviac predala, nech to stojí čo to stojí, tak sa Ti bude dariť. Jednoducho potrebuješ mať riadne obchodnícku povahu a to vieš len Ty sama.

Ahoj 🙂 Pracujem na tejto pozícií ale ina banka. A moja rada je ak máš na to nervy vieš zvládať stres a máš rada prácu s ludmi chod do toho.... ALe ak nie tak ta to uplne zdeptá... Som tu 5 rokov a už mám toho až až....