icon

Poradíte prácu na doma popri materskej?

kikus44
27. feb 2012

ahojte, som na MD už rok a pol a chcela by som si nejako privyrobiť. Lebo tiež ste určite neni najspokojnejšie s tým našim ,,mesačným príspevkom´´ 😖
neviete niektorá o nejakej práci na doma??

janula258
12. mar 2017

žienky našla som super spôsob ako si privyrobiť, je to jednoduché stačí vám mobil s prístupom na internet, spoločnosť nám bude platiť za pozeranie reklám sťahovanie aplikácií, hodnotenie a pod. Je to nový projekt ktorý sa šíri veľmi rýchlo, môžete sa zaregistrovať a zaplatiť členstvo alebo sa môžete registrovať zadarmo, ak by ste chceli niektorá viac informácií tak sa ozvite do správy 🙂

kytula
15. mar 2017

Ahojte , ak máte záujem o privyrobenie si na mesiac cca min. 30 EUR (5 min. prace denne), dajte vediet. Rada pomozem.

kytula
19. mar 2017

Ahojte , ak máte záujem o privyrobenie si na mesiac cca min. 30 EUR (5 min. prace denne), dajte vediet. Rada pomozem. Stači PC a internet.

tiburon1
18. apr 2017
Používateľ tiburon1 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tiburon1.

Ak veľa nakupujete cez net tak skúste toto ,vrátia vám peniaze za vaše nákupy
http://www.navratnepeniaze.sk/?ref=28072 Ak sa zaregistrujete cez môj link na tipli, získate hneď 10eur za registráciu https://www.tipli.sk/p/78854

barbyes
Odpoveď bola odstránená
josilami
23. jún 2017

@kytula Dobrý večer.....pošlete mi viac informáciií....Milena ....ďakujem

denisa981
Odpoveď bola odstránená
tikivikiniki
2. júl 2017

@kytula mám záujem

miroslava88
Odpoveď bola odstránená
alexwarring
Odpoveď bola odstránená
michaelach
6. júl 2017

@alexwarring
O aku znacku sa jedna??

michaelach
6. júl 2017

@kytula
Mozete mi poslat viac info?Dakujem...

alexwarring
6. júl 2017

@michaelach ceská drogéria DEDRA

michaelach
6. júl 2017

@alexwarring
Dakujem,no to nemam zaujem. Pekny den...

ingridag
8. júl 2017

ahojte, ponúkam prácu na doma pomocou vypĺňania dotazníkov. som registrovaná vo viacerých spoločnostiac a vyplácanie mám overené. v prípade záujmu vás poprosím poslať mail do RP.

josilami
8. júl 2017

@ingridag .......Dobrý deň.....Napíšte mi prosím niečo bližšie, mám záujem......Milena

ingridag
8. júl 2017

@josilami poprosim do IP vas mail. 🙂

josilami
8. júl 2017

@ingridag ......mili22@zoznam.sk

ingridag
8. júl 2017

@josilami poslala som vám to na mail

denisa981
Odpoveď bola odstránená
denisa981
Odpoveď bola odstránená
pusa
26. júl 2017

@ingridag dobrý den, mala by som záujem o prácu na doma, ak to este platí. Dakujem

ingridag
26. júl 2017

@pusa poslite mi do IP vasu mailovu adresu.

farmasi666
Odpoveď bola odstránená
lelkaacarlinko
Odpoveď bola odstránená
josilami
7. okt 2017

@kytula Dobrý večer.....Mám záujem o prácu na doma.....pošlite mi prosím bližšie info.....mili22@ zoznam.sk

map0007
7. okt 2017

@farmasi666 poprosím info

lelkaacarlinko
Odpoveď bola odstránená
luanas
18. okt 2017

Ahojte,

Spolupracujem s firmou Klub Global 3000 - ide o mlm.
Som v nej už vyše roka a zárobky mám pekné.
Všetko samozrejme záleží len od vašej šikovnosti. Ak by si mal niekto záujem rada poskytnej bližšie info.

depi
20. okt 2017

Dievčatááá je tu novinka , ktorá vlastne je len úplne v plienkach ( v ČR a SR začala cca v auguste / , katalógový predaj , no ak nechcete predávať k ničomu sa nezaväzujete , môžete nakupovať pre seba s 25 % rabatom ....jedná sa o čistiace prostriedky do domácnosti a hlavne čo je podstatné pre nás ženy ...sú v ponuke parfémy ...alternatívy známych značiek a teraz POZOR !!!! predajná cena jedného parfému je 9,47 € za 50 ml kvalitného parpému s obsahom 20 % esenciálych olejov <3
V prípade záujmu rada poskytnembližšie informácie ;)
Je lepšie byť na začiatku pri zrode , ako neskôr ľutovať ;)

https://www.docdroid.net/Lbn9RGu/katalog-prouve...

Kludne piste. Mam super leaderku ktora Vas plne zasveti do predaja. Nevahajte budete prve si moct vybudovat svoj team predajcov.