icon

Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej

pojezdalova
28. dec 2011

Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem

dvojickychalani
13. nov 2012

Zo začiatku slušný privýrobok,neskôr slušný zárobok.
Asi takto môžem charakterizovať ponuku práce pre českú spoločnosť,ktorá ponúka na predaj cez katalóg svoje kvalitné.ekologické a vysoko účinné výrobky,ktoré potrebujeme
denne v domácnosti.Registrácia je úplne zdarma,žiaden povinný odber,zárobok hneď pri prvej objednávke 15-30%.Bližšie informácie Vám poskytnem

dvojickychalani
13. nov 2012

Zíde sa Vám každé euro zarobené naviac?Táto práca je jednoduchá,nikam za ňou nemusíte cestovať a prináša veľa radosti.Pokiaľ máte skúsenosti s
katalógovým predajom je to ako stvorené pre Vás.
Ale aj keď žiadne skúsenosti s tým nemáte rýchlo ich získate.Informácie Vám pošlem po vyžiadaní.

barbyes
14. nov 2012

skúste http://www.ermail.cz/link/jTAN2laAcmNYCcVXmNJ2j... čítate e-maily a za to Vám chodia peniaze...nie je to síce veľa, ale ak si pod seba ešte niekoho zaregistrujete tak sa to pomaly nazbiera..sú to peniaze za nič

miroslava112112
14. nov 2012

aj ja si privyrabam cez internet kedze som na MD.. 🙂 jedná sa o vkladanie inzeratov na internet,je potrebné zaplatiť registračný poplatok 15 eur a potom vám pošlu adresy kde a čo budete vkladať. .Práca je jednoduchá , som s ňou spokojná nakolko som na materskej a zháňala som si prácu popri,tak konečne som niečo našla. Môžete to skúsiť aj vy,a ak sa vám to nebude páčiť, tak vám do mesiaca aj vratia registračný poplatok tak za skušku nič nedáte a ten poplatok máte zarobený aj za dva dni. oplati sa vyskúšat,kto chce,pošlem podrobnejšie informácie a ragistráciu na e.mail 😉

barbyes
15. nov 2012

NEODPORÚČAM prácu od @miroslava112112 ...pomôžete iba nabaliť sa mamičke ktorá to rozbehla 😔

aduskatt
15. nov 2012

preco sa rovno nenapise, miesto vkladania inzeratov, ze sa zhanaju inzeratmi dalsi ludia, ktori sa registruju a z toho su prachy..a dokonca v tych inzeratoch treba uviest vlastne meno a telefonne cislo?.takze nie ze hodinka denne pri PC, lebo zavolat mozu hocikedy a cim viac, tym lepsie........

aduskatt
15. nov 2012

ale zasa musim potvrdit, ze tych 15 EUR vratia.........

miroslava112112
15. nov 2012

@aduskatt ja len musim dodat,ze po 1.peniazky naozaj vratia ak to nechces robit,po 2.ked nechces telefon nemusis zadat,a po dalsie naozaj sa na tom da krasne privyrobit..je to sice retazec,nie kazdy chce takto privyrabat,ale funguje,aj ked najviac sa na tom nabali ta zriadovatelka... :/

aduskatt
15. nov 2012

@miroslava112112 otazka, musim zhanat ludi? odpoved nie.............a potom v instrukciach je napisane, ze za kazdeho, kto sa registruje mas tolko a tolko.podla mna proste zavadzanie a klamstvo, nezda sa mi to fer jednanie.az teda na to ako som napisala, cest tomu, ze tych 15 eciek mi doslo do tyzdna naspat.ale osobne som to citila ako podvod

miroslava112112
15. nov 2012

@aduskatt no ono mozes ich aj zhanat,ale mozes to robit aj cisto mechanicky...prosto pridavas inzeraty kde ti daju presne stranky a presny text,a posles info na mail kde ti daju presne materialy co odoslat..ty sa s tymi ludmi osobne nemusis bavit...no ono by to mohli napisat o co presne ide,lebo niekto take nechce robit,ale mne je to jedno,hlavne ze privyrobim 🙂 ale neni to podvod z tej stranky,ze nastastie peniazky vratia,a vyplatu vyplatia...

aduskatt
15. nov 2012

@miroslava112112 uz len to, ze mas vyhybave info na zaciatku sa mi nevidi fer, ale ako som povedala, kto chce, nech sa tym bavka🙂

martinaxx
16. nov 2012

čítanie reklám,nič za to nedáte vyskúšajte http://www.ermail.cz/link/NJVYNA7aA2YNejAjeaV2C...

barbyes
16. nov 2012

@aduskatt ja zvažujem jej oznámenie, len neviem kde? na SOI sa to udáva alebo kde? fakt som na to napálená leno presne toto bolo povedané aj mne...čisté zavádzanie a klamanie a potom mi pani Sečkarová napíše, že ona sa nechce nabaliť, že ona má aj vydávky 😅 😀 som nevedela či sa mám smiať alebo plakať 😅 väčšina si to dá vyplatiť na účet a to malé percento čo to chce poslať poštovou poukážkou, ako sorry...to sú sakra náklady 😔 a že niečo posiela poštou? a čo? to by ma fakt zaujímalo, pracovnú zmluvu určite nie lebo by za to mohla ísť podľa mňa aj do basy 😒

barbyes
16. nov 2012

@miroslava112112 je to podvod lebo keď bude už priveľa zaregistrovaných tak tí naspodu nezarobia nič...napr. a pekne nabalujete peňaženku pani Sečkarovej a nech si tvrdí čo chce, ale ja fakt nie som blbá a ide sa mi tu vydávať za samaritánku a ešte sa mi bude vyhrážať, že ma niekde neviem kam pridajú a už mi nedajú nikdy robotu ani žiadnu brigádu, citujem:"Dobry vecer vyprosime si vase urazky mame vsetko podlozene a ludia su spokojny taktiez aj evidovane vyplaty , chceme pomoct ludom a nie zbohatnut....Aby ste niekedy na to nedoplatili ale neprajeme vam nic zle len si nato davajte pozor aby vas nedali do databazy za urazky a uz pracu alebo brigadu nezozeniete pekny vecer!!!"

podotíkam, že celá moja urážka bola, že nebudem podporovať podvodné praktiky a pomáhať jej zbohatnúť na nás 😔

aduskatt
16. nov 2012

@barbyes ..mna to napadlo tiez.......neviem, mozno danovy urad........lebo podla mna tam sa vyrazne obchadza zdanovanie zisku.........mozno preto sa bez problemov a hned vracia tych 15 EUR, aby do toho nikto nerypal....ja ked som sa pytala, tak ne, ziadni ludia, nic a zrazu za kazdeho registrovaneho mas 7 eur alebo 3..........a ti ludia vlastne zasa len dostanu vyplatene 7 alebo tri za inych registrovanych.cize sa nevytvara nijako nic, z coho by vznikal zisk , len sa presuvaju peniaze o uroven vyssie.cisty multilevel so zavadzanim.blee

aduskatt
16. nov 2012

@barbyes btw, ked som sa pytala, ako je to zdanovane, ze sa nemam starat, ze to oni vyriesia a nemusim riesit ani v danovom.a to ako 300 EUR, ktore slubuju nemam zdanit? dalsi podvod.a ona to chce ako zdanit, ked ma nikde neprihlasia?...

dedenini
16. nov 2012

@barbyes ja to robim tiez..no este som neziadala o vyplatenie.. tebe uz vyplatili?? len by ma to zaujimalo ze ci je to overene ze vobec daco vyplatia... dakujem

barbyes
16. nov 2012

@aduskatt presne...ja si to asi idem zistiť a uvidím...lebo ten jej mail ma dosť vytočil 😔

barbyes
16. nov 2012

@dedenini určite Ti to vyplatí, toho by som sa nebála, nemôže si to dovoliť riskovať a okrem toho ak Ti to vyplatí, posunieš ďalej a ona ma za každého zaregistrovaného čistý zisk 8€ čiže...prišla by o tie peniaze, čo sa jej teda vôbec neoplatí 😔 ale je to podľa mňa pritizákonné lebo ako uvádzala aj @aduskatt neodvádzaš daň, nemáš pracovnú zmluvu...to nebude košer

barbyes
16. nov 2012

@aduskatt na inšpektoráte práce...no jasné ja krava, veď aj v bývalej práci nám odtiaľ chodila kontrola kvôli dochádzke, prac. zmluvám a pod. 😝

lucylla
16. nov 2012

Ahojte dievčatá, ja som začala robiť toto:
http://www.seead.cz/registrace?ref=06f002a6d8ad...
je to tiež klikanie na reklamy, ale platia o trošku viac 🙂.

xelibri
17. nov 2012

Ja som spokojna s vyplnanim dotaznikov za odmenu. Je to jednoduche, casovo nenarocne a hlavne bez akychkolvek poplatkov, kedze sa jedna o serioznu agenturu.
http://www.onlinepanel.sk/default/index/index/r...

martinaxx
17. nov 2012

@lucylla a už ti aj niečo vyplatili?

lucylla
17. nov 2012

@martinaxx Ja som tam zatiaľ len pár dní, takže ešte nie..., ale ostatné baby písali, ževraj vyplácajú v pohode, tak uvidím, za skúšku nič nedám 🙂 a registrácia je zdarma.

lucylla
17. nov 2012

a dnes som sa ešte zaregistrovala tu:

http://www.ecash.cz/index.php?ido2=5794

Ešte to nie je spustené, začína sa to 1.1.2013, ale zaregistrovať sa dá už teraz, tak som zvedavá aj na toto 🙂, ide o pozeranie videíí, kde sú firemné reklamy....

xelibri
19. nov 2012
barbyes
19. nov 2012

@lucylla to je čo trošku viac? a pri akej sume vyplácajú?

chrum
19. nov 2012
lucylla
20. nov 2012

@barbyes Ahoj, tak na tej prvej stránke www.seead.cz sa nakoniec nedá registrovať zo Slovenska, link mi poslala známa, tak som sa registrovala, nenapadlo ma zisťovať to, takže za to sa ospravedlňujem...
Ale písala som na tú druhú stránku http://www.ecash.cz/index.php?ido2=5794 a tam mi odpísali, že sa dá registrovať aj zo Slovenska a peniaze budú vyplácať bankovým prevodom alebo po dohode poštovou poukážkou. Stránka sa spúšťa 1.1.2013, ale dá sa registrovať už dnes - http://www.ecash.cz/index.php?ido2=5794. Peniaze sa ti budú prirátavať podľa toho koľko hodín denne budeš mať spustenú aplikáciu na pozeranie firemných videí- na stránke majú písané, že za každú hodinu máš 5 kč... Tak uvidím, som na to zvedavá.