icon

Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej

pojezdalova
28. dec 2011

Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem

effkaa
5. jan 2012

@lilli00 ja som mozno iba nemala stastie, kazdopadne vzdy si radsej odvtedy davam pozor. Ale som rada, ze nie vsetci su podvodnici 🙂

lilli00
Odpoveď bola odstránená
lilli00
Odpoveď bola odstránená
poisonblu
5. jan 2012

@lilli00 ale za skusku nic nedam 🙂 tych par kliknuti ma nezabije...

pojezdalova
autor
5. jan 2012

idem si to aj ja popozerat co to je a ako to funguje 🙂 , inak aj ja som vcera nieco nasla 😉 ,, ide o predaj parfumov - su to napodobeniny drahych znackovich parfumov, moc som o tom necitala ale na jednom predanom zarobis az 5e. 🙂

poisonblu
5. jan 2012

@pojezdalova co ti ja viem, napodobeniny su podla mna blbost a nie vzdy sa to oplati...a musis to predavat skor osobne, kedze to treba ovonat...a ktore? essence alebo FM?

lilli00
Odpoveď bola odstránená
pojezdalova
autor
5. jan 2012

@poisonblu tie essence, ty ich poznas??? este som nad tym vela nerozmyslala ale dalo by sa aj cez net, lebo ku kazdemu parfumu je pisene ze z coho je zlozeny tak by sa aj podla toho dalo vybrat a este aj kazdy vystihuje niaku povahu a osobnost zeny alebo muza 🙂 ,, ja som myslela ze by som skusila nahodit niake inzeratiky a poposielat maily, ved ked sa uz blizi ten valentin mozno by sa to dalo predat 😉 , vsak uvidim 🙂

poisonblu
5. jan 2012

@pojezdalova uz som o tom pocula...ja neviem, parfem treba ovonat...ja som sa uz parkrat sekla na parfemoch, ktore som kupovala naslepo a len podla popisu....minule som si kupila esprit a ze svieza vona...a mne ta vona pride taka tazka, skor kvetinova...

poisonblu
5. jan 2012

@lilli00 jasne, dam....zaberie mi to denne asi 10 minut

poisonblu
Odpoveď bola odstránená
lilli00
Odpoveď bola odstránená
mirka32o
12. jan 2012

@pojezdalova Ak ti smiem poradiť, bola som už v FM, ale nedopadlo to slávne. Viac som prerobila. Musela som si kúpiť štartovaciu sadu vzoriek, niektoré baby si to potom aj rozmysleli, čiže mi ostal aj parfum, A ešte som z toho mala aj pocit, že keď chcem predať, musím ľudí prehovárať a ostal mi z toho len pocit vnucovania. Ale ak máš prirodzený talent predávať, tak vyskúšaj a daj mi vedieť ako to šlo. Veľa šťastia.

pojezdalova
autor
12. jan 2012

@mirka32o asi stym bebudem pracovat, tie dve roboty co sa mala na ruke uz padli , jedna z mojej strany a druha z druhej strany, ale este som nasla niake nocne upratovanie tak uvidim ako to dopadne,, inak ak ste niaka o Ziliny alebo z Bytce tak vam mozem dat typ na robotu..... 😉 🙂

riana12
12. jan 2012

@poisonblu ten info-mail je ok? uz t stadial dali nejake peniazky?

poisonblu
12. jan 2012

@riana12 Tam som zatial kratko, este tam nemam skoro nic...vyplatili mi netpanel, tns, gfk

riana12
12. jan 2012

@poisonblu a do netpanelu sa ako da zaregistrovat? ked uvodna stranka je len prihlasovacia? 😒

poisonblu
12. jan 2012

@riana12 prepac, to nebol netpanel, ale online panel...a je to na pozvanku...mozem ti poslat...

riana12
12. jan 2012

@poisonblu jej 😵 , dakujem, poslem ti do IP mail 😉

olexa
12. jan 2012

začítala som sa do tejto debaty, a zaujímalo by ma koľko tých bodov z onlinepanelu potrebuješ, aby ti ich zamenili za 5 eur 🙂 lebo tie veci čo ponúkajú za body sú lacné šmejdy 😲

poisonblu
12. jan 2012

@olexa za 2550 bodov mas 10 eur

mirka32o
12. jan 2012

@pojezdalova Vážne? Skôr niečo pri Žiline. Ale tiež pozerám nejaké pracovné ponuky. Budem vám povďačná.

pia22
12. jan 2012

@pojezdalova o ake prace ide?

lilli00
Odpoveď bola odstránená
savanah111
14. jan 2012

Ahojte mamicky! Tak ja som z prievidze, a tiez si chodim privyrobit, a nestazujem sa. Robim v upratovacej firme, a okrem upratovania bytov, domov-tak raz za mesiac, chodim pravidelne upratovat a cinzaky, myslim spolocne priestory-schody, a vsetko okolo toho, zarobim si, teda nie ne to ziadna slava, ale popri materskej nam to pomoze, a okrem toho, som s tym aj schudla, je to o pohybe, a takto chodim 3krat do tyzdna, na 5-6hodin. Tak podla mna, sa skuste opytat vo vasom meste v nejakej upratovacej firme, je to len o privyrobeni, preto aj tieto firmy radsej zoberu maminu na materskej alebo dochodkynu...som toho nazoru, ze radsej makat, a mat tie peniazky iste, ako plnit nejake obalky, a bat sa, ci ma vyplatia, a pod. ale to nechcem povedat, ze tymsa zarobit neda, neviem ako to tam chodi, ja mam radsej istotu. asi tak, mozno som niekomu pomohla, treba len hladat. 🙂

poisonblu
15. jan 2012

kočky, počuli ste už o WAZZUB? Je to vyhľadávač, ako Google, ale bude za vyhľadávanie platiť. Začína v apríli, registrácia je zadarmo a už teraz sa dajú registrovať ďalší ľudia do systému, aby ste mohli mať čo najvyššie odmeny. nájdete ich aj na FB. https://www.facebook.com/pages/WAZZUB-Internati.... Zo dňa na deň je tam viac a viac ľudí a keď majú takúto kampaň, tak to hádam nebude odrb....

registrovať sa môžete tu : http://signup.wazzub.info/?lrRef=jtj1Y

riana12
15. jan 2012

@poisonblu to mi je novinka... ty si sa uz registrovala?

poisonblu
15. jan 2012

@riana12 hej, uz som registrovana..zatial to vyzera fajn, kedze to ma taku kampan, tak to hadam bude pravda 🙂

poisonblu
15. jan 2012

kočky, navštívte môj web o práci na doma: http://zarobokdoma.webnode.sk
už ho mám takmer dokončený

poisonblu
18. jan 2012

kočky, to wazzub mozem len odporucat..uz ma cca 250 000 clenov, zadarmo sa da registrovat do konca marca s tym, ze budete mat podiel na zisku firmy...registracia je uplne zadarmo a jedine, co je treba urobit, je zaregistrovat cez svoj link nejakych ludi...cim viac ludi, tym viac penazi..firma bude prve peniazky vyplacat uz v maji za mesiac april.

tu je registracny link: http://signup.wazzub.info/?lrRef=jtj1Y

a tu blizsie info o tom: http://zarobokdoma.webnode.sk/wazzub/co-je-wazzub/