Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej
Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem
@tixi ja mam, pekne sa to vyplati, z oboch som uz vyberala peniaze....ak chces, mozes ist cez moje linky: najdes na http://zarobokdoma.webnode.sk pod dotaznikmi
@poisonblu ako to tam vlastne funguje ??
@littlebaby v tych dotaznikoch? zaregistrujes sa a parkrat do mesiaca ti pride mail s odkazom na vyplnenie nejakeho dotaznika..ak ho vyplnis do konca, tak zan dostanes body alebo peniaze....na stranke mam o tom viac popisane
@poisonblu ahojky... aj my sme sa zaregistrovali cez teba, díky za tipy....
môžeš aj na ine dik 😉
@kejka22 poslala som ti 3, ostatne si mozes pozriet na http://zarobokdoma.webnode.sk
@poisonblu ahoj, kukala som na tvoje linky na dotazníky a aj som sa poprihlasovala 🙂 aj keď nie všetkému rozumiem, tak snáď ked na to budem každý deň kukať vryje sa mi to na pamäti. Ale nerozumiem poslednému liknu dotazníkov a to hviezdne reklame. Vieš mi povedať o čo tam ide? Popravde tu sa bojím zaregistrovať.
ďakujem
@anjelik007 bat sa nemusis...zatial to nefunguje, mali to spustit dnes, ale ze az od marca..a neviem, ci sa da este registrvoat, vyskusaj..ide tam o to, ze budes pozerat reklamy a na konci bude otazka a ked spravne odpovies, tak dostanes nejake eura
@poisonblu prosím ta ako často chodia dotazníky?
@martinkatinka to neviem, lebo ich robim vsetky, takze povedat ti presne, ze kolko z kazdej spolocnosti...ale min. 2-3 do mesiaca
@poisonblu dík 😉
@emogeon ved za dotazniky....za kazdy dotaznik mas bud body, alebo peniaze (podla toho pre koho vyplnas dotazniky)....ono je to tak, ze napr. nejaka banka, operator atd si chce urobit prieskum trhu, tak zaplati konkretnej spolocnosti za to, ze oni daju dotaznik svojim clenom..a potom ti clenovia, co to vyplnia dostanu za dotaznik peniaze...
@emogeon :D jaj, ty neveriaci tomas...vies, ludia ktori nic neskusia, tak ani nic nemaju 🙂 pozri, z marketagentu som uz 2 krat dostala peniaze....z tns mam vecne odmeny - knihy, plazovy set, brita filtracnu kanvicu...a gfk som vyuzila asi 4 kupony do martinusu...🙂 este stale neveris?
@emogeon pyramída to nie je, za pozvanie priatela máš len jednorázové body... oni potrebujú rozšíriť vzorku respondentov.....preto za pozvanie niekoho získaš nejaké body, ale naozaj len málo,... body získavaš hlavne za dotazníky
baby aj ja som na md a chcela by som si privyrobot neviete ci na strazenie deti musim mat nejaky opatrovatelsky kurz diky za radu?
@poisonblu a tento portál nepoznáš? http://www.info-mailer.net/sk/
@martinkatinka poznam, tam som tiez registrovana, ale odtial mi nejak dotazniky nechodia
@poisonblu a ešte mi kamoška doporučila ermail... tam za reklamné maily dostávaš peniažky a ked budeš mať 1000 kč, príde ti to na účet... chceš pozvánku na mail?
@martinkatinka tam som tiez...ja som vsade :D mna teraz najviac zaujima ten wazzub, vcera spustili soc. siet (komunitu), tam su tie peniazky pravidelne a tolko, kolko si zaregistrujes ludi..niektori maju uz 1000, 1500 🙂

Ahojte, mate niektora osobnu skusenost s vyplnanim dotaznikov od MarketAgent a Online Panel? Bojim sa totiz rozdavat svoje osobne udaje firme, ktoru vobec nepoznam. Vopred dakujem za odpovede 😉