icon

Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej

pojezdalova
28. dec 2011

Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem

tixi
19. feb 2012

Ahojte, mate niektora osobnu skusenost s vyplnanim dotaznikov od MarketAgent a Online Panel? Bojim sa totiz rozdavat svoje osobne udaje firme, ktoru vobec nepoznam. Vopred dakujem za odpovede 😉

poisonblu
19. feb 2012

@tixi ja mam, pekne sa to vyplati, z oboch som uz vyberala peniaze....ak chces, mozes ist cez moje linky: najdes na http://zarobokdoma.webnode.sk pod dotaznikmi

littlebaby
19. feb 2012

@poisonblu ako to tam vlastne funguje ??

tixi
19. feb 2012

@poisonblu dakujem, isla som cez tvoj link, zaregistrovala som sa, zatial neprisiel potvrdzujuci mail, ale snad zajtra dorazi

poisonblu
19. feb 2012

@tixi ok, hadam dojde co najskor....

poisonblu
19. feb 2012

@littlebaby v tych dotaznikoch? zaregistrujes sa a parkrat do mesiaca ti pride mail s odkazom na vyplnenie nejakeho dotaznika..ak ho vyplnis do konca, tak zan dostanes body alebo peniaze....na stranke mam o tom viac popisane

martinkatinka
19. feb 2012

@poisonblu ahojky... aj my sme sa zaregistrovali cez teba, díky za tipy....

kejka22
19. feb 2012

@poisonblu poprosim ta pošli mi na meilovú kejkakika@gmail.com . ponuku k registrácii dakujem

poisonblu
19. feb 2012

@kejka22 na ktore konkretne? na tns?

kejka22
19. feb 2012

môžeš aj na ine dik 😉

poisonblu
19. feb 2012

@kejka22 poslala som ti 3, ostatne si mozes pozriet na http://zarobokdoma.webnode.sk

kejka22
20. feb 2012

@poisonblu dakujem kuknem

anjelik007
20. feb 2012

@poisonblu ahoj, kukala som na tvoje linky na dotazníky a aj som sa poprihlasovala 🙂 aj keď nie všetkému rozumiem, tak snáď ked na to budem každý deň kukať vryje sa mi to na pamäti. Ale nerozumiem poslednému liknu dotazníkov a to hviezdne reklame. Vieš mi povedať o čo tam ide? Popravde tu sa bojím zaregistrovať.
ďakujem

poisonblu
20. feb 2012

@anjelik007 bat sa nemusis...zatial to nefunguje, mali to spustit dnes, ale ze az od marca..a neviem, ci sa da este registrvoat, vyskusaj..ide tam o to, ze budes pozerat reklamy a na konci bude otazka a ked spravne odpovies, tak dostanes nejake eura

martinkatinka
20. feb 2012

@poisonblu prosím ta ako často chodia dotazníky?

poisonblu
20. feb 2012

@martinkatinka to neviem, lebo ich robim vsetky, takze povedat ti presne, ze kolko z kazdej spolocnosti...ale min. 2-3 do mesiaca

martinkatinka
20. feb 2012

@poisonblu dík 😉

emogeon
Autor odpoveď zmazal
poisonblu
20. feb 2012

@emogeon nie je to pyramida :D ja dostanem za zohnanie iba nejake body alebo eura, ale za vyplnene dotazniky mnou registrovanych ludi, nemam nic...

emogeon
Autor odpoveď zmazal
poisonblu
20. feb 2012

@emogeon ved za dotazniky....za kazdy dotaznik mas bud body, alebo peniaze (podla toho pre koho vyplnas dotazniky)....ono je to tak, ze napr. nejaka banka, operator atd si chce urobit prieskum trhu, tak zaplati konkretnej spolocnosti za to, ze oni daju dotaznik svojim clenom..a potom ti clenovia, co to vyplnia dostanu za dotaznik peniaze...

emogeon
Autor odpoveď zmazal
poisonblu
20. feb 2012

@emogeon :D jaj, ty neveriaci tomas...vies, ludia ktori nic neskusia, tak ani nic nemaju 🙂 pozri, z marketagentu som uz 2 krat dostala peniaze....z tns mam vecne odmeny - knihy, plazovy set, brita filtracnu kanvicu...a gfk som vyuzila asi 4 kupony do martinusu...🙂 este stale neveris?

martinkatinka
22. feb 2012

@emogeon pyramída to nie je, za pozvanie priatela máš len jednorázové body... oni potrebujú rozšíriť vzorku respondentov.....preto za pozvanie niekoho získaš nejaké body, ale naozaj len málo,... body získavaš hlavne za dotazníky

kikica
22. feb 2012

baby aj ja som na md a chcela by som si privyrobot neviete ci na strazenie deti musim mat nejaky opatrovatelsky kurz diky za radu?

martinkatinka
23. feb 2012

@poisonblu a tento portál nepoznáš? http://www.info-mailer.net/sk/

poisonblu
23. feb 2012

@martinkatinka poznam, tam som tiez registrovana, ale odtial mi nejak dotazniky nechodia

martinkatinka
23. feb 2012

@poisonblu a ešte mi kamoška doporučila ermail... tam za reklamné maily dostávaš peniažky a ked budeš mať 1000 kč, príde ti to na účet... chceš pozvánku na mail?

poisonblu
23. feb 2012

@martinkatinka tam som tiez...ja som vsade :D mna teraz najviac zaujima ten wazzub, vcera spustili soc. siet (komunitu), tam su tie peniazky pravidelne a tolko, kolko si zaregistrujes ludi..niektori maju uz 1000, 1500 🙂

zvonkohra
24. feb 2012

@poisonblu ale na tom wazuube je po anglicky nie?