icon

Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej

pojezdalova
28. dec 2011

Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem

tigrica8
3. feb 2016

Dobrý deň Hľadáte prácu. Mám pre Vás novinku. Pri tejto práce Vám systém dáva ľudí pod Vás z celého sveta. Keď sa posnažíte a získate aj priamych ľudí tak ste za to slušne odmenený a systém Vás štedro odmení ďalšími členmi.
Veď pozrite si video o posúďte sami ... :

https://www.youtube.com/watch?v=7LKyK65HiKo

Registrácia : https://ad2prosper.com/index.php?ref=tigrica
V prípade záujmu mi napíšte : lubomirabartosova8@gmail.com

martinaxx
4. feb 2016

Ja robím pre firmu Betterware.Veľa krát mi chodili ponuky práce práve s Betterware a vždy som to odmietla.Myslela som si,že mi to nepôjde a škoda to začať skúšať.Ale nakoniec som to vyskúšala a neľutujem to.Firma má sortiment dennej spotreby,výbornú a lacnú drogériu,prírodnú Taliansku kozmetiku,100% kávu Arabicu a mnoho iného do domácnosti.Sú to veci,ktoré človek každodenne využíva a dobre sa to predáva.Registrácia je zadarmo.Až s prvou objednávkou sa platí ročný členský poplatok 2,40€.Nie sú povinné minimálne objednávky.Ak by bol záujem vo všetkom by som Vám pomohla.Treba skúsiť.Nič za to nedáte,keď sa Vám spolupráca nebude páčiť,môžte kedykoľvek skončiť.Ak máte záujem píšte IP.

tigrica8
8. feb 2016

Hľadám nových ľudí pre náš rýchlo rozvíjajúci sa tím. Činnosť je možné vykonávať z domu vo voľnom čase , bez toho aby ste ohrozili Vaše zamestnanie. Náplňou práce je maloobchod a starostlivosť o klientov a ovládať PC. Možnosť privyrobiť si 500 €. Ak ste pripravený zmeniť svoj život kontaktujte ma : mail : lubomirabartosova8@gmail.com , mobil : 0911246514

agiagi
10. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

@margaretka_9 zacala som strikovat :D ani sama som tomu neverila, ze niekedy to vyskusam

iva83
13. feb 2016
tigrica8
17. feb 2016

Hľadám nových ľudí pre náš rýchlo rozvíjajúci sa tím. Činnosť je možné vykonávať z domu vo voľnom čase , bez toho aby ste ohrozili Vaše zamestnanie. Náplňou práce je maloobchod a starostlivosť o klientov a ovládať PC. Všetkým poskytneme zaškolenie. Ak ste pripravený zmeniť svoj život kontaktujte ma : mail : lubomirabartosova8@gmail.com , mobil : 0911246514

lea43
18. feb 2016

@denisa981 poprosim viac info

snoffy
18. feb 2016

Ked kupujete na nete tak sa oplati cez refundo. Je tam vela popularnych eshopov ako hej, zoot, bonprix, bata, deichmann, aliexpress, zlavove portaly, donasky, tpd, pilulka a i. Za registraciu mate hned 2€, ked privediete cloveka tak az 4,20€ a teraz je aj sutaz kde vyhra az prvych 20 miest, ceny su aj v penaznej forme a rozne zlavy. Link https://www.refundo.sk/?ref=68043

martinaxx
19. feb 2016

Milé mamičky,nie ste spokojné so svojou materskou alebo platom?Chcete si privyrobiť z pohodlia svojho domovas?Je to veľmi jednoduchá a zaujímavá práca.Ja som s ňou veľmi spokojná.Na začiatok si môžte privyrobiť 20-50€,po pol roku 100€ a viac.Skúste a neoľutujete.Viac info IP.

tigrica8
26. feb 2016

Hľadáte prácu na doma. Ponúkame časovú nezávislosť z pohodlia Vášho domova. Využite príležitosť privyrobiť si bez toho, aby ste ohrozili Vaše zamestnanie. Vhodné aj popri materskej a dôchodku. Bližšie info : www.vyliectesa.webnode.sk

adda
27. feb 2016

http://primabetterware.webnode.sk/ponuka-prace-...
- vyskúšajte, kopec žien sa venuje napr. Avonu, tak prečo nie aj Betterware, kde je oveľa širšia ponuka, lepší marketingový plán a teda aj väčší zárobok

tigrica8
27. feb 2016

Hľadám nových ľudí pre náš rýchlo rozvíjajúci sa tím. Činnosť je možné vykonávať z domu vo voľnom čase , bez toho aby ste ohrozili Vaše zamestnanie. Náplňou práce je maloobchod a starostlivosť o klientov a ovládať PC. Všetkým poskytneme zaškolenie. Ak ste pripravený zmeniť svoj život kontaktujte ma : mail : lubomirabartosova8@gmail.com , mobil : 0911246514

gemko
28. feb 2016

https://recyclix.com/?id=44de907485bbf1

Odporúčam. Výplaty chodia na čas a nemusíte popri tom robiť vôbec nič. Bez investícii, alebo získavania referralov sa však veľkých ziskov nedočkáte. No kde dostanete 14% z Vášho vkladu za 35 dní?
Všetci záujemcovia píšte na gemko.inv@gmail.com
Pošlem podrobné info.

tigrica8
29. feb 2016

Hľadáte prácu na doma. Ponúkame časovú nezávislosť z pohodlia Vášho domova. Využite príležitosť privyrobiť si bez toho, aby ste ohrozili Vaše zamestnanie. Vhodné aj popri materskej a dôchodku. Bližšie info : www.vyliectesa.webnode.sk, lubomirabartosova8@gmail.com, 0911246514.

lea43
29. feb 2016

@iva83 je to este aktualne?

lea43
29. feb 2016

@erulka77 poprosim info..🙂

iva83
29. feb 2016

@lea43 ano, aktualne, poslem viac info v IP.

lelavajdova
5. mar 2016

Práca na doma

Ja sa držím hesla keď neprší aspoň kvapka teraz je veľmi ťažko za peniažky chcela by som vás poprosiť ak sa rozhodnete zaregistrovať tak cez tieto linky ďakujem...

http://www.narodnypanel.sk/pozvanie162/92172
Slovenský národný panel - odmenu získavate za účasť na prieskumoch alebo aj za registráciu nového člena, a to v podobe oplátok (= body), ktoré si potom zameníte za peniaze alebo veci (lego figúrky, predplatné časopisu Macko Pusík, elektronika, darčekové poukážky,...), peniaze, alebo ich poukážete na jednu z vybraných dobročinných organizácií.

Z tejto stránky mne už vyplatili viac krát peniažky.

http://www.refundo.sk/?ref=39504
odmenu (body, peniažky) získate za registráciu, za nákupy cez internet, za každodenné prihlásenie na stránku, za návštevu stránky človekom, ktorému stránku odporučíte, za registráciu nového člena, atd.) Refundo spolupracuje s mnohými obchodmi a po nákupe v nich vám vrátia nejakú čiastku.

Aj z tejto stránky mne už vyplatili viac krát.

www.coinformail.cz/affil/fd4cc5c5e6fcd95538ca0d...
odmenu získavate za registráciu, čítanie reklamných mailov, nových registrovaných členov a potom keď dosiahnete určitu čiastku vam vyplatia na účet alebo poštovou poukážkou.

http://www.ermail.cz/link/lVYllmeXTACjYjVmYVC2A...
odmenu (body, peniažky ktoré vam potom vyplatia na účet alebo poštovou poukážkou ) získate za „čítanie“ (odklikávanie) mailov, účasť na prieskumoch, vypĺňanie dotazníkov, za nových členov a ich aktivitu, …

Z tejto stránky mne už vyplatili viac krát peniažky.

lulutsija
10. mar 2016

Hľadám cieľavedomých, šikovných ľudí, ktorí si chcú veľmi pekne privyrobiť a chcú byť nezávislí. Táto práca je nenáročná na čas.
Pracujeme s vynikajúcou PRÍRODNOU kozmetikou (BAMBUCKE masla, RASTLINNE oleje, BYLINNE maste, PARFUMY a budeme radi, ak sa k nám pridáte. Práca je vhodná aj pre mamicky na materskej dovolenke a aj pre študentky a študentov na vysokej škole.
Nepotrebujete mať žiadne vzdelanie v oblasti kozmetiky!
Možnosť kariérneho postupu, množstvo motivačných programov, autokoncept, školenia online, zľavy na kozmetiku až do 36%.
ZIADNE vstupne ani ine poplatky.
Ak mate zaujem dozvediet sa viac, kontaktujte ma.

tigrica8
17. mar 2016

Hľadám nových ľudí do svojho tímu. Prácu je vhodné vykonávať aj popri práci, materskej či dôchodku. Stačí sa práci venovať 2 hodinky denne. Náplňou práce je maloobchod aj veľkoobchod a starostlivosť o klientov. Požadujeme ovládať PC a byť tímový hráč. Ak ste pripravený vyjsť zo svojej ulity a zmeniť svoj život kontaktujte ma. Mail :lubomirabartosova8@gmail.com , mobil : 0911246514

iva83
18. mar 2016

Ja som začala spoluprácu s jednou Slovenskou spoločnosťou, ktorá predáva prírodnú kozmetiku , 100 ml parfumy s 23 % vonnej essencie, čaje a kávy s výťažkom huby Reishi. Ceny sú viac než výhodné. Tieto produkty sa predávajú aj v niektorých lekárňach, či drogériách , no oveľa drahšie , ako ponúkame my. Touto cestou hľadám šikovných , aktívnych a ambicióznych ľudí, starších ako 18 rokov,ktorí ovládajú prácu s PC , ktorí hľadajú spôsob ako zvýšiť svoj príjem a ktorým záleží na budúcnosti .Registrácia je u nás zdarma a nezáväzná. Viac info poskytnem v súkromnej správe.

slniecko154
18. mar 2016

Mbank ma opat akciu, za zalozenie uctu mozte ziskat 20 eur, ak ma odporucite 🙂 pre viac info piste IP 🙂

tigrica8
19. mar 2016

Hľadám nových ľudí do svojho tímu. Prácu je vhodné vykonávať aj popri práci, materskej či dôchodku. Stačí sa práci venovať 2 hodinky denne. Náplňou práce je maloobchod a starostlivosť o klientov. Požadujeme ovládať PC a byť tímový hráč. Možnosť pasívneho príjmu a finančnej slobody. Ak ste pripravený sa vyslobodiť a stať sa pánom svojho života tak ma kontaktujte. Mail :lubomirabartosova8@gmail.com , mobil : 0911246514

lulutsija
Odpoveď bola odstránená
lea43
25. mar 2016

@lulutsija poprosim info

lulutsija
25. mar 2016

@lea43 poslane 🙂

anya99
25. mar 2016

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť maličkú pomoc. Potrebujem totiž zozbierať vzorku osôb, ochotných vyplniť anonymný dotazník, zameraný na biopotraviny. Prosím, ak máte chvíľku času, venujte ho môjmu dotazníku spracovávanému v rámci diplomovej práce. Vaša ochota mi veľmi pomôže. Vopred ďakujem tým, ktorí sa na to podujmú. 🙂 A vopred sa ospravedlňujem, ak Vás to obťažovalo ...

https://docs.google.com/forms/d/1GLdku51Cyr7LE6...

moncicka
25. mar 2016

@lulutsija prosim o info do spravy dakujem

moncicka
25. mar 2016

@tigrica8 Dobry den date mi prosim blizie info ohladom prace