icon

Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej

pojezdalova
28. dec 2011

Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem

iva83
10. apr 2016

Predstavte si, keby ste na začiatku 90-tych rokoch začali spoluprácu s kozmetikou Avon,alebo Oriflame a zotrvali by ste doteraz, kde by ste boli finančne aj karierne dnes? Teraz máte túto príležitosť s nami. Trh nami ešte nie je tak presýteny a preto je teraz tá najvhodnejšia doba na spoluprácu. V ponuke máme prírodnú Bio kozmetiku od firmy TopVet cenovo najdostupnejšiu na Českom a Slovenskom trhu, kávu a čaje s výťažkom huby Reishi a parfumy s 23% vonnou essenciou, Aloe vera produkty a potravinové doplnky. Ak sa chcete dozvedieť viac, kontaktujte ma.

reiva
12. apr 2016

Ponúkam spoluprácu v oblasti zdravého životného štýlu a poradenstva. Hľadám šikovné maminy, ktoré si chcú privyrobiť extra príjem popri existujúcich záväzkoch. Pracujete podľa svojho tempa, väčšinou online a z domu. Taktiež vzdelávanie je u nás na prvom mieste! (Bezplatné) Potrebný je k práci facebook a skype.

adda
16. apr 2016

Máte vlastné ambície a nebojíte sa vystúpiť z davu ? 🙂
Chcete mať pasívny príjem k vášmu platu či materskej či dôchodku ?
Ste ochotná prekonať počiatočnú "lenivosť" a venovať voľný čas práci ?
Nebojíte sa, čo si o vás bude hovoriť vaše okolie ak budete robiť niečo iné ako oni ?
Tak mi napíšte IP, pošlem vám, čomu sa venujem ja už viac ako rok. Za ten rok som sa vypracovala v kariére /bez protekcie, vlastnou prácou/, mám pasívny mesačný príjem a pomôžem aj vám to získať.
😉

adda
16. apr 2016

Máte vlastné ambície a nebojíte sa vystúpiť z davu ? 🙂
Chcete mať pasívny príjem k vášmu platu či materskej či dôchodku ?
Ste ochotná prekonať počiatočnú "lenivosť" a venovať voľný čas práci ?
Nebojíte sa, čo si o vás bude hovoriť vaše okolie ak budete robiť niečo iné ako oni ?
Tak mi napíšte IP, pošlem vám, čomu sa venujem ja už viac ako rok. Za ten rok som sa vypracovala v kariére /bez protekcie, vlastnou prácou/, mám pasívny mesačný príjem a pomôžem aj vám to získať.
🙂

martinaxx
16. apr 2016

Ja sa venujem Betterware-majú široký sortiment výrobkov,čistiace prostriedky,vecí do domácnosti,prírodná talianska kozmetika,100%káva Arabica,čaje a mnoho iného za skvelé ceny.Kedže to ľudia denne používajú,tak to aj nakupujú...Môžte si budovať svoj tým a tak zarábať ešte viac.Na začiatok 20-40€,každý mesiac sa váš príjem zvyšuje-všetko závisí od vašej šikovnosti.Pre viac info ma kontaktujte.

hasria
16. apr 2016

@adda prosím bližšie info k práci

adda
17. apr 2016

@hasria máte IP

iva83
18. apr 2016

Poznáte Avon, alebo Oriflame? Radi by ste s tým pracovali,ale odrádza vás, že je toho už všade a veľa? Ja vám ponúkam podobnú prácu ,prácu s prírodnou kozmetikou, ktorou trh ešte nie je presýtený a navyše za ceny viac než výhodné. Ak ste priaznivcom,alebo užívateľom prírodnej kozmetiky, kontaktujte ma prosím len súkromnou správou.Poskytnem vám bližšie info .

zelenydudlik
18. apr 2016

@adda poprosim info

adda
18. apr 2016

@zelenydudlik odoslané IP

martinaxx
19. apr 2016

Ja sa venujem Betterware-majú široký sortiment výrobkov,čistiace prostriedky,vecí do domácnosti,prírodná talianska kozmetika,100%káva Arabica,čaje a mnoho iného za skvelé ceny.Kedže to ľudia denne používajú,tak to aj nakupujú...Môžte si budovať svoj tým a tak zarábať ešte viac.Na začiatok 20-40€,každý mesiac sa váš príjem zvyšuje-všetko závisí od vašej šikovnosti.Pre viac info ma kontaktujte.

ichtys
19. apr 2016

Ja už 4roky robím s prírodnou kozmetikou a výživovými doplnkami najvyššej kvality, začínala som na materskej a pokračujem teraz ďalej popri práci a som veľmi veľmi spokojná. Vďaka tejto práci som spoznala veľa zaujímavých ľudí, miesta a som šťastná, že môžem byť súčasťou úžasnej rodinnej firmy. Viac info mailom alebo do správy🙂

bibuska112
19. apr 2016

Dobry den chcela by som poprosit o blizsie informacie. Dakujem

bibuska112
19. apr 2016

@martinaxx chcela by som poprosit o blizsie informacie. Dakujem

lulutsija
19. apr 2016

Chcete si finančne prilepšiť popri práci, alebo ste na materskej dovolenke? Ponúkam Vám možnosť privyrobiť si z domu, sami si určujete kedy budete pracovať a ako dlho. Potrebujete k tomu len PC. Už prvý mesiac si môžete zarobiť 30 – 50 € a neskôr to môže byť váš hlavný príjem. V prípade záujmu ma kontaktujte.

bibuska112
19. apr 2016

@lulutsija dobry den, som mamicka na materskej dovolenke a chcela by som si privirobit. O aku pracu sa jedna?

lulutsija
19. apr 2016

@bibuska112 idem vam poslat spravu 🙂

martinaxx
20. apr 2016

@bibuska112 písala som IP

03babicka
20. apr 2016

@lulutsija dobry vecer mozem poprosit info o aku pracu ide dakujem

lelia
20. apr 2016

@lulutsija mozem poprosit o konkretnejsie info? Dakujem 🙂

majus124
20. apr 2016

@lulutsija poprpsim info. Ďakujem

lulutsija
20. apr 2016

@03babicka poslala som spravu

lulutsija
20. apr 2016

@lelia poslala som spravu

lulutsija
20. apr 2016

@majus124 poslala som spravu

adda
20. apr 2016

Privyrobiť si aj z domu je už dnes bežná vec. Vďaka internetu to ide.
Za rok a pol som si vytvorila svoj pasívny príjem, ktorý mám k výplate navyše.
A to isté môžete mať aj vy. 🙂

martinaxx
22. apr 2016

zelenydudlik
23. apr 2016

@lulutsija poprosim info

lulutsija
23. apr 2016

@zelenydudlik poslala som spravu

cameron77
24. apr 2016

Ja ponúkam ekologické čistiace prostriedky do domácnosti, žiadne vstupné poplatky som neplatila, sama využívam a taktiež ich ponukám ďalej ostatným čo mi prináša zárobok. Ak má niekto záujem kontaktujte ma do správy. Výrobky si možete pozrieť tu: http://www.euronabycerny.com/

iva83
28. apr 2016

Poznáte Avon, alebo Oriflame? Radi by ste s tým pracovali,ale odrádza vás, že je toho už všade a veľa? Ja vám ponúkam podobnú prácu ,prácu s prírodnou kozmetikou, ktorou trh ešte nie je presýtený a navyše za ceny viac než výhodné. Ak ste priaznivcom,alebo užívateľom prírodnej kozmetiky, kontaktujte ma prosím len súkromnou správou.Poskytnem vám bližšie info .
https://www.facebook.com/Sirael-Cosmetics-príro...