Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej
Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem
Ponúkam spoluprácu v oblasti zdravého životného štýlu a poradenstva. Hľadám šikovné maminy, ktoré si chcú privyrobiť extra príjem popri existujúcich záväzkoch. Pracujete podľa svojho tempa, väčšinou online a z domu. Taktiež vzdelávanie je u nás na prvom mieste! (Bezplatné) Potrebný je k práci facebook a skype.
Máte vlastné ambície a nebojíte sa vystúpiť z davu ? 🙂
Chcete mať pasívny príjem k vášmu platu či materskej či dôchodku ?
Ste ochotná prekonať počiatočnú "lenivosť" a venovať voľný čas práci ?
Nebojíte sa, čo si o vás bude hovoriť vaše okolie ak budete robiť niečo iné ako oni ?
Tak mi napíšte IP, pošlem vám, čomu sa venujem ja už viac ako rok. Za ten rok som sa vypracovala v kariére /bez protekcie, vlastnou prácou/, mám pasívny mesačný príjem a pomôžem aj vám to získať.
😉
Máte vlastné ambície a nebojíte sa vystúpiť z davu ? 🙂
Chcete mať pasívny príjem k vášmu platu či materskej či dôchodku ?
Ste ochotná prekonať počiatočnú "lenivosť" a venovať voľný čas práci ?
Nebojíte sa, čo si o vás bude hovoriť vaše okolie ak budete robiť niečo iné ako oni ?
Tak mi napíšte IP, pošlem vám, čomu sa venujem ja už viac ako rok. Za ten rok som sa vypracovala v kariére /bez protekcie, vlastnou prácou/, mám pasívny mesačný príjem a pomôžem aj vám to získať.
🙂
Ja sa venujem Betterware-majú široký sortiment výrobkov,čistiace prostriedky,vecí do domácnosti,prírodná talianska kozmetika,100%káva Arabica,čaje a mnoho iného za skvelé ceny.Kedže to ľudia denne používajú,tak to aj nakupujú...Môžte si budovať svoj tým a tak zarábať ešte viac.Na začiatok 20-40€,každý mesiac sa váš príjem zvyšuje-všetko závisí od vašej šikovnosti.Pre viac info ma kontaktujte.
Poznáte Avon, alebo Oriflame? Radi by ste s tým pracovali,ale odrádza vás, že je toho už všade a veľa? Ja vám ponúkam podobnú prácu ,prácu s prírodnou kozmetikou, ktorou trh ešte nie je presýtený a navyše za ceny viac než výhodné. Ak ste priaznivcom,alebo užívateľom prírodnej kozmetiky, kontaktujte ma prosím len súkromnou správou.Poskytnem vám bližšie info .
@adda poprosim info
@zelenydudlik odoslané IP
Ja sa venujem Betterware-majú široký sortiment výrobkov,čistiace prostriedky,vecí do domácnosti,prírodná talianska kozmetika,100%káva Arabica,čaje a mnoho iného za skvelé ceny.Kedže to ľudia denne používajú,tak to aj nakupujú...Môžte si budovať svoj tým a tak zarábať ešte viac.Na začiatok 20-40€,každý mesiac sa váš príjem zvyšuje-všetko závisí od vašej šikovnosti.Pre viac info ma kontaktujte.
Ja už 4roky robím s prírodnou kozmetikou a výživovými doplnkami najvyššej kvality, začínala som na materskej a pokračujem teraz ďalej popri práci a som veľmi veľmi spokojná. Vďaka tejto práci som spoznala veľa zaujímavých ľudí, miesta a som šťastná, že môžem byť súčasťou úžasnej rodinnej firmy. Viac info mailom alebo do správy🙂
Dobry den chcela by som poprosit o blizsie informacie. Dakujem
@martinaxx chcela by som poprosit o blizsie informacie. Dakujem
Chcete si finančne prilepšiť popri práci, alebo ste na materskej dovolenke? Ponúkam Vám možnosť privyrobiť si z domu, sami si určujete kedy budete pracovať a ako dlho. Potrebujete k tomu len PC. Už prvý mesiac si môžete zarobiť 30 – 50 € a neskôr to môže byť váš hlavný príjem. V prípade záujmu ma kontaktujte.
@lulutsija dobry den, som mamicka na materskej dovolenke a chcela by som si privirobit. O aku pracu sa jedna?
@bibuska112 idem vam poslat spravu 🙂
@bibuska112 písala som IP
Privyrobiť si aj z domu je už dnes bežná vec. Vďaka internetu to ide.
Za rok a pol som si vytvorila svoj pasívny príjem, ktorý mám k výplate navyše.
A to isté môžete mať aj vy. 🙂
@lulutsija poprosim info
@zelenydudlik poslala som spravu
Ja ponúkam ekologické čistiace prostriedky do domácnosti, žiadne vstupné poplatky som neplatila, sama využívam a taktiež ich ponukám ďalej ostatným čo mi prináša zárobok. Ak má niekto záujem kontaktujte ma do správy. Výrobky si možete pozrieť tu: http://www.euronabycerny.com/
Poznáte Avon, alebo Oriflame? Radi by ste s tým pracovali,ale odrádza vás, že je toho už všade a veľa? Ja vám ponúkam podobnú prácu ,prácu s prírodnou kozmetikou, ktorou trh ešte nie je presýtený a navyše za ceny viac než výhodné. Ak ste priaznivcom,alebo užívateľom prírodnej kozmetiky, kontaktujte ma prosím len súkromnou správou.Poskytnem vám bližšie info .
https://www.facebook.com/Sirael-Cosmetics-príro...

Predstavte si, keby ste na začiatku 90-tych rokoch začali spoluprácu s kozmetikou Avon,alebo Oriflame a zotrvali by ste doteraz, kde by ste boli finančne aj karierne dnes? Teraz máte túto príležitosť s nami. Trh nami ešte nie je tak presýteny a preto je teraz tá najvhodnejšia doba na spoluprácu. V ponuke máme prírodnú Bio kozmetiku od firmy TopVet cenovo najdostupnejšiu na Českom a Slovenskom trhu, kávu a čaje s výťažkom huby Reishi a parfumy s 23% vonnou essenciou, Aloe vera produkty a potravinové doplnky. Ak sa chcete dozvedieť viac, kontaktujte ma.