Poraďte prácu na doma pre matky
Ahojte, prosím Vás mamičky, viete mi poradiť nejakú prácu na doma ? Mam dosť zložitú situáciu ktorú chcem riešiť aspoň popri deťoch doma. Mam dve deti (2r., 4r.) Od septembra by som chcela už oficiálne ísť do práce, zoberú mi aj 2r. do školky, len sa ho snažím odplienkovať aby mohol ísť a ja som mohla ísť niekde na plný úväzok pracovať. Ale hľadám niečo dočasne než nastúpim na plný úväzok a začnem normálne zarábať. Len dovtedy nechcem aby sme sa začali topiť v dlhoch. Lebo už to k tomu speje a som s toho zúfalá.
Všetko sa zdražuje a náklady na bývanie tiež išli hore a už nám to finančne prestalo vychadzať. A aby toho nebolo málo ešte aj auto sa nám pokazilo.
Hľadala som ponuky prác na doma ( ale čo som našla, chceli vstupné poplatky )
Nemám žiadne kurzy ako účtovníctvo a podobne, skôr by som prácu na doma videla manuálnu ( skladanie pier, obálok, vajíčok a pod. ) alebo telefonovanie.
Hlavne žiadne farmasi a predaj - nechodím po kávach a kamaratkach.
Ďakujem.
Pozri profesiu, crystal call
Manualne prace, ktore si vymenovala, su podvod
Pozri profesiu, crystal call
Manualne prace, ktore si vymenovala, su podvod
@sisa_s ďakujem, ano to crystall call som videla už viac x, len momentálne na prácu z domu hľadajú iba s maďarským jazykom a inak hľadajú do Prešova a Trebišova 😞
@anonym_autor keby si poprosila rodičov, či by postrážili deti a Ty si mohla ísť napr.do Kauflandu na brigádu? Radím to preto, keď vidím, čo si napísala. Že s tou prácou doma je problém.
Alebo strážiť ďalšie dieťa?
Prečo sa nenaučíš aspoň nejakú zručnosť? To v akom roku žiješ, keď tu spomínaš skladanie pier a obálok? Tomu som verila tak 20r dozadu, keď som mala 10r asi. To naozaj nechceš robiť niečo zmyslupne, ale takto rozmyslat? Že všetko je drahé…? Čo tak rozmyslat opačne “nič neviem robiť” = “naučím sa”? Gramatiku a štýl prejavu nemas na úrovni, že by si nemala priemerne IQ, tak naozaj tomu nerozumiem.
@anonym_autor popozeraj upratovanie, pomoc v domácnosti, okolo domu, v záhrade, to sa dá aj na 2-3 hodiny, víkendové brigády, keď má kto byť s deťmi.
Si z dediny či z mesta ?
Peniaze Ti z neba nespadnu. V podstate nic nevies, co by sa dalo z domu robit, ak nie si zrucna. Telefonovanie z domu, tak takych je na profesii dost staci pohladat, ak mas seriozny zaujem.
Len aj tomu sa treba venovat, co pri detoch doma asi jednoduche nebude. Tiez Ti nedaju placu za nicnerobenie.
@anonym_autor keby si poprosila rodičov, či by postrážili deti a Ty si mohla ísť napr.do Kauflandu na brigádu? Radím to preto, keď vidím, čo si napísala. Že s tou prácou doma je problém.
Alebo strážiť ďalšie dieťa?
@mdse bohužiaľ nedá sa. Maju to zdravotne dosť komplikovane.
Prečo sa nenaučíš aspoň nejakú zručnosť? To v akom roku žiješ, keď tu spomínaš skladanie pier a obálok? Tomu som verila tak 20r dozadu, keď som mala 10r asi. To naozaj nechceš robiť niečo zmyslupne, ale takto rozmyslat? Že všetko je drahé…? Čo tak rozmyslat opačne “nič neviem robiť” = “naučím sa”? Gramatiku a štýl prejavu nemas na úrovni, že by si nemala priemerne IQ, tak naozaj tomu nerozumiem.
@personality Áno je všetko drahé. Myslím tým hlavne faktúry,150 eur platím mesačné len plyn ktorý využívame iba v zime a aj to prišiel ešte teraz nedoplatok. Ja som sa chcela vrátiť k maklerčine späť, dalo by sa to aj pri deťoch, je to flexibilné. Ale aj dosť v tejto situácii rizikové s neistým mesačným zárobkom. Tak viem napríklad robiť aj gélové nechty, robím si ich sama a v minulosti som mala svoj okruh, lenže som sa odsťahovala ďalej
Tak nech si zatiaľ otec detí/priateľ alebo kto s vami žije nájde ešte jednu prácu. A hlavne, práca z domu sa nedá robiť plnohodnotne s deťmi pri sebe! Viem o tom niečo, popri dvoch deťoch som robila z domu 3 roky a nikdy nie v čase, kedy boli doma. A ak áno, tak to bolo skoro ráno alebo neskoro v noci. Ale išlo o odbornú prácu, na ktorú mám roky praxe a mala som čo ponúknuť.
@anonym_autor popozeraj upratovanie, pomoc v domácnosti, okolo domu, v záhrade, to sa dá aj na 2-3 hodiny, víkendové brigády, keď má kto byť s deťmi.
Si z dediny či z mesta ?
@behulka z dediny, áno chcem upratovať aj tepovať to ma aj dosť baví len to môžem iba cez víkendy keď je manžel doma. Lebo s deťmi je to nereálne chodiť upratovať, ešte možno to tepovanie ak by chcel niekdo auto by sa doma na dvore dalo aj pri deťoch.
Peniaze Ti z neba nespadnu. V podstate nic nevies, co by sa dalo z domu robit, ak nie si zrucna. Telefonovanie z domu, tak takych je na profesii dost staci pohladat, ak mas seriozny zaujem.
Len aj tomu sa treba venovat, co pri detoch doma asi jednoduche nebude. Tiez Ti nedaju placu za nicnerobenie.
@wagea nemám manžela robota, robí od pondelka do piatka, mame 2 deti aj oni potrebujú otca vidieť. Manžel zarába dobre len 1 plat neutiahne všetko tak zato som chcela pomôcť aspoň takto popri deťoch.
@mk1111111111 nikdo nepýta si peniaze z neba a ani sa tu nespomína že za nič nerobenie.
Tak nech si zatiaľ otec detí/priateľ alebo kto s vami žije nájde ešte jednu prácu. A hlavne, práca z domu sa nedá robiť plnohodnotne s deťmi pri sebe! Viem o tom niečo, popri dvoch deťoch som robila z domu 3 roky a nikdy nie v čase, kedy boli doma. A ak áno, tak to bolo skoro ráno alebo neskoro v noci. Ale išlo o odbornú prácu, na ktorú mám roky praxe a mala som čo ponúknuť.
@wagea toto je fakt rada, extra práca. Možno ten chlap už teraz ťahá 5 dní v týždni 12ky, tak ako môj.
@anonym_autor Ak vies dobre piect, tak po veceroch piect torty na zakazku? Alebo mozno skus pribrat 1 dietatko na opatrovanie k tvojim. To by bolo fajn privyrobenie.
@wagea toto je fakt rada, extra práca. Možno ten chlap už teraz ťahá 5 dní v týždni 12ky, tak ako môj.
@anonym_741916 áno veru od rána do včera 5 dní v týždni a dosť namahavu prácu.
Vráť sa k maklérčine, veď to môžeš aj potom popri práci robiť. Trh bude istý vždy. Vždy sa nájdu ľudia, čo budú chcieť kúpiť nehnuteľnosť (ak myslíš realitnú maklérku). Akože moc ti nie je čo poradiť. Na prácu z domu, kde normálne zarobíš treba mať ozaj nejaké skills 🙂🙈
Vráť sa k maklérčine, veď to môžeš aj potom popri práci robiť. Trh bude istý vždy. Vždy sa nájdu ľudia, čo budú chcieť kúpiť nehnuteľnosť (ak myslíš realitnú maklérku). Akože moc ti nie je čo poradiť. Na prácu z domu, kde normálne zarobíš treba mať ozaj nejaké skills 🙂🙈
@denkabemommy ano ja už si hľadám ponuky aby som mala čo ponúknuť hneď ako si obnovím živnosť, k tomu sa chcem určite vrátiť. 🙂
manualne prace na doma su podvod, necakaj ze nieco najdes - v dnesnej moderne dobej automatizacie snad nebude niekto platit niekomu za rucnu pracu skladania nejakych blbosti ktore sa robia strojovo vo fabrikach
skusila by som upratovanie alebo strazenie deti. pripadne telefonostika, aj ked aj to uz upada.
@anonym_741916 áno veru od rána do včera 5 dní v týždni a dosť namahavu prácu.
@anonym_autor tak potom si nájdi brigádu na víkendy a nech je muž doma s deťmi, keď má voľno a takto sa striedajte. V gastre je dosť takýchto ponúk.
Existuje práca na doma lepiť vzorkovníky na karty, je to piplacka robota aj málo platená no lepšie než nič.
na leto sa zatvarajuškokky, školy, tabory su dost drahe...ponukni postaranie sa o deticky. Kludne 2 deri by si este zvladla a nebolo by to zadarmo. Prepočítaj si kolko stoji denny tabor a za kolko to doma zvladnes ty. Samozrejme nerob to za almužnu, ale pytaj kolko potrebujes. Denny tabor stoji minimalne 130€ na dieta...verim že ak vypýtaš menej tak bude zaujem

Ešte chcem dodať, že jazykové znalosti sú na úrovni začiatočníka AJ. Takže preklady tiež by som nemohla robiť.