Pozície s platom nad 1000 eur
Ahojte pochvalite sa na akych poziciach pracujete a v akom meste kde zarabate aspon 1000 eur?
Audit 🤷🏻♀️
Verejná správa
ono tato info je podstate na nic. 1000 eur v BA a 1000 eur niekde na vychode v malom meste ci dedine nieje to iste.
Skús pozrieť súkromné firmy, môj manžel napríklad teraz hľadajú do firmy zatiaľ skôr na administratívnu činnosť človeka a ponúkajú plat 1200 v hrubom. Ale treba vedieť angličtinu plus ekonomické vzdelanie alebo biológia sú výhodou.
Mimo BA je nadpriemerný plat podmienený špecifickým vzdelaním alebo rokmi praxe.
Takisto ti je segment k ničomu, lebo keď ti tu napíše napr. finančný manažér plat 3000, ty by si si ako bežná fakturantka nesiahla ani na polovicu.
Každopádne v mojej rodine a medzi kamarátmi: HR, IT, polícia, stavebníctvo,právo, podnikanie, inžiniering, projektový manažment, medicína...
Žiaľ, ani jedna z pozícií nie je taká, že po MD sa v nej bez problémov a praxe/ vzdelania dá zamestnať.
@kvetinka1797 Na vychode myslis co konkretne? Pretoze poznam ludi v Poprade, Presove, Michalovciach, Trebisove, Kosiciach, ktori zarobia 1000 alebo nad 1000 v cistom (aj ked mzda sa vzdy udava v hrubom, no ale dobre, bavme sa o cistej). A to su rozne odvetvia, ale vsetko kvalifikovane prace.
A ani operatori na linke napr. v Kechneci nemaju 600eur, ale viac.
moj manzel je cnc nastavovac a zarobi 1400 netto cca.
@lenkav9 zdravotnictvo, zapad sk. No mzda je u nas variabilna a ak si prihodis sluzby, moze to byt velmi slusne. Plus robim handmade z domu.
IT - BA
ekonomika, TN kraj
@lenkav9 neviem ake mas vzdelanie,ale obaja s manzelom pracujeme vo veducej pozicii v pozemnej a leteckej doprave.manzel je nonstop na telefone,nonstop pripojeny,riesi problemy,plat sice pekny ale na rodinu casu malo..
Za slobodná 1300€ hotelierstvo, teraz keď mám deti, tak polovicny úväzok 400€ 🙈 riadny skok 😂😂😂
Manžel poľnohospodárstvo a dalekoooo nad tých 1000€ 😂
@kvetinka1797 môj manžel toľko zarobí, aj viac v pohode podľa nadčasov,vabsme na východe
Verejná správa, Bratislava.
@viestta nemaj mi to za zle, ale pre teba je vsetko tabu. pod prispevky o sexe pises, ze je to intimna zalezitost a je pre teba nevhodne take veci rozoberat na socialnej sieti, k otazke o plate je pre teba nepripustne zverejnovat takuto info... nie vsetci maju potrebu dookola riesit len covid ockovanie.
autorka sa tu predsa nepyta na konkretneho zamestnavatela ani na podmienky pracovnej zmluvy. polozila vseobecnu otazku. mimochodom, ja pracujem v medzinarodnom korporate a platy na jednotlivych poziciach sa zverejnuju uplne bezne aj na intranete nasej spolocnosti. prave kvoli motivacii. zaspala si trochu dobu a pleties si svoj dojem o "necivilizovanosti" 😉

@ofzuza nadpriemerná?🤷♀️