Poznáte prácu Ermail?
🙂 ahojky, začínam s novou prácou ermail,poznáte to niektorá?
@misko1234 ja som sa tam registrovala len nechapem ocom je ta stranka?
@misko1234 ja som sa tam registrovala len vobec to mu nechapem oco tam ide
@mrkvicka26 Este raz to vysvetlim vyplnate dotazniky dostavate testovaci tovar chapete na testovanie ostatne vam povie kurier co vam to dovezie co mate robit POZOR!!! tovar nesmiete predavat ani inak distribuovat ak to spravite budete vylucena zo stranky dalej nez vam tovar pride vyplnte vsetky dotazniky v casti dotazniky na vyplnenie a opatrenia na vykonanie asi tolko poviem.
@mrkvicka26 A teraz som sa tam pozeral no nepribudli mi body za vas cezo mna ste asi nesla ci????
@misko1234 ale ano ved si ma tam ziadal o priatelstvo
RexVoX.com ale ja myslim toto ze ocom toje
@mrkvicka26 Jaj Rexvox ano to je nova socialna siet robite tam vsetko ako na facebooku ale zbierate za svoju aktivitu to je liky vkladanie prispevkov statusov a tak zdielanie atd body mate a za tie si potom beriete bud peniaze alebo si to vymenite za akciu rexvoxu vsetky info najdete por registracii v rozcestniku su tam super skupiny z receptami alebo roznymi inymi tematikami.
@mrkvicka26 Ale co sa tyka streetcomu tam ste sa urcite nedavala lebo nemam za vas pripocitane body a ak asi nie potom cez moj link lebo to nechapem potom.
@misko1234 ne to uz mam dlhsie to ne,am cez vas
@mrkvicka26 Ok a ten rexvox nepridate sa???
Ale pridala len nechápem tomu a áno vip mi nejde prečo
@mrkvicka26 Dobri vecer no co nasla ste to????
Áno áno ďakujem len by ma ešte zaujímalo ako sa platia tie body
@mrkvicka26 To vsetko najdete v sekcii vip penazenka a uz ste ma potvrdila???
@mrkvicka26 Super ak sa my to spravne zobrazilo tak ste Diana Lakatočová vsak??? ok taakze date si moje vip penezenka smena a ostatnee uvidite hlavne ak mate facebook tam v roznych skupinach na zarobky ziskavajte refov referalov.
Áno to som ja takže aby som to pochopila takže musím tam dať vip váš profil a tam sa ukáže peňaženka zmena?Tak to mám chápať?
@mrkvicka26 Takto tam ako potvrdite moj profil co uz ste spravila kliknite len na zed pozrite sa na lavu stranu dole je vip penezenka vip učet atd s tou penazenkou vam este dam vediet priznam sa uz tam mam dost bodov ale este nechcem vybierat chcem zbierat dalej poslem vam pozvanku do mojej skupiny ak vas tam zajme nejaka praca spytajte sa ma na nu lebo niektore uz nerobim teraz sa venujem ermeil zumail themail dotaznikom rexvoxu coinformail a to je vsetko.
ahoj a ked ccem vyberat to ako
ja už som sa vykašlala totalne na vyplňovanie dotazníkov atď síce mam stadial pár vecí ale nič moc 🙂 momentálne rozmýšlam nad jedným nápadom z ktorého by mi mohlo cvaknúť aspoň 20€ na deň
@judar a toje aký nápad ak smiem vedieť
@mrkvicka26 To patrilo mne asi ze ked chcete vyberat tak to vlastne neviem lebo ja si tam zbieram aby tam bolo co najviac prachov ale skusim to zistit a napisem vam.
Čiže ďalšie klamstvo pre naivné ovce? A zas ako čítam v diskusii... zas kopec naletí... :_D
@misko1234 ok a uz si to zistil
@mrkvicka26 Este nie mal som ine veci na riesenie ale ked nebojte dam hned vediet.
Pozrite si toto video mate to tu vysvetlene.

😎