icon

Práca - asistentka predaja zdravotníckych pomôcok

25. máj 2022

Dobrý deň, dnes som absolvovala pohovor na miesto asistentky predaja zdravotníckych pomôcok.Pohovor prebehol v poriadku, záver bol nech si všetko premyslim a zajtra dám vedieť ako som sa rozhodla. Mojou náplňou by bol predaj ortopedickej obuvi, zdravotníckych pomôcok,výdaj na lekársky predpis. Za jeden mesiac by ma všetko naučili,s tým že po mesiaci zostávam sama na predajni a všetko zostáva na mojej hlave( kasa,objednávky,predaj a všetko s tým súvisiace) trošku mám obavy zo situácie,ak budem musieť byť PN,prípadne si niečo vybaviť. ( To verím,že dajú na ten čas za mňa náhradu) Plat vychádza na 800€ v hrubom,plus stravné,plus 1% z predaja. Dochádzať budem autom cca30km. Pracovná doba sa strieda (3dni v týždni)od 9:30-17 a v ostatné dni od 8:30-16-hod. Máte niektorá reálne skúsenosti s takouto,prípadne podobnou prácou? Ďakujem za každý jeden postreh,prípadne radu.

Strana
z2
jarkap1
Autor odpoveď zmazal
sofiafranko
26. máj 2022

Tak to je predsa len trochu ine ako klasicka vydajna, tam teda bude obmedzeny sortiment ZP. No aj to, ze tam mate byt sama a za ten plat, verim, ze najdete nieco lepsie. Drzim palce.

autor
26. máj 2022

@jarkap1 presne ste to vystihli,...úplne sama ...pre začiatok potrebujem mať tú istotu( niekoho za sebou) mesiac je krátka doba,na to čo všetko odo mňa požadujú. Som si toho vedomá+ plus ten plat malý. Na to,že by som bola asistentka,mi to celé nejak nehrá. Vyslovene tam chcú niekoho,aby to celé ťahal za tychto podmienok. Do toho žiadna možnosť dovolenky, či nejaké spoľahnutie na kolegyňu. Príde mi to ako by som nemohla ani len ochorieť,čo i len nejaké jednodňové potiaze mať. Do toho mám dve deti,takže vynechávanie skrz ne,nepripadá do úvahy. Je tam obrovská zodpovednosť kladená na mňa,,začiatočníka,,

autor
26. máj 2022

@sofiafranko ďakujem,som len na začiatku hľadania,verím že na mňa čaká tá správna príležitost. Teším sa😀

autor
26. máj 2022

@jarkap1 ešte som zabudla odpovedať na otázku....zaucala by ma ten mesiac zamestnankyňa ,,stiahnutá,, z inej prevádzky protetika,- teraz to tam ,,pokrýva,,ona. Moja kolegyňa na mesiac a v prípade núdze kolegyňa na telefone. Tak mi bolo povedané. Všetko by sme riešili po telefóne( ak by som niečo nevedela) ak budem mať plnú predajnu zákazníkov,telefón mi nepomôže,potrebujem reálnu osobu na mieste a nie mobil v ruke🙃no škoda,majú to nejak zložito vymyslené. Asi chcú šetriť na ďalšej zamestnakyni.

Strana
z2