Práca, ktorá vás baví a je dobre finančne ohodnotená
Existuje taká? Čítam tu dosť často,že ľudia buď majú zlý kolektív,vedenie,zle finančné ohodnotenie,musia.dochadzat strašne ďaleko. Ja som vyskúšala viacero prác odborné menej odborné,ale bez toho aby som bola IT,doktor, chirurg,robila 15 hodín denne,je možné zarobiť aspoň 1500 e na Slovensku s VS,bez stresu s normálnym pracovným časom v menšom meste? Nehovorím,že sa nechcem už vzdelávať mám aj kurzy,VS,prax ale nájsť prácu s dobrým platom ,a pracovný časom mi príde už akosi nereálne,ale chcela by som chodiť do práce s radosťou a byť za to finančne ohodnotená.
@lucka_ke dakujem,no ja studujem externe VS ,4 roky bc a samozrejme chcem pokracovat dalej.
Mame hypo,2 deti cakame dalsie,...financne je to narocne,nevyskakujeme si,nechodime na drahe dovolenky a nenakupujeme to co chceme.kupujeme len to co nutne potrebujeme.no bola som vychovavana v chudobnej rodine,takze pre mna drahe kabelky,znackove veci nerobia potesenie....
V obchode som zarobila cez 1000 e , teraz menej.
Praca a ludmi ma bavila vzdy, no v tomto povolani som doma..sice to bude casom psychicky narocnejsie (unierajuci,nasilni pacienti),budem nat tazke pripady,no citim sa v tomto povolani doma...viac "radosti" mi robi,ked trpiacim,umierajucim azpon z casti mozem ponuknut svoj cas,seba, lasku,opateru v ramci moznosfi,ako chodit domov vyflusnuta z obchodu,kde je este vacsia nedocenenost,pre vedenie a zakaznikov som handra pre vsetko, aj ked financne ohodnotenie som mala lepsie ....(a podaktori si mydlia svoje ego a dokazuju svoju nepremnozitelnost,lebo si mozu pre peniaze vsetko...,kupit stastie,zdravie,lasku...(samozrejme nie vsetci su taki,aby som sa niekoho nedotkla).vzdy som sa snazila nerobit rozdiely a byt aj v obchode naplno napomocna,mila,ochotna aj ked pre vedenie som bola vzdy nula🙂
Robila som na zahradkarstve,o to viac ked je zahrada pre mna hobby takze aj tam som rozdavala vela skusenosti a lasky....
Dufam,ze ma to nadsenie neprejde.Aj ked stale je tu ten fakt,ze tato praca je financne nedocenena .,aj ked mi kvalifikaciou bude stupat plat,o 3000eur mozem tak snivat😀
@ysseba dakujem,neviem.ja obdivujem zeny na vysokych poziciach,viest meetingy ,atd atd...
Ja by som na to nemala krv,povahu,hlavu
Velka zodpovednost.Ja sice pre zle poskytnutu stsrostlivost mozem ist do basy....co sa dufsm nikdy nestane.
No aj tak sninam klobuk ...
mňa by zaujimalo ako ste sa všetci dostali na take pozicie 😅 lebo citam tu len jak zarabte +- 2000€ mesacne a fakt by ma uprimne zaujimalo ako. Lebo ja som zatial v 1. rocniku mgr. ale pracujem v podstate uz od 15 ak ratam aj prax na strednej skole a zarabala som max v cistom 1100€ s tym ze som ale robila dost aj vikendy aj nadcasy a teraz som si isla hladat novu pracu a neviem najst pracu kde by mi realne dali aspon 1000€ v cistom. A to si myslim ze som naozaj zodpovedny clovek a pracovat viem len proste nemam skusenosti. Takze by ma zaujimalo ako sa da dostat na poziciu kde sa da zarobit aspon 1500-2000€ pokial samozrejme nie ste na nejakych manazerskych poziciach a samozrejme je mi jasne ze clovek sa musi nejakym sposobom vypracovat, ale zarobit 700-900€ … z toho sa realne ani neda normalne žit
@leska123 je rozdiel zacinat kde sa musis vypracovat a makat aj nad ramec pracovneho casu najma ak si zena (aspon v it to bolo tak ze sme museli byt vyrazne lepsie ak sme chceli poziciu)
iny je plat zaciatocnika a iny po 15-20 rocnej praxi (ale bez rd)
my dochadzame do ba alebo sme na HO zarabame dobre nadstandardne by som povedala ale priorita je pracovne prostredie (nevravim ze neni stres a zodpovednost) ale da sa zvladat
@leska123 nase aktualne zarobky sme s muzom nemali hned na zaciatku, vypracovali sme sa, ukazali zamestnavatelovi co v nas je, a tak sme sa postupne dopracovali k dobremu ohodnoteniu a navyse nasa praca nas bavi, nevieme ju vykonavat polovicne. Moj muz ma 40 a ja 34, muz zacinal v aktualnej firme na 750€ a ja na 900€ v hrubom. Je iba zopar pracovnych oblasti/pozicii kde mozno ocakavat vysoky plat hned zo zaciatku.
https://www.platy.sk/platy-v-krajine Tu vidieť štatistiky príjmov, čo vás približne dostane do obrazu
Ja mam dobru prácu, síce náročnejšia, ale baví ma 🙂 plat mam v priemere v čistom 1700-1900 podľa toho či idem v aj v sobotu (bývajú 1-2 a je to dobrovoľne). VŠ nemám 🙂
@kvetka22 to kde robíte prosím?

@missviolet A to mas 1600 v hrubom? A ocakavaju takyto vykon? Ja by som na meetingy po pracovnej dobe nechodila ani v mojej aktualnej praci (je tabu davat meetingy v pondelok rano hned o 9, cez obed a po 16) a kontinualne mala zverejnene cv a obzerala si ponuky. @hefo to velmi pekne zhrnul. ak tvoje miesto vedia nahradit hned dalsimi 3 kandidatmi, tak nemaju dovod navysovat mzdu na danu poziciu.