Práca letušky
poznate niekoho kto robí toto zamestnanie ? 😊 ako to prebieha čo treba vedieť baví ho to aj po pár rokov? keď cestuje ma aj nejaká čas v tej nejakej krajine byt? akú školu na to treba? jedine čo viem že je treba byt zdravý vedieť plávať a vedieť po anglicky ale stačí na komunikačnej zručnosti vie mi niekto odpovedať na otázky ďakujem
Pracujem ako letuška 15 rokov. Robila som u arabov, v jednej lowcost a teraz som v private. Ani neviem, čo dodať k tomu, čo napísal @martinmartin. Najlepšie mi je v private. Skvelé destinácie, plat, pohoda a svätý pokoj. V arabskej spoločnosti tiež nebolo zle, pokiaľ dodržiavaš pravidlá. Skutočne nás vážili a robili grooming checks. Ale nevyhodia ťa hneď. Máš tri šance na to, aby si sa dala "dokopy". Je to super práca ak si introvert, lebo väčšinou letíš s rovnakou osobou raz za rok. Lowcost je oničom. Tam najozaj zoberú hocikoho a nedá sa povedať, že je to pekná práca. Je to však dobré na začiatok. Angličtina musí byť top. Znalosť iných jazykov ťa posúva ďalej. Čím si krajšia, tým lepšia šanca na to, že sa dostaneš do private. Musíš byť reprezentatívna, mať minimálne prvý vysokoškolský stupeň. Nepotrebuješ žiadnu letuškovskú školu. Stále sa smejem ak mi niekto povie, že jeho dcéra bude letuška, lebo šla na takú strednú. Nie, nebude, pokiaľ nespĺňa iné kritériá. Nikoho nezaujíma, či niekto študoval takúto školu. Každá jedna spoločnosť si letušky vyškolí. Väčšinou trvá výcvik 3 mesiace a až potom sa podpisuje zmluva.
Ďalšia vec je vek. Väčšinou je limit do 29 rokov.
Je to ta najlepšia práca na svete. Nerobila by som nič iné. Takže áno, baví ma to aj po 15 rokoch.
Žiadne tetovania, musíš vedieť plávať, byť fyzicky zdatná. Výška sa uz tak nerieši. Pýtaj sa, ak som na niečo zabudla.
@mamamasama nemáš strach tak často lietať? 😃Ja idem v lete a uz teraz sa trasiem z predstavy že nastúpim do lietadla 🤔😃
@fadama
Lietadla tak často nepadajú a v buducnosti to bude este bezpecnejsie ako teraz. Nanešťastie, kazda letecka nehoda, nas posuva vpred. Ucime sa na chybach. V 90% pripapadoch ide o ludsky faktor a zle rozhodnutie. Lietadla same o sebe su bezpecne. 🙂
Niekedy lietam viackrat za tyzden. Mali sme rozne situacie, ale vzdy sme bezpecne pristali. Za volantom mam väčší rešpekt, takže sa vobec nemusis bat. 🙂
@mamamasama rada čítam od niekoho kto to robí. Ukludnuju ma také slová 😂🤗🤗😘

@mamamasama ja sa chcem opytat cisto zo zvedavosti kolko taka letuska zaraba? 🙂
@asdfka taktisto zavisi od spolocnosti. Low cost bol za mojich cias 1200€, uz je to urcite viac. V arabskej spoločnosti podla tvojej pozicie. Zakladna FA zarobila 10 rokov dozadu 2-3000€. Cim vyssia hodnost, tym lepsi plat. V private nepisem, ale je to viac. 😅
@asdfka Nebudem ale pisat, ze som si nieco z toho v minulosti nasetrila. Ak sa dostaneme do nejakej destinacie, chceme vidiet co najviac. Takze vsetky peniaze sa vzdy minuli na vylety, darceky a suveníry. Zarabam az teraz na stare kolena 😅
@martinmmartin odkiaľ to všetko vieš?
Zaujímavé info
@oliverceky Par znamych z brandze a ich oartnerky a veela info na nete
napr
https://www.zdenikuletusky.cz/
@mamamasama Co znamena privat? Sukromne lietadlo?
Akurat pozeram reportaz kde dopidrobna rozibrali financie letusaka v eurowings.
3300 eur brutto, 2100euro naozaj dostal v januari....
Iba po nemecky
@mamamasama vacsinou je limit do 29 rokov a potom si musis najst ine zamestnanie? Ty to uz robis 15 rokov, teda to znamena, ze v private ten vek az tak striktne neberu? Predpokladam, ze mas viac ako 30, ked uz lietas 15 rokov.
@hanaxxx nie, nie. Do 29 robia väčšinou nábor. V low cost im je to jedno. Ale v lepšej spoločnosti chcú mladé.
Ak už lietaš, tak môžeš až do dôchodku. Potom je to nelimitované vekom. Bolo by dosť diskriminačné ak by ma vyrazili kvôli veku 🙂 Staršie letušky môžeš vidiet hlavne v prvej triede.
@mamamasama Ahoj rad by som sa nieco spýtal ohladom lietania. Dakujem

podla toho pre aku spolocnost robis. U lowcostoch musis byvat pri letisku a das 4 lety denne a spis doma kazdy den. A ked predas malo veci z vozika tak mas pruser.
U narodnych dopravcov mas odbory a tak ti rataju kazdu hodinu a nesmies tvoj subor prekrocit. Tam subaj zaoceanske linky kde cela posadka caka v hoteli na nasledujuci let niekedy aj tyzden . Furt si ale s tymi istymi ludmi a doma moc niesi.
Arabske aerolinky ponukaju letuskam zadara ubytko ( izba v shared byte) ale musis zit v tam . Plus cely svet sa snazi dostat na tvoje miesto takze chybycky sa kruto trestaju.
Azijske aerolinky brutalne letusku vazia kazdy mesiac a ked priberu tak vypoved ( akurat mali Singapore Airlines skandal)