Práca na colnom úrade
Ahojte, hľadám prácu a zaujala ma práca na colnom úrade. Nejaké špeciálne vedomostné požiadavky tam nie sú, len s touto pozíciou súvisí pridelenie strelnej zbrane a fyzické testy. Prosím vás, neviete aké fyzické testy to sú a ta zbraň sa pridelí po absolvovaní nejakých skúšok alebo ako to vôbec funguje? Budem volať na to číslo, čo je tam uvedené, len či nemáte skúsenosť... Ďakujem
Baby a môžem si podať žiadosť len tak na colný úrad, aj keď nie je vyhlásené výberové konanie? Či je to zbytočne?
Ahoj 🙂 robia sa fyzické testy - beh( 12 minútovka), člnkový beh, skok z miesta, hrazda a brušaky. Zbraň sa prideľuje až po absolvovaní základného kurzu(výcviku).
@monikas03 ďakujem tak to nič pre mna
Tie fyzické testy sú len prijimačkach a potom raz ročne.
@monikas03 chápem ale ja som teda nie športovec. Budem pozerať pozície kde ich nevyzaduju
Ahojte pridam sa. A to zaucenie je take napriklad ako v skole ze sa tam ostava na tyzden,alebo sa dochadza niekedy?
Ahojte pridam sa. A to zaucenie je take napriklad ako v skole ze sa tam ostava na tyzden,alebo sa dochadza niekedy?
@lorika6988 tie kurzy sú buď v tvojom meste alebo ťa vyšlú mimo tvojo mesta do niektorého školiaceho strediska - Veľký Meder, Donovaly alebo Banská Bystrica.
@lorika6988 kurzy sú rozdelené na základné a odborné. Základný trvá cca 3- 4 mesiace, odborný je kratší cca 2 mesiace.

Fyzické testy sa robia zhruba ako na prijímačky na stredne školy, napr. zdravotná alebo športová. Čiže beep test(beh), atď.
Zbraň určite nepridelia hneď. Najskôr sa chodí na viactyzdnove skolenia(zaucanie)