Práca na doma bez investícií
Ahojte, neviem či je taká možnosť, ale aj tak sa chcem opýtať.. ak by bola akákoľvek práca na doma bez investícií a nákupu a podobných vecí bola by som Vám veľmi vďačná. Pretože aktuálne nemám moc na výber, stala sa nám jedna vec. Manželovi teraz zistili tetániu a nábeh na epilepsiu. Má hrozné stavy, má už aj lieky všetko, len kým to začne poriadne zaberať a naučí sa s tým bežne fungovať, tak viacmenej musím byť pri ňom. Inak má veľký strach keď je sám a dostáva záchvaty a hneď sanitka. Prácu samozrejme mám, lenže musela som si skrátiť úväzok a chodím do práce iba na 4 hodiny a občas musím kvôli tomu odísť aj skôr. Čiže sa nám skrátili aj príjmi a teraz je to ťažšie zvládať ešte k tomu máme aj chlapca. Naozaj ak by ste o niečom vedeli budem veľmi vďačná. Ďakujem za každú radu a odporúčanie.
@zuzana995 je to bude firma DataCollect cz alebo Ipsos cz/sk. Ja momentálne pracujem pre Ipsos. Slovenska dohoda, môžete pracovať kedykoľvek ( napr : 2 hodiny denne - cca 300 EUR si tam dokážete zarobiť, samozrejme čím viac hodín pracujete, tým zarobíte ) je tam výborný kolektív a supervízor ktorý vám vždy pomôže.

Dobrý deň. Ja napríklad pracujem ako telefonicky operátor na prieskume. Je to bez investície, na dohodu, a platia všetko.