icon

Práca na doma bez investícií

zuzana995
22. feb 2025

Ahojte, neviem či je taká možnosť, ale aj tak sa chcem opýtať.. ak by bola akákoľvek práca na doma bez investícií a nákupu a podobných vecí bola by som Vám veľmi vďačná. Pretože aktuálne nemám moc na výber, stala sa nám jedna vec. Manželovi teraz zistili tetániu a nábeh na epilepsiu. Má hrozné stavy, má už aj lieky všetko, len kým to začne poriadne zaberať a naučí sa s tým bežne fungovať, tak viacmenej musím byť pri ňom. Inak má veľký strach keď je sám a dostáva záchvaty a hneď sanitka. Prácu samozrejme mám, lenže musela som si skrátiť úväzok a chodím do práce iba na 4 hodiny a občas musím kvôli tomu odísť aj skôr. Čiže sa nám skrátili aj príjmi a teraz je to ťažšie zvládať ešte k tomu máme aj chlapca. Naozaj ak by ste o niečom vedeli budem veľmi vďačná. Ďakujem za každú radu a odporúčanie.

spite1102
22. feb 2025

Dobrý deň. Ja napríklad pracujem ako telefonicky operátor na prieskume. Je to bez investície, na dohodu, a platia všetko.

zuzana995
autor
Autor odpoveď zmazal
lensii
22. feb 2025

@zuzana995 skús cromwell ja tam tiež pracujem

spite1102
22. feb 2025

@zuzana995 je to bude firma DataCollect cz alebo Ipsos cz/sk. Ja momentálne pracujem pre Ipsos. Slovenska dohoda, môžete pracovať kedykoľvek ( napr : 2 hodiny denne - cca 300 EUR si tam dokážete zarobiť, samozrejme čím viac hodín pracujete, tým zarobíte ) je tam výborný kolektív a supervízor ktorý vám vždy pomôže.