Práca na doma počas materskej - reálne skúsenosti

jahmanka22
24. aug 2022

Ahojte mamičky.
Chcem sa spýtať, či ste niektorá počas materskej vykonávali nejakú prácu z domu. Pri povinnostiach a radostiach mám ešte kopec času, ktorý by som chcela nejak zmysluplne využiť, len nikdy som sa nezaujímala o takýto druh zárobku. Neviem ani, či také niečo je aj reálne možné a kde to vôbec seriózne hľadať. Našla som len, zrejme, tie neseriózne ponuky. 😀 Mám na mysli napr. prepis sk textov, alebo skladanie predmetov atď. O predaj produktov a zháňanie klientov záujem nemám.
Vďaka

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinkatinka
24. aug 2022

Uctovnictvo, dane, doucovanie cez web, telefonna operatorka, IT, sitie, vyroba hraciek.... Zalezi co vies.
Mimochodom, takato otazka je tu denne. Otvor profesiu a hladaj podla toho co vies.
Nikto ti tu zarucenu ponuku neda, teda okrem tych "dealeriek" roznych firiem.

aneetra
24. aug 2022

Da sa, ale to zalezi hlavne od teba a od toho, ake mas babatko. Mam kamaratky, ktore vedeli fungovat na plny uvazok popri dietatku, niektore si sem tam nieco privyrobili a niektore boli rady, ze su rady.

pinkgirl
24. aug 2022

Nuž záleží na tvojej odbornosti a množstvu času čo tomu chceš venovať. Na odborné práce musíš niečo ovládať a to sa hľadá ľahšie. Najreálnejšie je robiť služby - upratovanie domácností (ano, to sa nedá z domu), alebo môžeš ponúkať žehlenie bielizne - zamestnaným ľuďom, strážiť u seba cudzie deti, vyrábať jednoduchšie výrobky - to chce ale aj fin.investiciu do materiálu či nástrojov a hlavne mať odbyt.