Práca na doma pre mamičky na materskej dovolenke
Viete niektorá o nejakej práci na doma popri MD. Ďakujem za info
Ano, a takto to vzdy skonci. Autorka sa urazi a dobreze sa nerozplace, ako jej tu vsetci ublizujeme. Klasika.
Ano, a takto to vzdy skonci. Autorka sa urazi a dobreze sa nerozplace, ako jej tu vsetci ublizujeme. Klasika.
@luccys ano mate pravdu plačem ale od smiechu ake ste niektore premotivované a podráždené 😁hned niekoho uražat to viem aj ja ale nerobím to lebo mudrosti si nechavam pre seba 🙈 a mali by ste aj vy ja som prisla len pre radu a nie pre dohovaranie od matky aka som blba ze vobec neviem že v tejto dobe tu vladne umela inteligencia a ze nikto mi nebude platit za 3 h odrobenej praci dakujem dámy este raz za rady nerady
@luccys a vy to mate najviac naštudované ako pozeram mate kopu času sa venovať každej tu čo hladala prácu na 3 h a každú tu informovať a ponížit majte pekný zbytok večera 😁
@luccys ano mate pravdu plačem ale od smiechu ake ste niektore premotivované a podráždené 😁hned niekoho uražat to viem aj ja ale nerobím to lebo mudrosti si nechavam pre seba 🙈 a mali by ste aj vy ja som prisla len pre radu a nie pre dohovaranie od matky aka som blba ze vobec neviem že v tejto dobe tu vladne umela inteligencia a ze nikto mi nebude platit za 3 h odrobenej praci dakujem dámy este raz za rady nerady
@nathaessae viea,okrem tychto otazok,je tu aj dalsia vecna otazka:Kam po rodicovskej,najlepsie HO alebo od 7hod.do 15tej,lebo skolka.Preto hovorim,dieta ma 2rodicov,nie 1.
@nathaessae viea,okrem tychto otazok,je tu aj dalsia vecna otazka:Kam po rodicovskej,najlepsie HO alebo od 7hod.do 15tej,lebo skolka.Preto hovorim,dieta ma 2rodicov,nie 1.
@anonym_324638 ja nečitam všetky otazky ktore tu davaju mamicky ja som prišla čisto len pre svoju radu tak pardón 🙈 nabuduce budem hladat moju otazku ktorú sa budem chciet spýtat na internete
@a0 vidim ze ani tu to neni normalne medzi mamičkama ne iba na FB …. Krutosť a urážanie človek sa len spýta a hned nenavistné odpoveďe ale ďakujem za vaš čas dali ste mi kusok vašej múdrosti
Bohužiaľ väčšinou tu už ostali iba také "mamičky".
@nathaessae ak hladas manualnu pracu tak napriklad mozes skusit ponukat zehlenie, ak nemas specificku kvalifikaciu,
take to skladanie a pod, ci uz pera ci baliky cukroviniek to uz nefunguje, mozno este nejake to MLM ako avon a pod
Väčšinou v prípade práce na doma platí že ak by si vedela robiť niečo čo sa dá robiť aj z domu, nemusela by si nad tým rozmýšľať a robila by si to. Ale obávam sa, že taká ponúka ktorú hľadáš jednoducho neexistuje. Ozaj sa veci automatizujú, robia to roboty alebo ľudia na pracovisku.
@nathaessae nie, nerobilo. Bol to scam. Ako aj lepenie obálok a skladanie pier. Ako sorry života nám tu ovláda AI (obrazne) a niekto by ti mal platiť za toto? 🤦♀️. Zdravý úsudok si porodila s dieťaťom?
@a0 Lepenie obálok a skladanie pier fungovalo, moja svokra to robila pár rokov doma, ale už je tomu vyše 10 rokov.
@nathaessae Ahoj, ešte existuje lepenie vzorkovnikov na doma, no je to babracka robota a veľa bordelu je z toho a nie každý to vie. Dá sa s tým zarobiť 100-200 eur aj viac mesačne, podľa toho koľko kusov človek nalepí. Alebo potom roznasanie letákov a listových zásielok. Neviem kde bývaš, no u nás minulý mesiac hľadali a ponúkali za to 300 eur mesačne. Jedine takéto práce.
pozri si Clickworker
@nathaessae Ahoj, ešte existuje lepenie vzorkovnikov na doma, no je to babracka robota a veľa bordelu je z toho a nie každý to vie. Dá sa s tým zarobiť 100-200 eur aj viac mesačne, podľa toho koľko kusov človek nalepí. Alebo potom roznasanie letákov a listových zásielok. Neviem kde bývaš, no u nás minulý mesiac hľadali a ponúkali za to 300 eur mesačne. Jedine takéto práce.
@anonym_7c5eb4 ahoj, vieš ma nasmerovať na to lepenie? majú nejakú oficiálnu stránku ?
@luccys lebo vsetky su sedime 24/7 a citame vsetko co sa tu da.
Tak snad dnes mate lepsiu naladu a den ako podaktore vcera.
@anonym_24763d ja som myslela niečo len take jednoduche niečo ako skladanie hračiek do kinderiek
@nathaessae to letelo pred 30 rokmi
@anonym_7c5eb4 ahoj, vieš ma nasmerovať na to lepenie? majú nejakú oficiálnu stránku ?
@lydiasabolova Oficiálnu stránku neviem či majú, no skús pohľadať staršie témy ohľadom práce na doma. Tu na koníku som našla kontakt na pani čo to mala na starosti.
Len ja to už nelepim musela som skončiť z rodinných dôvodov. Opatrujem teraz rodičov a nemala som už na to čas, je to časovo náročná brigáda.
Skús sa naučiť niečo a vyrábať nejaké handmade produkty. Napríklad mne sa páčia tie háčkované hračky a bábiky pre deti.
@nathaessae ja pracujem s farmasi ak chceš vedieť viac kľudne ti napíšem 😊 tiež len popri materskej zatiaľ ale neskôr možno aj ako práca z domu
@nathaessae ja pracujem s farmasi ak chceš vedieť viac kľudne ti napíšem 😊 tiež len popri materskej zatiaľ ale neskôr možno aj ako práca z domu
@sarka1802 Ano, pyramida je presne to, co ju spasi🙄
@anonym_d60d81 zato že to tebe nevyšlo neznamenal že druhý nato nemajú 😁 závistlivých ľudia sú všade
@sarka1802 Taku volovinu by som v zivote nezacinala😄
@anonym_7c5eb4 byvam v skalici
@anonym_d60d81 tak potom keď si to neskúšala nemôžeš vedieť 😁 netušíš ani ako to funguje ale musíš mať slovo áno jasné 😁
@sarka1802 Nemusis vliezt do vody a aj tak vies, ze je mokra🙃

@anonym_bcd7bc Akoze tato tema je tu kazdy Bozi tyzden...keby sa pozrela na tie predosle, mohla si usetrit citat tieto odpovede. Lebo vsetky firmy sa trasu, aby mohli zamestnat matky na MD, ktore chcu pracovat 3 h denne a popri tom aj uvarit a upratat.
@luccys ďakujem za mudrosť nemam čas čitat všetko čo je na koniku nevysedavam na mobili kazdy den a nečitam každu otazku ktora tu padne v rychlosti som chcela len radu ale ďakujem za vaš čas 😁 ja sa len na odpovediach smejem lebo niektore tu maju za potreby do podrobna rozpisovat co vsetko mam a co nemam ako na pohovori a hlavne maju urcite niektore super naladku tak si ju dojdu sem napravit