icon

Práca na doma - registračný poplatok a vysoký zárobok

mamanadruhuu
3. júl 2021

Ahojte. Chcem sa opýtať, kto ti ma skúsenosť, s nejakou prácou na doma prišla mi ounuka na nejaký biznis na nejaký marketworking vôbec neviem o co sa jedna len ze je tam registračný poplatok, a zrazu po roku zarába 2000€ a nemusí vyše chodiť do práce, naivná nie som, že by som do toho išla len ma to zaujíma ci je to nejaký odrb ale no to tak ozaj je. Lebo mi už napísalo minimálne 10 žien a 5 mužov ohľadom ponuky.

mamanadruhuu
autor
3. júl 2021

@mamanadruhuu alebo som mala ponuku na nejaké aplikácie že kopírovanie čísiel alebo také niečo..

sasanka605
3. júl 2021

Cokolvek kde musis nieco vopred zaplatiť aby si zarabala je odrb.

elizabet173
3. júl 2021

@mamanadruhuu Ved to uplne krici, ze je to nezmysel. Registracny poplatok a zarobok 2000 eur....somarina na entu. Nsivna si, inak by si nezalozila takuto temu

tanisha
Autor odpoveď zmazal
mamanadruhuu
autor
3. júl 2021

@elizabet173 nie, nie som naivná len ma to zaujíma, či má s tým ktosi skúsenosť

larazivago
3. júl 2021

@mamanadruhuu kto ma skúsenosť, sa od hanby neprizná 😃

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
4. júl 2021

@mamanadruhuu skúsenosť určite niekto má, no prišiel o peniaze, chváliť sa bude asi ťažko.

sandricka2011
5. júl 2021

@sasanka605 preco by to bol orb ? len preto ze sa tomu nerozumies ? Kludne si mozeme zavolat...a rada ti ukazem tych par tisic na ucte 🙂

sandricka2011
5. júl 2021

@mamanadruhuu Ahoj. Asi viem o oku pracu sa jedna. Sama ju robím a nikdy som neurobila lepšie rozhodnutie ako začat s tymto pracovat. Ano..je tam vstupny poplatok, ale ten są ti velmi rychle vrati 🙂 Kludne si mozeme zavolat a rada ti to ukazem.

sandricka2011
5. júl 2021

@deadlylucy a MLM kde musis zaplatit par stoviek..alebo tisíc za produkty, ktore možno ani nepredas, vam uz pride normalne ? ... a robit na niekoho nad vami vam tiez Nevadi ? Nebolo by jednoduchise naucit sa nieco , co ti zabezpeci prijem na kazdy den do konca zivota ? 🙂 Ja som sa to naucila za par dni.... a dokaze to naozaj kazdy kto chce 🙂

sasanka605
5. júl 2021

@sandricka2011 nie dakujem,ja pracu mam. Urcite mas pracu snov, ktoru vie robit kazdy bez dalsieho vzdelania a statisice na ucte. Tak nech ti to vydrzi,pekny vecer

sandricka2011
5. júl 2021

@sasanka605 vidis ..a toto som ja vobec nepovedala. Nikde som nepovedala,ze sa netreba dalej vzdelavat... a ani ze mam statisice na ucte. 🙂 Ale prekrucat je to najlahsie. 🙂 Aj tebe pekny vecer 🙂

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
sandricka2011
5. júl 2021

@deadlylucy a z coho mas potom prijem ked cely mesiac nic nepredas ? ci len z ludi pod sebou ? A to co zarobis ostane vsetko tebe ? A mas moznost zarobit si 50 - 100 a viac eur denne za par minut ? 🙂

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
sandricka2011
5. júl 2021

@deadlylucy aha ok...chapem. Tak kazdy MLM funguje asi trosku inak. ..aj ked v podstate rovnako. Asi len zaleci do coho sa clovek pusti a moze si super zarobit .
Ano ja robím s financnym trhom..ale nie s akciami ani kryptom. Je to nieco podobne. Ale zisk je naorej super..za par minut prace 🙂

deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
sandricka2011
5. júl 2021

@deadlylu riskantné sú pokiaľ na nich nevieš pracovať. 🙂 Keď sa to naučíš, máš vyhrané a v zarabani ti nič nebráni🙂

sasanka605
6. júl 2021

@sandricka2011 napisala si ze sa to naucis za par dni, za par dni sa nedovzdelas na nic odbornejsie. Neprekrucam nic, ani ma nezaujimaju ponuky na zavolanie. Zrejme sa tomu naozaj nerozumiem ked je take tazke napisat rovno o aku pracu sa jedna a rovnako aj podmienky. Pri zverejneni pracovnej ponuky bezny postup, dokonca zakonny.
Teraz som docitala, takze pyramidka.

sandricka2011
6. júl 2021

@sasanka605 ano..naucis sa to za par dni..ale vzdelavat są możes stale . Ale kto chce hlada cestu, kto nechce vždy si najde dovod a vyhovorky. A to ze som hned nenapisala hned o co sa jedna je len preto,ze są ma na to nikt napytał. Naozaj nemam co skryvat. Ani problem ukazat moje vysledky .
A uz len posledna vec... treba si najskor dobre nastudovat co je pyramida a napr.taky binarny system ...potopm są mozme o tom rozpravat . pěkný den 🙂

mamanadruhuu
autor
9. júl 2021

@larazivago no tak nakoniec ako mi vraveli ze sa nič nepredáva, tak by som predávala 😆😆😆 takže čistý odrb.. Už mi je nad slnkom jasne, že sa to nedá a ozaj neverím ako niekto na tom môže zarábať

22betka11
10. júl 2021

@mamanadruhuu a preco sa jednoducho nespytate na podrobnosti ludi, ktori vam to ponukli? tu vam tazko poradia, ked nevedia, o co ide, o aku firmu, nic. kazdy sa necha zlakat iba tym, ze moze zarabat o rok 2000 €, ale ako sa hovori, bez prace nie su kolace, vsade treba najskor nieco spravit, zadarmo vam nikto nic neda. najlepsie je na vsetko povedat, ze sa neda a ze je to odrb, pritom clovek ani neskusi, hlavne, ked nema co stratit. akym sposobom mozu ludia v dnesnej dobe zarabat peniaze? bud su zamestnanci, SZCO, majitelia firiem alebo investori. viete, aky je medzi nimi rozdiel? ako moze taky zamestnanec zvysit svoj prijem? no bud poziada sefa a ten ho odbije, alebo zmeni pracu, kde mu ponuknu viac, take nieco, ze bude pracovat dve hodiny navyse, aby viac zarobil, mu asi neprejde, skor pracuje dve hodiny navyse, ale za to iste. SZCO to ma jednoduchsie, ak zoberie viac zakaziek, tak aj viac zarobi, ale den ma iba 24 h a tieto dva typy robia cely zivot to, ze vymienaju cas za peniaze, ak do roboty chodis, tak peniaze mas, ak nie, tak nemas nic. v tejto prvej skupine je az 90 % ludi z celeho sveta, ktori vytvaraju iba 10 % bohatstva. potom je druha skupina, kde su majitelia firiem a investori, ktori vytvaraju aktivum, ktore im prinasa peniaze, aktivom rozumej napr. vlastnenie nehnutelnosti, ktoru prenajimas. tito ludia tvoria iba 10 % a vytvaraju 90 % bohatstva. v projekte, v ktorom posobim, si vies taketo aktivum vytvorit tym, co kazdy z nas robi denne, len nic z toho nemame. kazdy niekde peniaze zaraba a niekde mina, tam kde ich miname, niekto iny ich zarba a to co sa robi v tomto projekte, je jednoducha a sofistikovana vec, nakupujes si vyrobky pre seba a rodinu, ktore by si tak ci tak nakupil niekde inde, len je rozdiel, ci podporis ekonomiku obchodneho retazca alebo sameho seba, kazdy z nas ma nejake lojalitne karty, ci uz na cerpacky, v lekarnach, v obchodoch, kde zbierame body a dostanes nejaku smiesnu zlavu, v tomto projekte za svoju lojalitu a nakupy vies ziskat peniaze naspat, tvoj vydavok je tvojou investiciou, ktoru vies premenit na slusny prijem. kazdy vyrobca, podnikanie, potrebuje rozsirujuci sa trh, niekto da velke peniaze do marketingovych kampani, zaplati reklamu cez google, facebook a caka, co sa stane, ci pridu slubeni zakaznici. tuna vyuzivas to, co robime bezne, odporucame dovolenkove destinacie, delime sa o zazitky s dobrym jedlom v restauracii, s pristupom casnikov, chvalime sa tym, co nam vyhovuje, aj tu sa podelite o podnikatelsku myslienku, vyrobca neplati velkej marketingovej firme, ale vam. takze tri jednoduche veci: nakupujeme veci, ktore by sme tak ci tak nakupili niekde inde priamo od vyrobcu, ziskavame za lojalitu peniaze naspat a ak sa nam to paci, tak o tom povieme dalej (prezentujeme marketingovy plan), a tie peniaze za reklamu, odporucanie, dostaneme znova my. vytvara sa siet spotrebitelskych e-shopov, kde si kazdy kupi co potrebuje, na vyrobky je 100 % garancia spokojnosti, co v preklade znamena, ze si kupim a ak nie som spokojna, tak do 3 mesiacov vratim rozpouzivane a firma mi vrati plnu sumu penazi alebo si to vymenim za iny vyrobok, otazka, stalo sa vam niekedy, ze ste si objednali napr. makeup z notina za 30 e a mohli ste ho po mesiaci vratit, lebo ste zistili, ze vam nesadne na plet, alebo je to zly odtien, mate na neho alergicku reakciu a z notina vam poslali iny produkt pripadne celu ciastku 30 e, nie iba polovicu, lebo polovica produktu bola fuc, no asi nie, ak ano, tak sup sem s takou informaciou. nikto nepredava ziadne produkty (ale kludne moze, zakazane to nie je, kedze je tam siroke protfolio, ale podstata projektu nie je, ze nakupis si do celej obyvacky produkty, ktore potom nie si schopny predat), ide o podnikatelsku prilezitost, ktoru bud pochopis alebo nie - switch - share - duplicate. ferovy je aj sposob vyplacania, nie je to tak, ze kto prisiel prvy, ma najviac, kazdy zacina rovnako, kazdy ma rovnake sance, protekcia neexistuje, peniaze sa vyplacaju podla toho, kto sa ako pricini o konecny vysledok. projekt je medzinarodny, viete expandovat aj na zahranicne trhy a mat obchodnych partnerov v taliansku, cine, slovinsku (v 100 krajinach sveta). aj taky majitel firmy dorty ollies v cechach, ktoreho firma bola vyhlasena za rodinnu firmu roka a ma milionove obraty, robi tento projekt, asi preto, ze je to odrb 🙂 a v case koronakrizy si uvedomil, ze to nie je iba sikovny plan B. a dolezite, vytvarate si pokracujuci dedicny prijem, v preklade ak nebudes ambiciozna a tych 2000 eur budes zarabat nie o rok ale o 10 rokov, o 11 rokov zomries, tak tych 2000 eur budu dostavat tvoje deti, kdezto ked zomries, tvoj zamestnavatel nebude platit tvojim detom ani korunu. takze rada pre vas, spytajte sa tych, ktori vam to ponukli, tu vam nikto neporadi. @sandricka2011 verim tomu, ze dokazete zarobit to, co vravite, ludia bud sancu vyuziju alebo ju premarnia a stazuju sa cely zivot, dnes je vela moznosti, z ktorych si vieme vybrat. @sasanka605 takze vy keby chcete rozbehnut vlastne podnikanie, tak bez akehokolvek kapitalu by sa vam to podarilo, vsakze? napr. len taka investicia na rozbehnutie e-shopu, logistiky, skladovania produktov, to vsetko dokazete za nulovy poplatok, ano? ak je ten registracny poplatok nejaka smiesna suma, tak preco nie? len pani ani sama nevie, co jej kto ponuka, aka je vyska toho registracneho poplatku, ci sa ten registracny poplatok neda obist, aby bol nulovy, ci je to jednorazovka alebo kazdy rok a hlavne pyta sa na nespravnom mieste, nespravnych ludi. Moze zarabat 2000€, ale moze zarabat aj nulu a jej jediny benefit budu vyrobky, ak s nimi bude spokojna, ak by spokojna nebola, tak by to nemalo zmysel. nie je to typicka praca, ze robis a na konci mesiaca ti pride vyplata, je to ako s urodou, jeden rok zasejes a na druhy rok sa tesis z vysledkov, ale ak nerobis pracu alebo ju robis zle, tak vysledok je vo vacsine, ze su ludia frustrovany, vzdaju to a potom siria, ze to nefunguje, lebo si to nedaju vysvetlit. v projekte som 2 roky, len som bola neaktivna, vyuzivala som iba benefit kvalitnych produktov, s ktorymi som naozaj spokojna, ako podnikanie som to zacala brat nedavno, preto je moj vykonostny mesacny bonus cca 14 € plus zlavove poukazky, nehanbim sa to priznat a nebudem ani nikomu tahat motuziky popod fuzy, ze zarabam tisce eur, ale ano, je to mozne, mamina mojej naj kamosky ten level dosiahla a teraz si moze dovolit ist na dovolenku hocikedy, nemusi si od nikoho ziadat povolenie a tie peniaze jej pipnu na ucet kazdy mesiac, otazka je, kde chceme byt o rok, 2,5,10 a ci je odchod do dochodku naozaj podmieneny vekom. kazdy z nas ma nejake ciele v zivote, len vacsinou robime to, ze tie ciele zmensujeme na vysku svojho prijmu. tolko za mna k tejto teme. pekny vecer vsetkym, ockovanym aj neockovanym 🙂))

mamanadruhuu
autor
11. júl 2021

@22betka11 Tak odrb je už to, keď musíte dať registračný poplatok a zrazu predávanim produktov akože zbohatnete... Véd som videla ze mi pani klamala a nebola jediná... Najprv že to nebudete predávať nič a potom zrazu už som mala predávať ich produkty... Takže ak sa niekto na to dá, tak sa len oklame, pretože ani Oriflame avon forever, cfaberlic eurona je čistý klam... Pretože vy tam do toho vstúpite, a hend akože mate ľuďom ponúkať výrobky o ktorých nemáte ani paru, alebo niečo z toho skúsite a zrazu zistíte že tie výrobky vôbec nefungujú alebo 1% z nich... A ľudia si radšej kúpia dorgeriu čističe z obchodu ako pred raze eko drogérie alebo blbosti...
Clvoek to všetko pochopí časom, dat šancu sa oplatí ale bez toho aby som musela finančné niečo obetovať, lebo 100% sá mi to nevráti... Sú to pyramídy a vždy sa ma najlepšie ten na 1 mieste a zopár ktorí sú pod ním

22betka11
11. júl 2021

@mamanadruhuu aj v banke platite poplatky za vedenie uctu, poplatok za spracovanie inkasa, registracny poplatok za prihlasenie, prepis auta a milion dalsich poplatkov, tak preco nezaplatit registracny poplatok na rozbehnutie podnikania, ci vy dokazete podnikat bez toho, aby ste nemuseli nieco financne obetovat? zrazu nikto nezbohatne a urcite nie predavanim produktov, to by musel chodit od rana do vecera s katalogom a vyklopkavat ako jehovista na kazde dvere...avon a oriflame su typicke katalogove predaje...nie je MLM ako MLM, v kazdom to funguje inak, niekde su vysoke registracne poplatky, niekde nizke, niekde mate garanciu na vsetko, niekde absolutne na nic, niekde vas chcu iba zlanarit, vyuzit a zarobit na vas, vsade sa najde cierna ovca, ked nesadnete kolegovi alebo sefovi v praci, tiez vam podkopava nohy...typicka pyramida je klasicke zamestnanie, kde naspodu su vyrobni zamestnanci, potom zamestnanci administrativy, manazeri, vrcholovi manazeri, riaditel a nakoniec majitel firmy, kazdy jeden z nich zaraba na tych tam hore a ti dole iba suchaju nozickami a raz za par rokov sa im strajkom podari vymodlit si zvysenie platu, ktore im nepokryje ani inflaciu, ale to je uz v poriadku, ze? v MLM dokazete byt uspesnejsia ako ti nad vami, zrejme nie ako ti, co to robia uz 30 rokov a maju silnu obchodnu siet, ale je to viac ako mozne, samozrejme len vtedy, ak sa tomu venujete, vzdy bude platit, ze bez prace nie su kolace

pretka1608
1. feb 2022

@sandricka2011 dobrý den, mohli by ste mi dať viac info o vašej práci ? 🙂

ewelea
3. feb 2022

@mamanadruhuu mozno to je od tejto firmy, toto vlakno je velmi dobry zdroj a varovanie https://www.modrykonik.sk/forum/uz-je-dospely/spolocnost-be-skusenosti-2/?page=3&scrollto=first

lily_279
Odpoveď bola odstránená