icon

Práca na homeoffice

13. júl 2022

Ahojte zeny 🤗Mam moznost ist pracovat na 100% homeoffice s tym, ze cela firma sidli v zahranici, nie som teda povinna sa nikam pravidelne hlasit, chodit na porady, atd. Mam male deticky, starsie uz chodi do skolky, mladší nastupuje teraz v septembri. Pracujete niektora tak? Chcela by som vediet tie najvacsie plusy takehoto HO. (Zaroven aj minusy) resp preco by ste chceli mat takuto pracu? Som spoločenský clovek, preto sa trosku obavam, aby mi doma nehrablo este viac ako teraz 😄.

Strana
z2
maggie1978
13. júl 2022

Tiež som začala po RD novú prácu z domu, od apríla tohto roka, mám školkára a zatiaľ si to veľmi chválim. Netvrdím že tak budem pracovať do dôchodku 😄 ale momentálne spokojnosť. Nemám meetingy online, iba občas telefonáty, pracovnú dobu 7-15, plus polhodina "obedna" prestavka🙈. Firma je v ČR, okrem zaučenia sa keď som tam musela fyzicky na pár dní ísť, pracujem iba z domu. Ale šéfka organizuje z času na čas stretká čo sme zamestnanci tu na SK( teambuilding atď) aby sme sa občas stretli. Takže za mňa ok 🙂 Držím palce. A ešte, keď som mala krpca chorého, prišla mamina a postrážila ho ak som mala niečo dôležité, či viac práce atď.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
mimca77
14. júl 2022

@tequelinka Ved vobec nevies, co aku pracu sa jedna, ci bude uctovat, programovat, predavat bambusove ponozky alebo robit graficky dizajn, ci hlavne je, ze je to z domu a zvysok uz sa nejak spravi? 😀

autor
14. júl 2022

@mimca77 @tequelinka je to praca cisto v anglictine pre zahranicnu firmu

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
lara_21
Odpoveď bola odstránená
daniela_golianova
5. aug 2025

babule a kde ste zohnali prácu že ste na HO ? ja na nete nic ine nevidim len same call centra ..

Strana
z2