Práca na materskej
Ahojte neviete mi prosím poradiť nejakú prácu popri materskej ?
Popri materskej nemôžeš pracovať. Asi myslíš rodičovskú, nie?
A co by si chcela robit? Velakrat to vychadza z profesie alebo z hobby, v com si dobra.
@julialeffer práveže by som zobrala hocičo teda okrem nejakých pyramíd kozmetických ojebou ,zídu sú aj peniažky ale aj trosku iné myslienky
@lojana585 Ok a mas nejake hobby? V com si dobra?
@julialeffer práveže by som zobrala hocičo teda okrem nejakých pyramíd kozmetických ojebou ,zídu sú aj peniažky ale aj trosku iné myslienky
@lojana585 reštaurácia, počas obedov napríklad 🙂
Tak napriklad mozes byt lekarka alebo jadrova fyzicka 🫣
Ja som upratovala súkromnú škôlku,pol roka má to bavilo a potom som sa už vrátila do prace na pol uvazok
@lojana585 hocičo robiť asi nemôžeš. Môžeš robiť právo, daňové poradenstvo, úradné preklady z kórejčiny, ale nie hocičo. Môžeš robiť to, na čo máš kvalifikáciu a prax. A to nepíšeš (vzdelanie, prax, zručnosti, jazyky), tak sa veľmi radiť nedá. Ja odporúčam dohodnúť sa s aktuálnym zamestnávateľom na skrátenom úväzku z domu.

A co by si chcela robit? Velakrat to vychadza z profesie alebo z hobby, v com si dobra.