icon

Práca na zákazníckej linke Packeta z domu

26. okt 2025

Ahojte pracujete niekto na zákazníckej linke packeta na full Ho? Vedeli by ste mi priblížiť ako vyzerá vás deň? Dakuejm

anonym_a3c217
26. okt 2025

@anonym_autor podľa toho ako funguje support v packete, tak náplň práce je ignorovanie zvoniaceho telefonu 🙂.

autor
26. okt 2025
@anonym_a3c217

@anonym_autor podľa toho ako funguje support v packete, tak náplň práce je ignorovanie zvoniaceho telefonu 🙂.

@anonym_a3c217 veľa krát som volala a dovolala sa normálne 😄

katkaseiner
26. okt 2025
@anonym_a3c217

@anonym_a3c217 suhlasim 🙈

anonym_a3c217
26. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_a3c217 veľa krát som volala a dovolala sa normálne 😄

@anonym_autor ja som sa tam dovolala po 4.5h. Tak si trafila asi šťastný deň 😂.

zuzuky
26. okt 2025

@anonym_autor Ja som volala pred tyzdnom a hovorila som s AI asistentkou. Takze za mna packeta zakaznicka linka nula bodov.

autor
26. okt 2025
@zuzuky

@anonym_autor Ja som volala pred tyzdnom a hovorila som s AI asistentkou. Takze za mna packeta zakaznicka linka nula bodov.

@zuzuky baby ale ja sa nepytam na vas nazor na zalaznicku linku, ale hladam niekoho kto tam pracuje.

melanta
28. okt 2025
@anonym_autor

@zuzuky baby ale ja sa nepytam na vas nazor na zalaznicku linku, ale hladam niekoho kto tam pracuje.

@anonym_autor je tam fixný čas resp. fixná pracovná doba. Čiže počas nej musíš prijímať hovory. Čiže ak potrebuješ home office, pretože máš doma dieťa, nie je možné, aby si počas práce dieťa riešila. Nemôže ťa rušiť pri hovore, nemôžeš kvôli dieťaťu nedvihnúť. Proste akoby si bola v kancelárii mimo domu.

autor
28. okt 2025
@melanta

@anonym_autor je tam fixný čas resp. fixná pracovná doba. Čiže počas nej musíš prijímať hovory. Čiže ak potrebuješ home office, pretože máš doma dieťa, nie je možné, aby si počas práce dieťa riešila. Nemôže ťa rušiť pri hovore, nemôžeš kvôli dieťaťu nedvihnúť. Proste akoby si bola v kancelárii mimo domu.

@melanta deti nemám, ten čas viem že je proste 8h. Nehľadám HO kvôli deťom alebo podobne

anonym_b6c51c
28. okt 2025

@anonym_autor ahoj, kde si našla prosím takú prácu? Presne takú hľadám, celý deň v pyžame a nevychádzat z domu, som strašný introvert 😀

melanta
28. okt 2025
@anonym_b6c51c

@anonym_autor ahoj, kde si našla prosím takú prácu? Presne takú hľadám, celý deň v pyžame a nevychádzat z domu, som strašný introvert 😀

@anonym_b6c51c na profesia.sk sú takmer nonstop pozície telefonického operátora full remote pre rôzne call centrá. Aktuálne je ich tam niekoľko. Daj si tam vyhľadávanie pozície telefonický operátor a práca iba z domu.

autor
28. okt 2025
@anonym_b6c51c

@anonym_b6c51c ja bývam v cz, takže tam bola ponuka. Vypisovala som dotazník tak dúfam že to klapne