Práca opatrovateľky a starostlivosť o rodinu
Je práca opatrovateľky na smeny v domove dôchodcov veľmi fyzická náročná?Klienti sú rôzní.Aj sebestační mobilní aj imobilní.Mám 2 deti.Jednu malú škôlkarku a syn je tretiak.Ešte potrebuje moju pomoc pri učení.Budem vládať po šichte ešte sa venovať aj im a domácnosti?Ako to zvládate?
@matkamirko robil nejaký čas aj na turnusoch, ale to som bola ešte na RD.teraz majú zákazku blízko domu, ale končí im.rysuje sa im ďalšia, ale ďaleko.je tu možnosť, že potiahne to finančne on.ale ja to takto nechcem.chcem aj ja pracovať
@estellas poznám jednu pani ma demenciu a je agresívna aj taká drzá.pred chorobou to bola veľmj zlatá milá pani.
@mogaa len ha som taká útla.bála by spm sa, že mi taký obézny človek spadne a ublížim mu.
@majamat nižšia chuda nemám veľá sily
Pracovala som v DSS ale už by som túto prácu nechcela robiť .Malo zaplatena, v kontakte s rôznymi inf.vecami.
Unavená psychicky aj fyzicky. Náročný príbuzný
@majamat mam 165cm a 48kg.techniku by mi ukazali.mozno by som zvladla neviem.popravde dost negativne komentare o tejto praci, okrem jedneho.na prvy pkhlad sa adu zda, ze pekbe aj pkdkanue pomoct inym.no nezaplatene a tie zeny su vyrobene a nicia seba a svoje zdravie.ale tak ty si tam uz velmi dlho.
@nurse0 ako flho si pracovala v DSS?
@majamat tak oproti takym 175 cm zenam sa citim nizka.ale vysku na zenu ako pises priemerna, ale vaha je nulizsia.ale niekedy mam problem nieco tazke zdvihat, tak neviem ako so "zivou" vahou.