Práca po materskej: Ako zvládnuť stres?
✌️✌️
V skratke to zhrniem možno budem pôsobiť divne ako človeka ktorý nikdy nepracoval.
Robila som školy po školách Max pol roka dokopy niekde brigádovala. Nič moc .
V 21 otehotnela potom v 26 . Prvé dieťatko mi umrelo. Bola som doma ťažké depky spoznala muža mali dieťatko prakticky celý život som nevedela čo je to práca. Nie že by som bola nemožná ale určité okolností v živote mi to tak Tom zariadili.
Týždeň pracujem a som hrdá na seba ze mám super prácu atď všetko fajn.
No problém je v Tom že to moja hlava blokuje možno ja sama sebe nevedome.
V práci ľudia ľudia ľudia systém počítať atď veľa veci a informácie ktoré musím spravovať ranné su ok horšie gie večerné zmeny do 21;00.
Moja hlava nevie vypnúť vôbec premieta sa mi celý deň v hlave boli ma hlava len ťažko viem zaspať. Chytajú ma Panické ataky. ....
Nuž ako s tým viem naložiť? Je alebo mal niekto niečo hale v živote ? .mám 27 rokov a krásneho zdravého syna a nechcem byť kôpka nešťastia ktora skončí len po pár týždňoch práce nejakým psychickým zrútením. Mne sa tie psychické stavy proste odrádzajú čo sa mi občas točí hlava mierne boli krk tŕpne nejaká ruke alebo noha.
Celé zle a to chcem len normálnej žiť 🙏♥️
@lenka7477 tak nebude to už anonymné kašlem na to .
Preklep neviem to opraviť mám 29 malý je už dlhší čas v škôlke
Pisala si ze si ma tazke depky atd...uzivas nejake lieky? Psycholog alebo psychiater? Treba to riesit lebo skoncis zle
@lenka7477 tŕpnutie končatín v zmysle noha no občas zabrni na pár sekúnd a hlava jedna časť podľa mňa je to psychika nakoľko mám aj neskôr problémy s krčnou.
Musela som ísť do práce kôli financiám muž zarába oveľa menej už takže som musela nastúpiť niekde pracovať
@floki1994 už ich nemám len úzkostné stavy a Panické ataky nie každý deň ale pomerne často ešte .
Užívam lexaurin ten znižujem o 0.75 mg mesiac.
Snažím sa to vysadiť beriem to už rok a chcem sa toho zbaviť
Ale vidis ze to nerobi dobre ked to znizujes...takto sa toho nezbavis ale urobis pravy opak..treba ist opat k lekarovi nech ti nieco pozmeni
Este dodam ze aj mne zomrelo prve dietatko...ono to je bolest na cely zivot ale da sa s tym pekne pracovat pravidelnymi navstevami psychologa ...drzim palce
Veď v pohode - aj keď si popísala teraz viac, tak neviem o tebe o nič viac 🙂 stále si anonymná 🙂
Treba to všetko viac predýchať , nájsť niekoho s kým hodíš reč a môžeš sa vykecať - netreba možno lieky - treba len byť úprimná a správny človek sa nájde .
@floki1994 lekárka sa moc o toto nezaujíma povie mi aby som opäť prešla na pôvodnú dávku keď to nezvládam znižovať
Tak zmen lekara...mas dovod zit...nechces aby tvoje dieta videlo kopku nestastia takze by som to riesila urgentne a nie vysadzala lieky ked sa citis zle
Tak neznižovať dávku liekov, až keď sa budeš cítiť lepšie.
No lexaurin je dosť návykový. Aj preto môžeš pociťovať tieto stavy. Musíš veľmi opatrne vyhadzovať. Ak doktor nevie zmeniť liečbu, tak aby ti vyhovovala, tak je to bieda. Sú aj iné lieky. Všetko treba pozvoľna.
daj si nasadit antidepresiva, vela z nas chodi do prace aj s takymi stavmi
zvyk zvyk zvyk
ty si nie zvyknuta pracovat.
To je v kazdej novej praci toto. Ja som aktualne v polovici skusobnej, a to iste mam. Ale pri kazdej predoslej praci to bolo. Tym, ako postupujem aj karierne, je kazda skusobna lehota aj narocnejsia. A bola som hodena do vody. Ale trpim. No viem, ze este par mesiacov to musim proste takto prezit… ono sa to vzdy utrasie po nejakej dobe. Mozno aspon nejake tabletky na spanie by ti pomohli. Obrat sa na odbornika. Co sa tyka roboty, treba to teraz pretrpiet. Casom sa zabehnes a budes v pohode, ak tam nie su ine vazne dovody.

ak si v 26 otehotnela druhý krát a pracuješ keď máš 27 - tak asi ešte nie si zrelá odchádzať od tak malého/malinkého dieťaťa ...nepíšeš o tom, že si musela ísť do práce - tak potom prečo pracuješ ? nejako mi to nejde do hlavy ...kde máš dieťa ? Kto je s ním ? Asi preto si nepokojná a nemáš to celé pod kontrolou . Ak máš trnutie končatín, tak to nie je s tebou v poriadku.