icon

Práca pre Bolt ako vedľajší príjem

Dnes o 09:50

Ahojte. Rozmýšľam, že popri súčasnej práci na plný úväzok by som vyskúšala si privyrobiť ako taxikárka a jazdila pre Bolt. Bývam 8km od krajského mesta a cez pracovné dni dochádzam zo satelitnej dediny. Ráno by som si vedela predstaviť zobrať niekoho ako Bolt taxi z dediny do mesta a byť v práci 8 hodín a poobede po práci možno pojazdiť cca hodinu v meste a keby chcel niekto jazdu na môj smer tak by som prácu Bolt ukončila. Šoférovať auto ma baví ale keďže čítam negatívne referencie ako človek na tom zarobí po odrátaní nákladov, benzínu a amortizácie 5-6€ v čistom aj ma to trochu odrádza. Navyše mám benzínové auto, ktoré má hodnotu asi 10 tisíc € a asi by som ho musela predať a kúpiť elektrické aby sa to oplatilo. Máte niekto skúsenosti s prácou v Bolte alebo niekto známy to vyskúšal?

anonym_f50315
Dnes o 11:21

Potrebuješ psychologické testy a oprávnenie na vodiča taxislužby. Chceš jazdiť na koncesiu, živnosť alebo SRo? Provízia Boltu je 20-25% z každej jazdy. Odrátaj si PHM. Ak budeš pod flotilou, ešte -8%. Najlepšie zarobíš v špičke, cez víkend, piatok, sobotu v noci.

anonym_69d2a5
Dnes o 12:13

@anonym_autor co je satelitná dedina?

jaroslav81
Dnes o 14:57

Nie neoplatí sa to, už to jazdia u nás hlavne Ukrajinci a Pakistanci. Asi nevieš čo všetko je okolo toho, musíš si spraviť psychotesty, kartu vodiča, auto zapísať do koncesie, platiť cestnú daň, platiť odvody, daň z príjmu, STK každý rok, omnoho drahšia PZP....v žiadnom prípade sa to neoplatí pre hodinu denne, ani pre 8 hodín denne ...taxikári bežne jazdia 15 hodín denne aby zarobili aspoň 1000€ v čistom mesačne. V podstate viac zarobia brigádnici čo dokladajú tovar v Kauflande.