icon

Práca pri deťoch Nitra a okolie

julinkaprva
11. feb 2019

Milé maminy,
ako všetci dobre vieme, je ťažké v dnešnej dobe byť zamestnanou matkou, tak aby sme neboli atakované pri OČR či dovolenkách kvôli chorobnosti detí zo strany zamestnávateľa.
Mne sa osvedčilo pracovať sama pre seba a veľmi rada by som túto príležitosť ponúkla aj niektorým z Vás- čo chcete a máte chuť zarábať , riadiť si vlastný pracovný čas a čas s rodinou.
čo to obnáša:
-komplexná správa osobných financií
-administratívne práce
V prípade, že Vás moja ponuka zaujala, píšte správu alebo t.č. 0918116771.

beky1813
11. feb 2019

A kedze to nepises verejne, tak to bude zase nejaky oblb stylu financny poradca 😃

julinkaprva
autor
11. feb 2019

@beky1813 ďakujem za reakciu, oblb to nie je, aj finančný poradca je povolanie, zamestnanie pani v banke Vám tiež príde ako oblb? A nesedím na MK nonstop, tak sa tu až tak nevyznám.

3009
12. feb 2019

@julinkaprva no práca finančného poradcu ako práca na živnosť a práca v banke je úplne niečo iné i keď obsah je podobný. Takže tu neporovnávaj dve rozdielne veci. Finančný poradca na živnosť - ak nič nepredáš, tak nič nezarobíš. V banke má každý fixný plat + výkonnostné príplatky za predané produkty. Takže vychvalovať prácu finančného poradcu na živnosť mi príde od veci.

julinkaprva
autor
12. feb 2019

@3009 kto má kvality a vie zarobiť nepotrebuje fix a zarobí viac aj bez záruky fixu,ale je to vec názoru, nenútim Vás reagovať, ani začať so mnou spolupracovať, kto chel, ten sa už formou správy ozval 🙂 pekný večer