icon

Práca - tantra masérka

ritualtantra
13. júl 2018

Mamicky, poculi ste uz nieco o tejto praci?

victoriab
13. júl 2018

@ritualtantra budes zakaznikov privadzat k orgazmu masazou 😎 v skratke 😇 na nete najdes isto krasny a eterickejsi popis 😆

annamari4
13. júl 2018

Videla som tieto inzeráty aj ja že plat 3500€ 😁 to určite nebude zadarmo 🤗

luzzia
13. júl 2018

nemyslim si, ze to potrebuje vysvetlit, skor tu robi nabor na nove pracovnicky 🙂

dzina007
13. júl 2018

Staci si precitat co clovek moze ocakavat od tantrickej masaze a vlastne maser musi byt vsetko to co ponukaju byt ochotny urobit. :-/

annamari4
13. júl 2018

@luzzia jaj že by to bolo tak 😁

mimla
13. júl 2018

Tantra masérka? Akože prostitútka? A však v pohode, každý sa musí nejako živiť a keď má na to žalúdok, nech sa páči.

ritualtantra
autor
14. júl 2018

@dzina007 toto plati v kazdej profesii.

ritualtantra
autor
Autor odpoveď zmazal
ritualtantra
autor
14. júl 2018

@annamari4 nie, som tu kvoli diskusii

ritualtantra
autor
14. júl 2018

@mimla chcem trocha poopravit masovo rozsirene presvedcenie, ze tantricke masaze mozu a automaticky musia byt “prostitutky”.

ritualtantra
autor
14. júl 2018

Ze preco je to vlastne tak. 🙂 Je tu niektora s realnou skusenostou? Ja a moja polovicka sme skusili a super.

terezka1947
14. júl 2018

@ritualtantra kedze si na takej masazi bola,chapem uz,ze ta taka profesia lakat moze....a budme uprimni,v kazdej praci sa dava maximum,ked si ju chceme udrzat,ale ....nie tak uplne vsetko

ritualtantra
autor
14. júl 2018

@annamari4 su su...rozne nadnesene ponuky existuju. zvlastne je, ze ponuky pracovat za 400eur ludi lakaju viac.

ritualtantra
autor
14. júl 2018

@terezka1947 co tym myslis “nie tak uplne vsetko” ?

terezka1947
14. júl 2018

@ritualtantra myslim,ze to sa pochopit da

ritualtantra
autor
14. júl 2018

@terezka1947 az na par vynimiek na slovensku nie su kvalitne tantricke masaze. resp. maseri alebo maserky co chapu a veria tomu co robia. Nie je to o sexe.

mimla
14. júl 2018

@ritualtantra OK, pooprav. Daj argument. Lebo zatiaľ je to len stanovisko. Ja radšej nazývam veci pravými menami. Je to výmena sexuálneho potešenia za peniaze? To už názov má a volá sa to prostitúcia. Je jedno do akej vznešenej filozofie to človek oblečie. Druhá vec. Kto by túto prácu odporučil vlastnej dcére?

zenaajmama
14. júl 2018

@ritualtantra mňa náhodou zaujíma že kde ste boli? 🙂

fokuska
14. júl 2018

@ritualtantra Ano ludi zaujima viac praca za 400€ pretoze si pri nej zachovaju cest a dostojnost ;)

montemotherone
14. júl 2018

@ritualtantra "ponuky pracovať za 400 eur" ľudí až tak nelakaju, len možno majú svoju hrdosť a nie sú ochotní urobiť pre prachy čokoľvek 😉 Toto nie je práca. To je zapredanie sa. Nehovoriac o tom, že s energiou človeka treba narábať veľmi opatrne. "Otvorenie sa" komukoľvek môže mať pre človeka zlé následky. TOTO si o tantre preštuduj a nesnaž sa tu "poopraviť masovo rozšírené presvedčenie"... Tantra má význam, ak si ju realizujú ľudia, medzi ktorými je vzťah, také niečo prozaické ako LÁSKA... Všetko ostatné je prostitúcia. S odovzdávaním sexuálnej energie bezmyšlienkovite kde-kade, si človek môže ublížiť na celý život. To si často dnešní moderní, liberálne zmýšľajúci a "život si užívajúci" ľudkovia neuvedomujú... Prečítajú si kamasútru, alebo umenie tantra, ale len prvé dve strany 🙄

beton
14. júl 2018

odpoveď na otázku: počuli. A? čo má byť predmetom diskusie?

ritualtantra
autor
14. júl 2018

@zenaajmama boli 🙂 prepac, presne miesta/mesta/staty pisat nebudem...

zenaajmama
14. júl 2018

@ritualtantra ok, nepíš 🙂

ritualtantra
autor
14. júl 2018

@mimla wikipedia tvrdi: Prostitúcia je pohlavný styk alebo iné sexuálne úkony vykonávané za finančnú a/alebo naturálnu odmenu. Aj ked je vacsinou tantra masaz ukoncena orgazmom, skusena maserka to docieli aj bez sexu a inych sexualnych ukonov. Prostitutka a tantra maserka nemaju nic spolocne. Kto tvrdi opak, myli sa.

luzzia
14. júl 2018

ano, ta povodna tantra je o niecom inom, ale to v praxi najdes malokde..
vsetky tantra studia funguju v podstate na rovnakom masovom principe, ta "vznesena povodna myslienka" tantry tam ani nepachne. v podstate su to "honírny", ako to trefne moj kamos nazval 🙂
a ano, mas pravdu aj v tom, ze to nie je ta klasicka prostitucia, nesulozi sa tam, to je pravda, to je v tantra studiach zakazane, ale "rucne prace" su tam normalne. takze technicky nemusis trt-kat, len h0nis do nemoty.. a dokonca sa dost casto stava, ze chlapik dojde, zaplati a s prepacenim se-re na celu masaz, ide mu len o to, aby mu pekne naha baba vyh0nila.
tak mozno je to o level menej zle, ako klasicka prostitucia, ale pre vacsinu zien je to prast jak uhod, nerobili by ani to.
ak je cielom tvojej diskusie pozdvihnut zmysel tej pravej zmyselnej tantra masaze, ano, pozname, chapeme to asi vacsina z nas, vieme si o tom precitat, ale prax a realita na slovensku je mozno az na par vynimiek presne taka, ako som ju opisala.

mimla
14. júl 2018

@ritualtantra Prosím ťa pekne, s týmto na mňa nechoď. K čomu patrí orgazmus? K vyššej filozofii? Orgazmus je evolučne vyvinutý nástroj, aby boli ľudia ochotní vôbec mať sex a teda sa rozmnožovať. Kto predáva akúkoľvek časť tohto celku je prostitút. Prostitúcia je erotika za prachy. Prostitúcia je aj to, keď si niekto necháva platiť, len aby sa pozeral ako sa druhý/á napcháva špagetami, ak ho to sexuálne uspokojuje, kupuje si sexuálne uspokojenie. Články na Wikipédii píšu bežní ľudia a je to veľmi vágny argument. Skús radšej nejakú sociologickú, antropologickú alebo inú definíciu a uvidíš, že tam tá tantrická masérka sadne ako prdel na šerbel. Napríklad Táto je celkom fajn. The term prostitution is popularly used to refer to the trade of sexual services for payment in cash or kind, and so to a form of social interaction that is simultaneously sexual and economic. This makes prostitution a difficult cultural category, for in most societies sexual and economic relations are imagined and regulated in very different ways.