icon

Práca telefonický operátor pre hodinového manžela

spite1102
12. feb 2025

Ahojte, máte niekto skúsenosti s prácou telefonicky operátor pre hodinového manžela? Oplatí sa ísť do toho? Ďakujem

melanta
12. feb 2025

A aké sú podmienky? Dobrí hodinoví manželia sú vyťažení, ale neviem si napriek tomu predstaviť, že by sa takému človeku oplatilo platiť niekoho na plný či hoci aj polovičný úväzok. Nehovoriac o tom, že tomu človeku volajú ľudia ráno o 6, na obed aj večer o 20.

Takže naozaj ma zaujíma, ako je postavená pracovná ponuka.

aalt
12. feb 2025

@melanta to asi nebude jeden clovek, ale nejaka firma, ktora ma viac takychto ludi ...

melanta
12. feb 2025

@aalt preto sa pýtam na podmienky. Pretože autorka povedala iba hodinový manžel a nič viac. Tak ťažko môže dostať relevantné odpovede.

marsmykkok
12. feb 2025

Neviem no, hlavne teda ako nejaká žena čo sa nevyzná ak niekto zavolá dohodne termín a povie predbežnú cenu ak ani nebude vedieť čo druhá strana chce a koľko času to zaberie a aká je to náročná práca. Potom iba ak by to bolo myslené ako úvodné "naháňanie" klientov, že napríklad bude sledovať nejaké dopyty kde ľudia potrebujú napríklad v mestkých skupinách niečo urobiť a začne tú komunikáciu s daným zákazníkom, s tým, že ho potom spojí s hodinovým manželom a dohodnú si podrobnosti.

petronelag
12. feb 2025

@spite1102 U nás si to robí hodinový majster sám, sú dvaja a oni si to sami dohodujú, to zase nemajú toľko zákazok, žeby nato potrebovali platiť telefonistku.

spite1102
autor
12. feb 2025

@melanta Je to oraca kde sa dovolajú nejakému operátorovi a ten následne dohodne termín a pridelí mu človeka ktorý príde spravit čo potrebuje.

martinmmartin
12. feb 2025

Pozor , totok je zase jedno zo zamestnani kde budu na teba non stop vsetci nas*rany . MAjster ze ho posielas na "debilne" miesta, zakaznici ze majster meska, alebo ze bol ozraty, alebo ze to nespravil tip top , alebo ze bol moc drahy , vedenie firmy ze to neorganizujes dobre , atd.....kazdy kto sa mihne okolo teba bude mat nejaku poznamku ako to mas robit lepsie ...... to nezvladne hocikto a musis si predom uvedomit ci na to mas povahu

melanta
12. feb 2025

@spite1102 pošli link na ponuku. Toto, čo píšeš, je jasné, ja viem, čo robí telefonický operátor. Avšak normálni hodinoví manželia si toto robia sami, ako píše @petronelag Ak ide o nejakú firmu, ktorá má hodinových manželov viac, tak ak chceš vedieť, či sa to oplatí, pošli link. Inak by sme museli mať kryštálové gule, aby sme vedeli, či sa táto konkrétna ponuka oplatí. Samozrejme, to čo píše @martinmmartin je potrebné brať do úvahy, s tým sa takáto pozícia bežne potýka. A tiež by som si pozrela finančné údaje firmy, či nemajú dlhy na ZP/SP (zistíš na finstate), recenzie na firmu (ak sú zlé, tak asi firma nebude v poriadku).

marsmykkok
12. feb 2025

@spite1102 a bola si na pohovore a máš dať vyjadrenie? Alebo si len reagovala/chceš reagovať? A ešte stále máš niekoľko mesiacov skúšobnú dobu, kedy môžeš odísť z hodiny na hodinu... Celkovo ak si človek hľadá prácu a chce ju nájsť, reaguje na desiatky ponúk mesačne, reálne z toho možno na 2 ponuky ho zavolajú na pohovor a reálne ho ani na jednu prvý mesiac nezoberú, ale napríklad až o 4 mesiace ak celkovo reaguje na 100 ponúk a absolvuje napríklad 8 pohovorov. Teda za mňa zisťovať si detailné informácie o 100 ponukách to by mi praskla hlava, reagujem na to, čo sa mi zdá ok a ak mám aj otázniky nechám to na to, či ma vôbec na pohovor pozvú a viac sa nad tým zamýšlam až po absolvovaní pohovoru, že či áno alebo nie...

babika1234
4. mar 2025

@spite1102 samozrejme ,že áno 😀
ty voláš majstrovi ktorý je pod hodinovým manželom
On uvádza o sebe čo všetko robí keď pre nich začal pracovať lokalitu ,máš o ňom informácie čo všetko robí...
najpriklad zavoláš majstrovi ktorý sa príklad venuje Maľovaniu bytov.Mam pre vás zákazku
Jedná sa 2 izbový maľovanie Bratislava ... On to príjme a už majster si dohaduje obhliadku cenu atď...
Čiže nikto nebude nadávať že ty si poslala príklad Košíc...