icon

Má niekto skúsenosti s prácou v About You?

macik6
21. jan 2024

Ahojte ma niekto skusenosti s pracou v Kostolnych kracanoch ?

Strana
z2
zorinka8
28. máj 2024

@macik6 ahoj. Trochu snorim po tejto téme,ale teraz hľadajú stále tam kde robia croissanty. Máš nejaké informácie aj o tejto firme? Uvažujem nad nimi.

macik6
autor
28. máj 2024

@zorinka8 ahoj kamoska co ju vyhodili z about tam sla a ze jaj nic moc teda tiez aj ja som uz zufala najst normalnu pracu sla som do kuchyne jaguar a cisty otras som uz zufala

makeka
19. júl 2024

@macik6 Ahoj, našla som túto tému, rozmýšľam nad prácou v About you,je to tam naozaj také strašné ako píšeš?Čo si mám predstaviť pod tým ako tam zaobchádzajú s ľuďmi? Kľudne môžeš aj do ip správu.

macik6
autor
19. júl 2024

@makeka Ahoj tak zalezi od konkretnych lidrov ,ale velmi triediaod zaciatku ludi ,pridu dajme tomo treti den za tebou a povedia ze uz nemusis dojst,pracuje tam vela ukrajincov,tych si vela nechavaju samozrejme,a stale zvyknu volat k liderskemu stolu a davaju kadejake papiere podpisovat ,bud ked pozdejsie z prestavky prides alebo si nieco zle spravila

makeka
20. júl 2024

@macik6 ďakujem za odpoveď,ale keď si človek robí svoju prácu tak by nemal byť problém či? Dávajú aj nejaký čas na zaučenie či hneď rýpu do človeka?Kolegova dcéra je tam na brigáde už druhý rok a tá si celkom pochvaľuje.Možno k študentom sa inak chovajú.

macik6
autor
20. júl 2024

@makeka tak ano robotu sa treba snazit robit poriadne, oni si vyraduju mozno aj podla sympatie a vidia mozno ci to tomu cloveku pojde alebo nie,mna tam iritovalo viac veci ine je chodit obcas na brigadu ine kazdy den tam behat a normy robit ,no treba vyskusat a uvidis

Strana
z2