icon

Práca v Caffepoint

diaamax
7. jan 2022

Ahojte! Moja otázka znie ci robil dakto v caffe pointe? Ja som kávičkar, takze by som bola vo svojom zivle. Mňa zaujíma ci mate skúsenosti so serióznosť ou firmy. V poslednej dobe neviem ci len ja, ale reagujem na ponuku nalákajú človeka na nejaký plat a tpp a prídem na pohovor a zistím, že ide o brigádu a minimálku. Vďaka za každú odpoveď

luccija
7. jan 2022

@diaamax nedávno boli v utajenom šéfovi.Mne sa páčilo ako sa za pár rokov vysvihli a rozrástli.Ostatne zistíš na pohovore nie?

diaamax
autor
7. jan 2022

@luccija to samozrejme áno. Len ja som v poslednej dobe mala podobne skúsenosti jak som písala a už som precestovala po pohovoroch peknú sumu peňazí, keďže nejšom priamo z BA. Keby som vedela, že ide vlastne o brigádu na minimálku tak na pohovor nejdem. Tak sa radšej spýtam.

leangela
7. jan 2022

@luccija tiez som pozerala ten diel a ako celok firma vyzerala dobre. A nemozes si tam pred pohovorom zavolat, ze o vlastne aku pracu a formu zmluvy sa jedna?

luccija
7. jan 2022

@diaamax tak asi Ti niekto volá či píše mail kedy bude pohovor, tak vtedy sa informuj, že máš záujem iba o TPP