icon

Práca v Call centre z domu

lilly38
24. jún 2023

Ahojte, baby. Neviete prosím o nejakej práci telefonistky z domu? Okrem Crystalcall, pretože to je aktuálne jediná na ktorú vždy natrafím.

Skúsenosti s prácou telefonistky mám, aktuálne som odišla zo zamestnania sama, vzhľadom na veľmi nízke platové ohodnotenie. Viem, že nemôžem očakávať veľké zárobky, no myslím, že už to asi nikde nebude menej 😀 Ďakujem

kaktusik007
24. jún 2023

robim na home office 3dni v tyzdni, zvysne 2 musim v kancli. Mna uz tato praca depta, ale to je vedenim, pretoze presne ako pises - da sa na 100% vykonavat z domu a trvanie na kancli je v podstate ista forma buzeracie... odkial si?
@lilly38

jasminka548
24. jún 2023

@lilly3 ahoj ja mám skúsenosti s data collect a ipsos

lilly38
autor
26. jún 2023

@jasminka548 ahoj, ďakujem za odpoveď 😊 Vedela by si mi prosím poradiť, akým spôsobom ich najlepšie kontaktovať? Mala by som záujem

lilly38
autor
26. jún 2023

@kaktusik007 áno, dá sa povedať, že aj u mňa to bolo dôvodom odchodu. Kolektív super, ale vedenie nám dosť komplikovalo prácu. Dáta staré, problém sa vôbec dovolať. Ja som z Lc.

jasminka548
26. jún 2023

@jasminka548 kľudne aj na tie linky,ale môžem Ti napísať aj kontakty
Datacollect.
katerina.hoskova@datacollect.cz
Ipsos
Petra.Streleckova@ipsos.cz

lilly38
autor
26. jún 2023

@jasminka548 ďakujem krásne ❤️ ešte otázočka, ty teda pracuješ pre obe ? Naraz?

jasminka548
26. jún 2023

@lilly38 áno , plánujem si zmeny,ako sa mi to hodí a kde je práca .Ja robím na dohodu,ale dá sa aj zivnost

lilly38
autor
26. jún 2023

@jasminka548 paráda , ďakujem ešte raz 😊 Určite im napíšem.

sasitimi17
5. júl 2023

@jasminka548 takze vlastne robis kedy chces a kolko chces podla toho kedy si das smeny?

jasminka548
5. júl 2023

@sasitimi17 ano přesně tak

su100
Autor odpoveď zmazal
su100
22. okt 2024

Ahojte, aktualne hladame telefonistu/telefonistku s príjemným hlasom a vystupovaním. Práca je iba z domu a vyžaduje mať nerušený priestor, aby ste sa mohli sústrediť na telefonovanie. Pracovný čas dohodou.

Nástupný plat je 200 € v čistom, každý týždeň v piatok, prípadne podľa dohody.

Šikovní kandidáti môžu v priebehu 2 mesiacov zdvojnásobiť svoju mzdu na 400 € týždenne.

jasminka548
22. okt 2024

@su100 ahoj o akú prácu sa jedna

mattel
31. okt 2024

@su100 ahoj mám vážny záujem

lrnka
18. nov 2024

Dobrý mam vážny záujem. Prosím vás o podrobnejšie informácie a nejaký kontakt. Ďakujem krásne

katarina1589
Autor odpoveď zmazal
katarina1589
18. nov 2024

@su100
krásny dobrý deň, zaujala ma Vaša ponuka práce z domu, mohla by som poprosiť o bližšie informácie?
Kludne ma kontaktujte e-mailom:
Kacena1589@azet.sk
Vopred dakujem za odpoveď
Krásny zvyšok dna

lrnka
19. nov 2024

Dobrý deň. Mám vážny záujem o tu prácu. Poprosím vás o viac informácií. Ďakujem krásne. Pekný a pohodovy dnik.

su100
2. aug 2025

Ahojte, prepacte za neskoru odpoved. Nechodia mi odtialto notifikacie a zavitam sem 2x za rok🙂

Aktualne mame volne: Telefonista / predajca na rýchle predaje lacných web stránok za 149 € (home office)

Hľadáme dynamického človeka na flexibilnú prácu z domu, ktorý nechce platový strop a chce predávať weby, o ktoré je reálny záujem.
Bežne stoja 500–700 €, my ich štandardne ponúkame za 299 €, teraz za akciovú cenu 149 €.
Za hodinu sa dovoláš 20–25 firmám.
Bežne spravíš aspoň jeden predaj za hodinu a keď sa zapracuješ a chytíš tempo, aj 2–3. Občas aj viac.
Ak niekto záujem nemá, nestrácaš čas, voláš ďalšie číslo.

Pracovný čas:
Je flexibilný.
Môžeš pracovať naplno a ísť po tisícoch, alebo robiť iba pár hodín týždenne a slušne si privyrobiť. Dôležité je iba aby si volal v normálnych hodinách (zhruba medzi 8:00–18:00).

Platové podmienky:
Tvoja provízia je 10 % z obratu.
– Za každý zaplatený web (149 €) dostaneš 15 €.
– Ak k webu predáš aj niečo navyše (napr. marketing za 350 €), tvoja provízia bude 50 €. Ponúkame viacero atraktívnych doplnkových služieb, ktoré podnikatelia bežne potrebujú.
Výplata každý piatok večer (po skončení týždňa).

Doplnkové služby môžeš začať ponúkať po krátkom zapracovaní (cca po 10–20 predaných weboch). Najprv však potrebujeme vidieť, že rozumieš tomu, čo predávaš.

Tiež sme dynamickí.
Nechceme od teba žiadne tabuľky silných a slabých stránok ani 15 kôl pohovorov.
Pošleme ti návody, ako reagovať pri telefonátoch, zavoláme si k tomu – a namiesto pohovorov si dáš pol dňa v praxi.
Čo zarobíš počas už aj počas skúšobného dňa, dostaneš zaplatené – aj v prípade, ak nebudeme ďalej spolupracovať.

Bližšie info?
2dni.sk/telefonista

katarina1589
3. aug 2025
@su100

Ahojte, prepacte za neskoru odpoved. Nechodia mi odtialto notifikacie a zavitam sem 2x za rok🙂

Aktualne mame volne: Telefonista / predajca na rýchle predaje lacných web stránok za 149 € (home office)

Hľadáme dynamického človeka na flexibilnú prácu z domu, ktorý nechce platový strop a chce predávať weby, o ktoré je reálny záujem.
Bežne stoja 500–700 €, my ich štandardne ponúkame za 299 €, teraz za akciovú cenu 149 €.
Za hodinu sa dovoláš 20–25 firmám.
Bežne spravíš aspoň jeden predaj za hodinu a keď sa zapracuješ a chytíš tempo, aj 2–3. Občas aj viac.
Ak niekto záujem nemá, nestrácaš čas, voláš ďalšie číslo.

Pracovný čas:
Je flexibilný.
Môžeš pracovať naplno a ísť po tisícoch, alebo robiť iba pár hodín týždenne a slušne si privyrobiť. Dôležité je iba aby si volal v normálnych hodinách (zhruba medzi 8:00–18:00).

Platové podmienky:
Tvoja provízia je 10 % z obratu.
– Za každý zaplatený web (149 €) dostaneš 15 €.
– Ak k webu predáš aj niečo navyše (napr. marketing za 350 €), tvoja provízia bude 50 €. Ponúkame viacero atraktívnych doplnkových služieb, ktoré podnikatelia bežne potrebujú.
Výplata každý piatok večer (po skončení týždňa).

Doplnkové služby môžeš začať ponúkať po krátkom zapracovaní (cca po 10–20 predaných weboch). Najprv však potrebujeme vidieť, že rozumieš tomu, čo predávaš.

Tiež sme dynamickí.
Nechceme od teba žiadne tabuľky silných a slabých stránok ani 15 kôl pohovorov.
Pošleme ti návody, ako reagovať pri telefonátoch, zavoláme si k tomu – a namiesto pohovorov si dáš pol dňa v praxi.
Čo zarobíš počas už aj počas skúšobného dňa, dostaneš zaplatené – aj v prípade, ak nebudeme ďalej spolupracovať.

Bližšie info?
2dni.sk/telefonista

@su100 ak to je prosím aktuálne, viete sa mi prosím ozvať na katarina.turzova1589@gmail.com
Vopred ďakujem za odpoveď
Krasny den 🍀

su100
3. aug 2025

Ahoj, poslal som ti email.
Pekny vecer