icon

Práca v doprave, cisterny

2. apr 2023

Pekny vecer prajem.
Mam moznost pracovat v doprave, zabezpecovat pohonnymi hmotami vlastne cerpacie stanice a zakaznikov.
Prax v doprave mam dlhe roky, no s cisternami skusenost nemam. Pracovala by som v administrativr, nie na pumpe osobne.
Musela by som si vymenit obciansky preukaz a robit na dennej baze colne konania cez internet.
Preto mu vrta v hlave otazka,ze aky zadrhel ma tato praca?
Colne konania, prepocet cien PHM, objednavanie PHM v zahranici... pripadne su tam nejake ukony (napriklad zle objednane palivo -moze sa stat) , ktore by mi pripadne zamestnavatel mohol "strhnut" z platu?
Mam trochu obavy z neznameho, preto hladam odpovede na otazky, na ktore nemam odpoved.
Dakujem za kazdy postreh.

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
autor
3. apr 2023

@zuzana9415 robim v doprave 16rokov, nehladam nic ine

mira0611
3. apr 2023

Ahoj, ja tiez som admin.pracovnicka v doprave. A stava sa aj u nas, ze obchodnik objedna tovar a zakaznik ho odmietne. My ho vtedy dame presmerovat k inemu zakaznikovi, ale neplati nikto nic.
Ale toto by som prebrala so zamestnavatelom, ak aj mas platit a pracu chces, lebo je dobre platenaz tak by som spravila poistenie zodpovednosti za skodu z vykonu povolania.

januarova
3. apr 2023

Ja robím v colnej deklarácii. Ja som spokojná. Podpisovanie cól. vyhlásení občianskym je pohodlné. Elektronicky podpis využijes aj súkromne. Sem tam stres, ale kde nie je, že áno...

laurikagab
7. apr 2023

len otazka, dlha doba v doprave..bavi ta ta praca?ja som tam zaciatocnik a zatial taky adrealin kazdy den👍