Práca v doprave, cisterny
Pekny vecer prajem.
Mam moznost pracovat v doprave, zabezpecovat pohonnymi hmotami vlastne cerpacie stanice a zakaznikov.
Prax v doprave mam dlhe roky, no s cisternami skusenost nemam. Pracovala by som v administrativr, nie na pumpe osobne.
Musela by som si vymenit obciansky preukaz a robit na dennej baze colne konania cez internet.
Preto mu vrta v hlave otazka,ze aky zadrhel ma tato praca?
Colne konania, prepocet cien PHM, objednavanie PHM v zahranici... pripadne su tam nejake ukony (napriklad zle objednane palivo -moze sa stat) , ktore by mi pripadne zamestnavatel mohol "strhnut" z platu?
Mam trochu obavy z neznameho, preto hladam odpovede na otazky, na ktore nemam odpoved.
Dakujem za kazdy postreh.
@zuzana9415 robim v doprave 16rokov, nehladam nic ine
Ahoj, ja tiez som admin.pracovnicka v doprave. A stava sa aj u nas, ze obchodnik objedna tovar a zakaznik ho odmietne. My ho vtedy dame presmerovat k inemu zakaznikovi, ale neplati nikto nic.
Ale toto by som prebrala so zamestnavatelom, ak aj mas platit a pracu chces, lebo je dobre platenaz tak by som spravila poistenie zodpovednosti za skodu z vykonu povolania.
Ja robím v colnej deklarácii. Ja som spokojná. Podpisovanie cól. vyhlásení občianskym je pohodlné. Elektronicky podpis využijes aj súkromne. Sem tam stres, ale kde nie je, že áno...
len otazka, dlha doba v doprave..bavi ta ta praca?ja som tam zaciatocnik a zatial taky adrealin kazdy den👍