Práca v Jednote
Ahojte. Chcela by som sa spýtať,na koľku chodíte do práce? Plat a práca sa dá zvládnuť? Ďakujem
je tu niekoľko diskusii.... všetky mali jedno spoločné - kočky si sťažovali na inventúry - museli hradiť zo svojho rozdiel.... neraz aj 300 - 400 e /inventúra
@deti95060810 u nás toľko pokradli zlodeji a za tých 10 rokov čo som bola v jednote tak ani raz som nehradila zo svojich peňazí po určitú čiastku platí podnik a keď presiahne sa limit platia zamestnanci ale ja som bola v Supermarkete ani ani jeden krát som nič neplatila to musia byť veľmi veľké straty keď také veľké peniaze platili
Tiež robim v Jednote. Práca super, sú dni keď sa narobiš ale inak vpohode. Mám to vedľa domu takže nepreveziem tým pádom som spokojná aj s výplatou. Spolu so stravným je to okolo 800+.
Čo sa inventúry týka, nikdy sme nič neplatili.
A keď je otvorená jendota od 6 musí sa chodiť hodinu pred otváraním?

Pracovná doba je všade iná záleží odkedy dokedy je otvorené ja som mala plat 755€ plus 140 stravné spolu 895€ záleží kde je predajňa či mesto či dedina nikekdy keď nie sú ľudia musíme brať celodenky ale dá sa to robota ťažká ako v každej inej