icon

Práca v Jednote

6. sep 2023

Neviete mi povedať,či sa dá dohodnúť,že by som chodila na 6 do práce a ostala by som radšej dlhšie?má niekto skúsenosti?

domkakvet
6. sep 2023

Do Jednoty sa vacsinou chodi na siestu, predavacky chodia skor, ako je obchod otvoreny, musi sa napriklad povykladat pecivo.

daniela2202
6. sep 2023

Určite sa nedohodneš .... kolegyne by ťa zabili, ak by chodili na 5.h😂

mamkalentedkova
7. sep 2023

@daniela2202 prečo by ju mali zabíjať ,keď oni pôjdu o hodinu skôr domov ?

mamkalentedkova
7. sep 2023

@autorka to je otázka skôr na vedenie ,ako ženy na MK .ale tak pokiaľ viem ,nie všetky ženy chodia náraz do práce ráno..chodia aj na akože poobednú ,tie chodia neskôr ,ale teda aj domov chodia až po záverečnej .Neviem ,či by boli ochotní sa dohodnúť ,lebo skorý ranný príchod tam má svoj dôvod ,skúsiť to každopádne môžeš ...

daniela2202
7. sep 2023

@mamkalentedkova ráno je najviac práce, nebude sa im to páčiť, budú ohovárať, kydať na ňu 👉

drobcek26l
7. sep 2023

Robím v jednote. A napriklad u nás máme kolegyňu ktorá vozí syna do školy takže pracuje ranné od pol ôsmej do pol štvrtej a poobedné od pol jedenástej do šiestej. Vždy sa dá keď je vedúca normálna

mamkalentedkova
7. sep 2023

@daniela2202 najviac práce ..to je diskutabilné...pečivo nechodí dvakrát denne ?takže sa vykladá aj neskôr ..tovar nechodí vsetok vzdy len ráno a upratovať je treba večer ..toho pečiva zas v jednote nie je také kvantum,aby sa to nedalo vyložiť raz dva ...
Robila som v Tescu na oddelení pekárne a pečiva sme mali mnohonásobne viac ..v priebehu dva ďalšie 4 Závozy a robila to jedna žena ,ešte popri tom aj piekla a chleba a rožkov nebolo pár prepraviek ale dokopy 4 palety a ďalšie Závozy baleneho pečiva .Ohovárať sice budú ,ale to je dnes asi všade .
Bohužiaľ ,sú ľudia akí sú a závidia všetko.Inteligentné,vyrovnané a sebavedomé kolegyne by neohovarali,ale takých je ,žiaľ ,veľmi málo .