icon

Práca v kníhkupectve Panta Rhei - výhody a nevýhody

Dnes o 09:31

ahojte 🙂 nerobíte niekto priamo v kníhkupectve Panta Rhei alebo nemáte niekoho blízkeho kto v tomto kníhkupectve pracuje ? zvažujem zmenu práce a zaujímam sa o pozíciu predavača . netuším však, aké sú + / - , aká je náročnosť práce, aké pozície sú možné, ako je práca platená a aké zodpovednosti a povinnosti z funkcie vyplývajú.... na nete sú len všeobecné informácie. Zaujímala by ma reálna skúsenosť niekoho, kto vie... dakujem za info ♥

martinkatinka
Dnes o 09:32

Ja som tam rok pracovala, zastupovala som PN. Bola som predavacka v mensom knihkupectve.

autor
Dnes o 09:46
@martinkatinka

Ja som tam rok pracovala, zastupovala som PN. Bola som predavacka v mensom knihkupectve.

@martinkatinka skvelé, a vieš mi povedať, prosím, niečo viac ohľadne práce ? ďakujem 🙂

martinkatinka
Dnes o 09:59
@anonym_autor

@martinkatinka skvelé, a vieš mi povedať, prosím, niečo viac ohľadne práce ? ďakujem 🙂

@anonym_autor chystas sa na pohovor? Bola zverejnena ponuka? Ak chces, napis mi IP.

mullerova46
Dnes o 10:55

@anonym_autor robila som ale pred 6 rokmi asi. Chodili sme o pol hodiny skôr vysávať a zapojiť pokladne bez zaplatenia, mali sme klasické polhodinove prestávky. Robíš za pokladňou, doplnas a usporaduvas knihy a pomahas nájsť čo treba zákazníkom. Celkom ma to bavilo ale musíš mať dosť načitane aby si vedela dobre poradiť 🤷 po záručnej dobe som nepokračovala lebo ma nepotrebovali a nechali si tam niekoho kto má viac načitane. Musíš predávať tašky a ponúkať iný tovar lebo každý deň sa robia štatistiky ktolmo sa čoho predalo a porovnávajú sa smeny.. dosť tlačia na predaj tovaru mimo kníh. Nie je to úplne najpríjemnejšie pre každého. Niekomu to zasa nevadí