Práca v kníhkupectve Panta Rhei - výhody a nevýhody
ahojte 🙂 nerobíte niekto priamo v kníhkupectve Panta Rhei alebo nemáte niekoho blízkeho kto v tomto kníhkupectve pracuje ? zvažujem zmenu práce a zaujímam sa o pozíciu predavača . netuším však, aké sú + / - , aká je náročnosť práce, aké pozície sú možné, ako je práca platená a aké zodpovednosti a povinnosti z funkcie vyplývajú.... na nete sú len všeobecné informácie. Zaujímala by ma reálna skúsenosť niekoho, kto vie... dakujem za info ♥
Ja som tam rok pracovala, zastupovala som PN. Bola som predavacka v mensom knihkupectve.
@martinkatinka skvelé, a vieš mi povedať, prosím, niečo viac ohľadne práce ? ďakujem 🙂
@martinkatinka skvelé, a vieš mi povedať, prosím, niečo viac ohľadne práce ? ďakujem 🙂
@anonym_autor chystas sa na pohovor? Bola zverejnena ponuka? Ak chces, napis mi IP.
@anonym_autor robila som ale pred 6 rokmi asi. Chodili sme o pol hodiny skôr vysávať a zapojiť pokladne bez zaplatenia, mali sme klasické polhodinove prestávky. Robíš za pokladňou, doplnas a usporaduvas knihy a pomahas nájsť čo treba zákazníkom. Celkom ma to bavilo ale musíš mať dosť načitane aby si vedela dobre poradiť 🤷 po záručnej dobe som nepokračovala lebo ma nepotrebovali a nechali si tam niekoho kto má viac načitane. Musíš predávať tašky a ponúkať iný tovar lebo každý deň sa robia štatistiky ktolmo sa čoho predalo a porovnávajú sa smeny.. dosť tlačia na predaj tovaru mimo kníh. Nie je to úplne najpríjemnejšie pre každého. Niekomu to zasa nevadí

Ja som tam rok pracovala, zastupovala som PN. Bola som predavacka v mensom knihkupectve.