Práca v Kooperatíve
Ahojte
Pracujete niektorá v Kooperatíve ? Chcela by som vedieť ako to tam funguje, mám možnosť pracovať v poisťovni
Ďakujem
@lejla26 Predpokladám, že ide o pozíciu poradcu. V tom prípade:
1. Ak ide o pozíciu na TPP, tak fixná mzda bude niekde blízko minimálky. Gro tvojho príjmu má byť predaj poistiek. Nie je to tak, že keď ti bude postačovať tá minimálka, tak v poriadku. Budú chcieť, aby si predávala poistky. Nepotrebujú poradcu, ktorý neprináša zisk. Takže vieš ponúkať poistky, máš nejaký povedomie o poistení, vieš si predstaviť klientovi počítať, aké by mal mať poistné sumy na rôzne pripoistenia vzhľadom k jeho príjmom a výdavkov so zohľadnením budúcnosti? Máš proste silné finančné myslenie?
2. Provízie za životky - ak ju klient do 2 rokov prestane platiť alebo ju priamo zruší, províziu vrátiš. Čiže budeš si vedieť vytvárať každý mesiac rezervu, aby si mala dostatok peňazí bokom na to, keď ti príde storno provízie?
3. Kooperatíva má najhoršie renomé čo sa týka plnenia poistných udalostí, ktoré vychádza nie z nejakých rečí, ale z reaality. Bude to v poriadku pre teba? Budeš vedieť komunikovať s klientom, ktorý ti na pobočku príde nadávať alebo plakať, že mu poisťovňa odmietla plnenie a on je teraz v problémoch?
@lejla26 a ani práca ako back-office nie je výhra. Ak si pracovala v korporate, utrpíš kulturny šok 🙈.
Minimum HO, prísne sledovanie dochádzky (aj obedov), samozrejme všetko do plusu neexistuje, netransparentné odmeny, žiadna starostlivosť o zamestnancov... dá sa natrafiť na dobrý kolektív/šéfa, ale...
Si si istá, že je to práca na pracovnú zmluvu, skôr budeš potrebovať živnosť. Ako píšu Kooperatíva je najhoršia poisťovňa.
Si si istá, že je to práca na pracovnú zmluvu, skôr budeš potrebovať živnosť. Ako píšu Kooperatíva je najhoršia poisťovňa.
@anonym_1686bc Kooperativa na svojich pobočkách dáva poradcom aj tpp, úplne bežne.
@anonym_1686bc aj ja som mala u nich pohovor na tpp. Trvali však na pracovnej dobe do 18:00,to som kvôli deťom nemohla zobrať
Našťastie nakoniec
U nás je pobočka od 8-17:00hod. Práca na tpp a povedala mi, že minimálnu mzdu dostanem na 100%, plus provízie teda z poistiek.. no neviem

@lejla26 na kooperativu su tu samé zlé recenzie