Práca v Lidl - skúsenosti
Dobrý deň, nakoľko som našla len staršiu diskusiu, chcela by som sa vás opýtať na skúsenosť s prácou v Lidl. Konkrétne predavačka, pokladníčka. Robila som v Kauflande, čiže viem čo robota v obchode obnáša. Ale Lidl ma asi iný systém. Dá sa to vôbec zvládnuť? Ďakujem za skúsenosti.
Obmena zamestnancov v lidli asi hovorí za všetko. V Bille a kaufe aspoň u nás nie je ani zďaleka taká.
Rozdiel je ten, že Kaufland, Billa, Tesco, tam ak si pokadníčka, tak si pokladníčka. Ak dokladáš tovar, tak dokladáš tovar. Ak si v lahôdkach, tak si v lahôdkach. V Lidli robíš všetko, nevyberáš si, či ideš na kasu alebo vykladať múku. Ak si akurát v pokladni a treba vyložiť paletu niečoho, tak ideš. Aspoň celé roky to tak bolo. Možno aj preto sú tam vyššie mzdy ako v ostatných marketoch. Ale zvládnuť sa to dá, veď to zvláda kopec žien.
@a_alexandra_a
@melanta
@szdan Baby a vy robíte v Lidl? Ak hej ešte by ma zaujímala pracovná doba. Keď máte odísť napr. o 14,00 , či reálne aj tak skončite? V prípade ak ostanete dlhšie zaplatia vám nadčasy? To, že sa narobím je mi jasné, ale dúfam že tam človek nezostáva aj 2 hodiny po smene a nemá ho kto vymeniť.
Do Lidla sa nemusis ani len dostat hoc maju podmienky lahke ale radi odzubavaju skrz "nevhodny kandidat" kedze znama co pracovala v inom retazci sa tam snazila dostat a hodili ju fakt bokom autoemailom ze nevyhovuje, takze to je jeden fakt a druhy je ze pracovne rozmedzi sa tam ale ze absolutne nedodrziavaju to mas aj vsade po nete spomenute v inych diskusiach ze sa tam casto robi hala bala nadramedz hoc to zaplatia
Lidl môže ísť do Ryty sami falošný ľudia aj vedenie nikdy viac 👺
A je ich viac po Slovensku kde zamestnanci sa pchaju s prepačenim do zadku 🤦♀️🤷hold no čo už ,,Tesco a Kaufland najlepší
Ahoj mozes mi napisat sukromnu spravu chcela by som sa nieco
imformovat,dakujem😀
u nas je napriklad vidno, ze predavacky, ktore si pamatam, ze robili v tescu alebo v kauflande sa nam nejak presunuli prave do lidla, takze to tam asi az tak zle byt potom nemoze
Ahojte, sú tu nejakí zamestnanci Lidla a Tesca (aj bývalí)? Chcela by som vedieť ako funguje odmeňovanie zamestnancov v týchto obchodoch. Ak sa tu takí nájdu, napísala by som vám správu. Vopred ďakujem 🙂

Dá sa to vôbec zvládnuť? Čo sa nedá zvládnuť na práci pokladníčky?
Na každý systém sa dá naučiť po zaškolení