icon

Práca v Lidli

danodrevo29
7. júl 2025

Dobrý deň.

Rozmýšľam že by som šiel pracovať do lidla lebo posledná práca ma hlavne kvôli nočným úplne ničila.
ako sa vám tam pozdáva práca? Jediné čoho sa tam bojím je pokladňa lebo za ňou som nikdy nerobil ale keby mám s paleťakom behať to je pre mňa v poho.
A ešte ako to je s pracovnou dobou? keď je napríklad otvorený od 7:00 do 21:00. musí tam človek prísť prvej a odísť neskôr? alebo sa dá dohodnúť? viem že to tam asi funguje nejak na 2 zmeny

a ešte posledná otázka. Keďže som muž je to divné keď muž pracuje v lidli?

lussy203
7. júl 2025

@danodrevo29 zmeny sú cca 5:00-14:00 ranná a 13:00-22:00 poobedná. Vždy prichádzaš skôr a odchászaš neskôr ako je otváracia doba. A pracuje tam veľa mužov, na tom nevidím nič divné

moonlight1210
7. júl 2025

Casto vidam v Lidli predavacov. Jeden u nas je uz hadam 6 rokov, robi uz veduceho celej predajne. Zacinal dokladanim, co si pamatam.

mahony6
7. júl 2025

tak ja som tiež tam chcel ísť pracovať ale iba ako dokladač tovaru poprípade vedúci skladu ale žiaľ mali voľné len dokladač/pokladník. Čo je dosť škoda.

katkaa01
8. júl 2025

@danodrevo29 ráno ideš na 5tu vyklada sa ovozel,mäso do 7dmej.Potom si asistent porozdeluje kto na akej pokladni bude sedieť a co bude robiť či vykladať mopro alebo mixky.Kazdy ma svoju kasu a potom dobiehas do kasy keď na Teba zazvonia.Keby si bol v pekarni tak pekár pečie vykladá tiko co mu pride plus 2 krát týždenne tovar do tikohousu.Tiez dobieha do pokladne a keď je moc šikovný tak mu dajú vykladať aj mixku.Pokladni sa nemusíš báť sú tam obrázky a časom sa naučíš kódy naspamäť.Do pokladne si nahodis hodnotu ktorou zákazník platí a to Ti automaticky ukáže kolko máš vydať.Ranne smeny sú od 5-14 poobedne 13.30-22 ale domov sa odchádza až keď je všetko spravené čiže nikdy nevieš ze kedy😂😂😂 hlavne na poobednej.V nedeľu a v stredu sa chystá nová akcia čiže to sa domov chodi aj o pol noci.Za ten čas co som tam robila strašne veľa ľudí sa tam vystriedalo nie je to pre každého.Niekedy sme boli len 4ria na smene nestihacky do toho protivny zákazníci.Ale rada som tam chodila.