icon

Práca v Lidli - osobné skúsenosti

miminapl
14. nov 2014

Mám otázočku baby,
mám prácu ale zle platenú a hľadám niečo iné...zaujíma ma od vás, ktoré máte osobnú skúsenosť s prácou v Lidli ( prípadne tesco, kaufland) ako ste spokojné, aký máte príjem a ako sa pracuje na smeny...ďakujem za každé info, robím za minimálku a verím že nižšie sa už ani ísť nedá 😀

lusynka2
18. feb 2017

@ataz žiaľ, nevzali. Dali prednosť inej. Mne nevadilo, že ma vypočúvali štyria. Vadilo a dorazilo ma to, že jedinú otázku mi nepoložili k obsadzovanej pozícii. A ja obsah pracovnej náplne naslapana spredu, zozadu, detaily o firme ani nehovorím, zákon čo trebalo som natlacila do hlavy, ešte pre istotu aj finančné ukazovatele a štatistiku firmy za predošlé roky, že ak náhodou aj to by ich zaujímalo. Ale vôbec nič. Žiadna vypovedacia hodnota z môjho pohľadu. Možno sa mýlim. Ale neviem sa na to pozerať inak.

ataz
18. feb 2017

tak to by ma veľmi štvalo...mrzelo...možno na teba čaká niečo oveľa lepšie 😉

lusynka2
18. feb 2017

@ataz no uvidíme. Nechám sa prekvapiť, ale zatiaľ mi ostáva iba hľadať ďalej 🙂

shmoulinka
28. mar 2017

@lusynka2 kam si sa hlasila na centralu ci na sklad? A na aku poziciu?

lusynka2
29. mar 2017

@shmoulinka log.centrum, admin.pozicia

mata71
26. apr 2017

dievčata poradte, je nejaky časovy limit na vyloženie paliet mopra kopcom 2,5 palety za kolko to vyložite bez pokladne myslim s tym že všetko po sebe zlisujete ? všetko sama.. robim na skrateny uvazok 5h denne a ruky vytahané dakujem za odpovede,,, zatial som v skošobnej dobe iba.

nikoletah
26. apr 2017

@mata71 casovy limit neexistuje :/ ale 2 a pol paliet sme mali velmi velmi davno... 4-5 paliet zvyknu vylozit za jednu smenu - ale pri mopre je hlavne o tom aby bolo valcovane, ani neide o rychlost...

mata71
26. apr 2017

@nikoletah no tu nas nahana že to mam mat za 2h spravene a nejak to valcovanie , robim ozaj poctivo no za 2h to nedám ,ked to poriadne valcujem,, tak isto aj kolegyna čo je na skrateny 5h tiež,,,

nikoletah
26. apr 2017

@mata71 ja som dlho nevykladala mopro ale je to za trest... 2 hodiny na jednu paletu? Ja robim cerstvost ale niekedy aj minutu kukam kde najdem datum 😂

tribalmite0
26. apr 2017

@nikoletah taktiez pracujem v lidli na krtky uväzok...Zvp nam stale prizvukuje ze on 1paletu mopra vylozi za 40min. a my ju mame vylozit za hodinu a ked nie je vylozena chodi okolo nas a ukazuje na hodinky....co je zial nerealny cas 😒

mata71
26. apr 2017

@nikoletah nie na obe palety vratane 2 paletoveho abzacu.. spolu 2h
@tribalmite0 presne tak aj u nás je to tak ,nechapem ako to dat,, jasne keby bol prazdny regal tak možno hej ale nie vyvalcovat haldu toho...
nakoho sa obratit v tomto,, lebo ked sme prišli do lidla nebolo reči že len vykladat budeme za 5h mam zlisovat haldu kartonov, vyložit 2,5p mopra , a abzac otočit 3 tika,a ešte aspon 3 mixky, no padam dolu hubu už pri mopre a to niekedy tie palety dame za 3,5h a už zazeraju,,, nemotivovana som ja aj kolegyna ☹

tribalmite0
26. apr 2017

@mata71 ale zaujimave je,ze veduci absolutne nam nesleduje cas....no hold 100 ludi 100 chuti...na rannej smene ledva vylozime mopro a kde este mixky...raz sa nam stalo,ze mopro sa zacinalo vykladat okolo 15:00 a to bola vtedy katastrofa...no zial nemal kto vykladat a to este nehovorim o tom ak niektore kolegyne nepridu do prace a ty si to vsetko za nich odskaces...

nikoletah
26. apr 2017

@tribalmite0 nie nie je jedno ci tam su ludia, alebo mas vylozit sobotu rano ked je tam milion ludi a kazdy hlada droždie... hej nieco o 45 minut som pocula aj ja 😂

mata71
26. apr 2017

@nikoletah
@tribalmite0 no 45min na paletu alebo aj 1h ked vyklada predavačka sama je nerealne ozj ked to poctivo valcuje, jedine nahadzat hore a hotovo.. inak si to ani predstavit neviem,, čo som tam 2 mesiace som nikoho takeho ani nevidela čo to urobil za 45min.. práca ma bavi, ozaj ,len to nahananie a nasledne že to akože čo bolo za výkon dnes ? a ja si nohy ,ruky, necitim,, to dorazi človeka

tribalmite0
26. apr 2017

@nikoletah by som chcela vidiet tych ich 40 minut ci by to dali 😂

tribalmite0
26. apr 2017

@mata71 za tu hodku to da len ten kto nevalcuje a dava vsetko navrch a ked vykladas po nom a svoju pracu si robis poctivo tak sa pritom mozes jednoducho aj zblaznit a nedas to😒

ataz
26. apr 2017

to vážne? Nenapadlo by ma, že na predajniach sa sleduje nejaký výkon... U nás je regál cez 200/na hod. to je minimum a myslím, že mopro cez 300 kartonov / na hod. - ale tam nie som, takže len dedukujem podla toho čo vravia baby - tiež odpratávame kartóny a fólie, ale už to nelisujeme my. Inak chcela by som sa opýtať, lebo niekedy je to pre nás nepochopitelné 😀 to predajňa/vedúci-vedúca dostávajú nejaké odmeny za objednávky? ja si neviem predstaviť kam vám zložia tolko paliet... jedny ešte neodvezené a ďalšie oobrovské objednávky...držím palce dievčatá, nech vám to ide ako po masle a kašlite na to kto - čo povie 😉

katrin21
26. apr 2017

baby, otazka,.. co je mopro?

tribalmite0
27. apr 2017

@katrin21 chladene vyrobky 🙂

mata71
27. apr 2017

presne tak , no veru chodi toho strašne moc a vela sa do regalu ani nevprace jednoducho to prekladaž z palety na paletu a ie do skladu...ale ved dako bolo a bude zase 🙂

shmoulinka
27. apr 2017

@mata71 na akej fili robis?

katrin21
27. apr 2017

@tribalmite0 dik za odpoved.

liza222
7. aug 2017

Ahojky 🙂 mala by som taku otázku baby ze kolko zarábate v Lidli ti ktory máte skráteny uvezok cize 25 hodin tyzdenne ? Oplati sa to pracovat ? Dakujem

luss_10
8. aug 2017

@liza222 v cistom mi chodilo na účet cca 330€*plus lístky

liza222
8. aug 2017

@luss_10 Dakujem za info :D

icunami30
27. aug 2017

Juj baby dobre ze som vas nasla. Ja konecne davam vypoved, musim. ziadna ludskost vo vedeni, len nejako ma nechcu pustit. Ale na koniec sa chcem este opytat hlavne od tych ktore nastupili po rodicovskej, ze ako vas prijali naspet kolegyne. Ja som po mesiaci musela dat sama na skarteny uvezok- muz vonku robi a sama som s detmi, takze nestihala som nic, hlavne ked aj nadcasi sme museli robit. A teraz uz aj vypoved som dala, bo to co nalsubovali nedodrziavaju, vsak za ten cas co som znova naspet sa menili 3 veduce, t.j. 3/4 roka.

nikoletah
27. aug 2017

@icunami30 Ja som sam chela ist na skrateny uvazok( nastupila som pocas rodicovskej na 20 hodin) smeny my davaju podla dohody (2x10 hodin len sobotu a nedelu) a to som nastupila na inu filialku nez ktorej som isla na md. Teraz mi ponukli zvysenie uvazku kedze mala ide do skolky

nikoletah
27. aug 2017

@icunami30 inak tazsko som ma prijali. . podla mna kolegine ani ma nechceli spat ale regional suhlasil s mojim navratom tak museli zvyknut a teraz uz je to pohode... podla mna oni zvykli na mna na nanich a ber mu ako plnohodnutnu koleginu 🤣 aspon dufam...

mata71
28. aug 2017

@icunami30
@nikoletah ja som nastupil po MD, na skrateny 25h , z ineho retazca do lidla som šla a dobre, až teraz po 6 mesiacoch , si mysleli že utečeme aj s inou babou , lebo sme po MD...teraz ešte sa najde že pozeraju že sme na menej hodin ako ony, ale že maš menšiu o to aj vyplatu akosi zabudol každy... treba vydržat povedat regionalnemu a čas sa da prisposobit pracovny .

icunami30
28. aug 2017

@nikoletah @mata71 no ja som musela dat vypoved kedze u nas sa menili ci regionalny ci veduci skoro kazde 2 mesiace co som tam po nastupe, cize od decembra, tak to asi nieco znamena. Problem je v jednej kolegyni komu sa nechce robit. Ona zacala somnou este pred 6 rokmy, a po case kazdeho ziska, staci ked pride niekto novy a za den je na jej strane. neviem ako to robi alebo co robi, normalne ako Bosorka.😝😝😝. Nadarmo sme sa stazovali ostatny ze za nu robime, makam navyse, nikto s tym nic nenarobil.