Práca v Lidli - osobné skúsenosti
Mám otázočku baby,
mám prácu ale zle platenú a hľadám niečo iné...zaujíma ma od vás, ktoré máte osobnú skúsenosť s prácou v Lidli ( prípadne tesco, kaufland) ako ste spokojné, aký máte príjem a ako sa pracuje na smeny...ďakujem za každé info, robím za minimálku a verím že nižšie sa už ani ísť nedá 😀
dievčata tie sluchátka čo máme mat ako to vlastne je ? už mate ,skusenosti, postrehy ? neviem mate to cely den v uchu či kde ozaj,, a ked na wcko, no neviem si to dost celkom predstavit toto,pride mi to dost obmedzujuce ma na mojej osobnosti ,, neviem no..
@mata71 Vau to čo maš je krásne. ja robim tiež na pol uvazok ,ale teda to čo mam ja je smiešna suma. Nechápem to trošku lebo kd aj počitam ako počitam aj na plny uvazok to nie je ani minimálka. Je to almužna a teda narobim sa dosť. To všade tak v lidli platia ja robim pre inú spoločnosť ,ale asi idem hladat niečo ine ,ale kde najdem na pol uvazok asi nikde.-
@mata71 my mame asi 2 tyzdne... na jednej strane som polohlucha ked mam sluchadlo na uchu 😂 na druhej strane komunikacie s koleginami je super 🙂 napriklad ked zazvoni telefon ze prisiel kamion len oznamim do sluchadla a kolegina preberie nemusim hladat ju na celej predajni... tak isto ked potrebuju kod do pokladne. ale na druhej po smene mi skoro odpadne ucho 😂
Ahojte, vie mi tu niekto nieco povedat o praci v lidli na vychode? Zaujima ma praca na predajni, precitala som si diskusiu, ale predsa je starsieho data a mozno je to uz inak za tych par rokov. V inzeratoch na profesii je plat dohodou, ale ja ani neviem kolko by som mala pytat aby to nebolo ani malo, ani vela. Chcela by som ist na skrateny uvazok, kvoli malemu, no neviem ci prihliadaju s pracovnou dobou na matky. Musela by som sa striedat s muzom, stale inak, raz rano, raz poobede... dakujem za kazde info
Ahojte.
Chystam sa po materskej opat do pracez kym so s muzickom naplanujeme druhe 🙂 a po predchadzajucej praci by som chcela skusit lidl ale mam stres z pohovoru.
Viete mi poradit kolko mozem cakat plat v BA ako predavacka? Vsade vidim ze zvysuju platy ale viac info by mi fakt ze pomohlo.
Myslite ze by tesco bol lepsi vyber?
Mimochodom isla by som na plny uvazok.
Dakujem.
Majka
predavacky beru asi 450 eur v cistom
Ahoj bratislava nastupny plat 850 v hrubom, kazdy rok sa zvysuje o cca 30 eur. Strop je 950. V cistom mi chodi na ucet najmenej 670 + gastrolistky asi 80eur. Ked odrobim nadcasy tak je to aj 780 v cistom + gastrace. Praca je to fyzicky velmi narocna ale zase nikde inde za poziciu predavacky viac nedostanes.
Ano 38,75 je uvazok a najviac mozes odrobit za tyzden 46,75. Viac ta to nepusti. A to ticho ti bude jedno, ked budes musiet mysliet na to co vsetko este musis spravit. :D
Ahojte mozem sa opytat ako prebieha taky pohovor v LIDLI?
Baby, ako sa obliecť na pohovor za predavacku, prosim poradte mi. 😀
Viete mi napisat aky plat ponukaju na skrateny uvazok?
Dobrý večer chcel by som sa spýtať aké mate skúsenosti v Lidli ako pokladník predavač? Ďakujem za odpoveď.
@chlapec125 zdravim, samostatne len predavač pokladnik nieje, robi sa všetko od vykladania zeleniny, jogurtov/mopro... vody, upratovanie a povedala by som potom ideš do poladne takže pendluješ predajna kasa, predajna kasa,,,
@mata71 Ďakujem za odpoved a robievate aj nadčasy a da sa ta praca aj zvladat nie je toho vela na jedneho človeka? Je pravda že sú dni ked ste aj do neskorej noci a robite od kedy - dokedy.
@chlapec125 zvladat sa to dá, to je o kondičke, raz sme dlhšie to sa Ti nazbieraju hodiny a ked je menej zakaznikov , alebo potrebuješ niečo poriešit vyberieš si volno,,, a po 3 mesiacoch Ti nadčase vyplatia,, robieva sa od 5,30 do 14 alebo 15h podla toho čo treba , alebo od 13 do 21 či 22,,, to je podla prevadzky,,, každu minutu máš zaplatenu .

@icunami30 ked som nastupovala povedala som ja i kolegyn na pohovore a tak nas i zobrali že posunuty nastup na smeny,, je to o kounikacii regionalny aj ostatny nemali proti tomu nič,,a poznam zo školeni aj ine maminy na prevadzach že chodia na 7 alebo 8 aj 9 h do prac,,