icon

Práca v Lidli - osobné skúsenosti

miminapl
14. nov 2014

Mám otázočku baby,
mám prácu ale zle platenú a hľadám niečo iné...zaujíma ma od vás, ktoré máte osobnú skúsenosť s prácou v Lidli ( prípadne tesco, kaufland) ako ste spokojné, aký máte príjem a ako sa pracuje na smeny...ďakujem za každé info, robím za minimálku a verím že nižšie sa už ani ísť nedá 😀

mata71
31. aug 2017

@icunami30 ked som nastupovala povedala som ja i kolegyn na pohovore a tak nas i zobrali že posunuty nastup na smeny,, je to o kounikacii regionalny aj ostatny nemali proti tomu nič,,a poznam zo školeni aj ine maminy na prevadzach že chodia na 7 alebo 8 aj 9 h do prac,,

nikoletah
31. aug 2017

@icunami30 tiez som vybavovala cez regionala... vlastne veducemu len on oznamil ako budem chodit a on to respektoval, a kolegine nato zvykli... aj ked na zaciatku mali poznamky

icunami30
31. aug 2017

@mata71, @nikoletah super, tesim sa za vas. No u nas je to hruuuuza, od oktobra sa menilo 4 regionaly a 3 veduci, tak tu sa riesit nic nedalo. Co by jeden slubil druhy nedodrzi. U nas ludskost nepoznat.kazdy kope len pre seba.

nikoletah
31. aug 2017

@icunami30 aj u nas je uz ina regionalka a sluby pekne dodrzuju... ale ona uplne super zenska 🙂

mata71
31. aug 2017

@icunami30 a zastupca na predajni, ? kto robi plan prace s nimi sa neda dohodnut ked maš skratené uvazok,,možno len sa vyhrotil situacia je leto august sa to upokojí,, alebo sku inu filialnu v šly tam sa neda prestupit,..

mata71
7. sep 2017

dievčata tie sluchátka čo máme mat ako to vlastne je ? už mate ,skusenosti, postrehy ? neviem mate to cely den v uchu či kde ozaj,, a ked na wcko, no neviem si to dost celkom predstavit toto,pride mi to dost obmedzujuce ma na mojej osobnosti ,, neviem no..

kika050
7. sep 2017

@mata71 Vau to čo maš je krásne. ja robim tiež na pol uvazok ,ale teda to čo mam ja je smiešna suma. Nechápem to trošku lebo kd aj počitam ako počitam aj na plny uvazok to nie je ani minimálka. Je to almužna a teda narobim sa dosť. To všade tak v lidli platia ja robim pre inú spoločnosť ,ale asi idem hladat niečo ine ,ale kde najdem na pol uvazok asi nikde.-

nikoletah
7. sep 2017

@mata71 my mame asi 2 tyzdne... na jednej strane som polohlucha ked mam sluchadlo na uchu 😂 na druhej strane komunikacie s koleginami je super 🙂 napriklad ked zazvoni telefon ze prisiel kamion len oznamim do sluchadla a kolegina preberie nemusim hladat ju na celej predajni... tak isto ked potrebuju kod do pokladne. ale na druhej po smene mi skoro odpadne ucho 😂

mata71
7. sep 2017

@nikoletah no preto sa ja pytam ja mam trošku problem s ušami, tak neviem ako to bude ozaj,,zvlaštne mi to pride..

limetka69
8. sep 2017

Ahojte, vie mi tu niekto nieco povedat o praci v lidli na vychode? Zaujima ma praca na predajni, precitala som si diskusiu, ale predsa je starsieho data a mozno je to uz inak za tych par rokov. V inzeratoch na profesii je plat dohodou, ale ja ani neviem kolko by som mala pytat aby to nebolo ani malo, ani vela. Chcela by som ist na skrateny uvazok, kvoli malemu, no neviem ci prihliadaju s pracovnou dobou na matky. Musela by som sa striedat s muzom, stale inak, raz rano, raz poobede... dakujem za kazde info

madza11
16. sep 2017

Ahojte.
Chystam sa po materskej opat do pracez kym so s muzickom naplanujeme druhe 🙂 a po predchadzajucej praci by som chcela skusit lidl ale mam stres z pohovoru.
Viete mi poradit kolko mozem cakat plat v BA ako predavacka? Vsade vidim ze zvysuju platy ale viac info by mi fakt ze pomohlo.
Myslite ze by tesco bol lepsi vyber?
Mimochodom isla by som na plny uvazok.
Dakujem.
Majka

tiper24
16. sep 2017

predavacky beru asi 450 eur v cistom

nikoletah
17. sep 2017

@madza11 nastupny plat predvacky v ba v hrubom je nad 700 eur.

mnauu1
19. sep 2017

Ahoj bratislava nastupny plat 850 v hrubom, kazdy rok sa zvysuje o cca 30 eur. Strop je 950. V cistom mi chodi na ucet najmenej 670 + gastrolistky asi 80eur. Ked odrobim nadcasy tak je to aj 780 v cistom + gastrace. Praca je to fyzicky velmi narocna ale zase nikde inde za poziciu predavacky viac nedostanes.

andra77
20. sep 2017

@mnauu1 za plný 40 hodinový úväzok na týždeň? ...ale je to drina v Lidli, mne osobne prekáža to ticho....)😀bez hudby.....

olifcek
20. sep 2017

@andra77 nerobia 40hodin, ale 38,75 ak sa nemylim 🙂

mne zase pri nakupe vyhovuje, ze je v obchode ticho 🙂

mnauu1
20. sep 2017

Ano 38,75 je uvazok a najviac mozes odrobit za tyzden 46,75. Viac ta to nepusti. A to ticho ti bude jedno, ked budes musiet mysliet na to co vsetko este musis spravit. :D

martinkastevanakova
29. sep 2017

Ahojte mozem sa opytat ako prebieha taky pohovor v LIDLI?

limetka69
13. nov 2017

Baby, ako sa obliecť na pohovor za predavacku, prosim poradte mi. 😀

mata71
13. nov 2017

@limetka69 normalne , hlavne pohodlne v čom sa citiš sebaisto... moc sa nemachli a daš to 🙂 kludne rifle tričko, pulover,,,, ved aj robime v rifloch a tričkách, takže klud..pohoda..

limetka69
13. nov 2017

@mata71 dakujem velmi peken za normalny odpoved, tu je to vzacnost 😀

mata71
13. nov 2017

@limetka69 neni začo,, hlavne si premysli ako a kolko chceš robit či na plný uvazok či menej 5/6h...a ako budeš mat dieta,, ako sa ti časovo bude dat chodit,, držim place.

limetka69
13. nov 2017

@mata71 no ja chcem.ist na ten skrateny uvazok, mam syna a chcela by som robit ked je muz doma, ten robi na tri zmeny, tak nhak sa tomu prisposobit, snad sa to da.

mata71
13. nov 2017

@limetka69 jasné da sa, všetko je o kominikacii,,,

renatam34
16. nov 2017

@moni244 Jeden moj znamytam pracuje,ano,zarobia tam okolo560 eur plus stravne listky

gerny
11. dec 2017

Viete mi napisat aky plat ponukaju na skrateny uvazok?

chlapec125
15. jan 2018

Dobrý večer chcel by som sa spýtať aké mate skúsenosti v Lidli ako pokladník predavač? Ďakujem za odpoveď.

mata71
15. jan 2018

@chlapec125 zdravim, samostatne len predavač pokladnik nieje, robi sa všetko od vykladania zeleniny, jogurtov/mopro... vody, upratovanie a povedala by som potom ideš do poladne takže pendluješ predajna kasa, predajna kasa,,,

chlapec125
16. jan 2018

@mata71 Ďakujem za odpoved a robievate aj nadčasy a da sa ta praca aj zvladat nie je toho vela na jedneho človeka? Je pravda že sú dni ked ste aj do neskorej noci a robite od kedy - dokedy.

mata71
16. jan 2018

@chlapec125 zvladat sa to dá, to je o kondičke, raz sme dlhšie to sa Ti nazbieraju hodiny a ked je menej zakaznikov , alebo potrebuješ niečo poriešit vyberieš si volno,,, a po 3 mesiacoch Ti nadčase vyplatia,, robieva sa od 5,30 do 14 alebo 15h podla toho čo treba , alebo od 13 do 21 či 22,,, to je podla prevadzky,,, každu minutu máš zaplatenu .