Práca v Lidli verzus práca vo fabrike na tri zmeny
Keby ste nemali na výber tak by ste šli pracovať do lidla alebo do fabriky na 3 zmeny?
Som chlap ale teda nočné mi už nejak nesedia. lebo som tak pracoval dosť dlho ale zas v lidli som ešte nerobil a s pokladňou mám nulové skúsenosti.
a ešte neviem či nie je čudné pre chlapa robiť v lidli.
a neviem ako to je s časom v lidli či tam človek ešte je hodinu pred otvorením a hodinu po zatvorení alebo dlhšie.
@danodrevo29 v lidl som uz neraz videla robit muzov. Jedneho, co tam stretavam, som videla ist od skladnika/dokladaca, cez pokladnika, k veducemu predajne.
Nie, nie je čudné pre chlapa robiť Lidli. Videla som viacero chlapov tam pracovať, aj v Kauflande. Nikdy v živote som sa nepozastavovala nad tým že tam robia muži.
platovo môžeš byť lepšie vo fabrike. len pozor , aj známa automobilka má už menšie problémy a ani sa o tom nehovorí, nepíše - už sa šepká o menšom prepúšťaní.
Vôbec nie je divné, ak muž robí v Lidli, aj u nás sú dvaja. Ale!! Nechcem zovšeobecňovať, v iných predajniach to môže byť inak, ale v tej našej je to príšerné. Videla som to na vlastné oči a mám to potvrdené aj od niekoho, kto tam rok pracoval, že tá práca je zdieranie. Každý je doslova "dievčaťom na všetko", každú chvíľu lietaš inde bez zastavenia. Choď do pokladne, chod zmyvať dlážku, choď do skladu, choď ku fľaškomatu, choď vykladať tovar, choď vyhodiť kartóny, proste každú chvíľu ťa posielajú robiť niečo iné, nič nedokončíš a potom máš z toho prúser, lebo na predajni je špina a všade sa povaľujú prázdne krabice. Vo fabrike je možno ťažká práca a nočné, ale aspoň si presne zadelený. Stojíš pri páse a robíš celý deň to isté. A ak splníš normu, máš pokoj. V obchode musíš robiť milión veci a aj tak s tebou nikdy nebudú spokojní.
@danodrevo29 Ahoj, do Lidla, kam chodim nakupovat pracuju 3 chlapi uplne v pohode, nie je na tom nic divne🙂 No a ked pises,ze ti nesedia nocne, tak vyskusaj radsej Lidl. Ved uvidis ako sa ti bude pacit, aky bude kolektiv, mas 3 mesiace skusobnej doby a za ten cas co-to zistis, ci je to pre teba. Zaucit ta urcite zaucia, ci uz pracu na rajone alebo aj za kasou, akurat minule tam zaucali takto noveho pracovnika na kase a sa so zaucajucou pracovnickou aj zasmiali, aj mu to celkom islo🙂 takze z tohto obavy mat myslim nemusis. Za vyskusanie nedas nic, takze smelo do toho, drzim palec🙂
@danodrevo29 V prípade, že už nechcete robiť v noci, Lidl je riešením.V obchodoch bežne vidam pracovať mužov a nikto sa nad tým nepozastavuje
V Lidli budes pracovat s ludmi ako zakaznikmi a nie je to med lizat. Ale zase nepracujes v noci. Vo fabrike robis na 3 smeny, ale mas od ludi pokoj a robis si svoju pracu. Teraz si povedz pre aj proti, co si ochotny obetovat. A na druhu stranu, mas stale skusobnu dobu, kedy mozes hocikedy odist, ak ti nebude vyhovovat.
Áno v Lidli začneš napr o 5:00 otvorí sa o 7:00 ...zavrie sa o 20;00 odchádzaš o 23:00 ako kde 🙂
platovo môžeš byť lepšie vo fabrike. len pozor , aj známa automobilka má už menšie problémy a ani sa o tom nehovorí, nepíše - už sa šepká o menšom prepúšťaní.
@anonym_a29564 platovo má lepšie managera v Lidli,cez 2000
@anonym_afc308 len managéra tiež nerobí každý a hneď.. ale inak chápem
Ak chces byť v práci striktne 8 hod tak fabrika. V Lidli síce sú 8 hod zmeny ale reálne si tam viac
@anonym_a29564 vsade budu prepustat,stat da na podporu omnoho viac,ako planuje.Opet bude rozpocet prekroceny.Takze este vecsia konsolidacia bude ten dalsi rok.Tam uz si myslim,ze ozaj budu tvrdsi a ludom uz nic nedaju.Ani rodinam,este im aj viac zoberu.Budu to riadne tazke casy.
@danodrevo29 vyber si podla platu,kde ti viac ponukaju.
@anonym_afc308 2000 v hrubom ci cistom?
@anonym_afc308 2000 v hrubom ci cistom?
@anonym_4b814b cca2200e v hrubom +priplatky
Aj v lidli sa robia nočné. Možno nie na všetkých filiálkach ale robia.

Za mňa ani jedno nie je úplne ideálne. Ale ktorá práca je, všakže... Vybrala by som si Lidli. Myslím, že tam vedia byť aj ústretovejší ako vo fabrike, keď potrebuješ niečo.