Práca v malom Tescu
Ahojte. Tie, ktoré pracujete alebo ste pracovali v malom tescu, neviete náhodou, či sa dá upraviť aj pracovný čas, aký by mne vyhovoval kvôli dieťaťu (škola). A mam ísť osobne za vedúcou so životopisom a žiadosťou pripadne motivačným listom, keď nemajú vypísané žiadne ponuky? Ako to chodí? Aký je tam priemerný plat na hodinu pripadne od po-pia 8 hodín? Je šanca, že by ma zobrali Ako predavačku, aj keď kvalifikáciu mam vyššiu a celkom iny smer? DAKUJEM ❤️
@anonym_autor do životopisu si uveď takú kvalifikáciu, aby si dostala prácu. Takže ak mas VŠ, nemusíš ju uvádzať. Súčasne každá by asi chcela robiť po-píš 8h, čiže podľa mňa nie vždy sa dá vyhovieť, budeš mať aj víkendy, aj poobedné, aj medzismeny 🙂
@denkabemommy ďakujem. No nemôžem mať víkendy ani iné zmeny pretože nemám kde dat dieta ani mi ho nemá kto zaniesť a vyzdvihnúť zo školy. Ale pôjdem sa teda opýtať a uvidíme.
@123profil321 to som pozerala. Po napisani príspevku ma napadlo, ze pozriem ten plat aspoň orientačné na ich stránke.🙂
@123profil321 to som pozerala. Po napisani príspevku ma napadlo, ze pozriem ten plat aspoň orientačné na ich stránke.🙂
@anonym_autor v každom meste je iný plat
Hmm, a inak, aké mesto?
Tesco ale aj iné obchody prioritne hľadajú ľudí ktorý môžu od 6 do 21-22 vrátane víkendov pracovať. Vtedy kedy ich obchod potrebuje.

@anonym_autor do životopisu si uveď takú kvalifikáciu, aby si dostala prácu. Takže ak mas VŠ, nemusíš ju uvádzať. Súčasne každá by asi chcela robiť po-píš 8h, čiže podľa mňa nie vždy sa dá vyhovieť, budeš mať aj víkendy, aj poobedné, aj medzismeny 🙂