Používame cookies. Viac informácií tu.
Zavri

Práca v Mc Donalde

zuzulienuska
15. feb 2015

Ahojte chcela by som sa opytat ale mate skusenosti s pracou v Mcdonalde. Ake su vyhody a nevyhody. Chcela by som tam ist vyskusat robit. Dozvedela som sa ze sa tam da dost zarobit na dnesnu dobu. Dakujem za vase odpovede.

andreasko
17. feb 2015

Osobnu skusenost nemam ale kamarat tam pracoval a viem ze sactam strasne ale strasne narobis .doslova zoderies...nic pekne nemal na tu pracu...tak asi tak..teraz pracuje v obchode a je spokojny

moni244
17. feb 2015

@zuzulienuska ono to je ťažko takto radiť, ja tam budem nastupovať na čiastočný úväzok, veľká výhoda je variabilný pracovný čas, plánuješ si smeny na mesiac dopredu, aj plat je fajný, aj benefity, postupy, keď je človek šikovný a tak, otázne je, či si niekedy v podobnom zariadení robila, alebo nie, ja viem do čoho idem, lebo som podobnú robotu, len v inom reťazci už robila

monciky
17. feb 2015

viaceri vravia, ze v McDonalde je zle, ale ja stabilne chodievam do 2 prevadzok a stale su tam isti ludia- ziadna fluktuacia, tak neviem, nemyslim si, ze je tam az tak zle....,

moni244
17. feb 2015

@monciky to vravia tí, čo tam nie sú spokojní, ono je to vždy o ľudoch, niektorým robota sadne, niektorým nie

monciky
17. feb 2015

ja si myslim, ze clovek co tam chce pracovat, musi byt sikovny, nesmie byt lenivy...,ved tam sa to stale toci, hranolky, hambace, napoje🙂
ti pracovnici co obsluhuju, to maju niekedy tazsie, lebo ludia su niekedy hnusni,ale tak s ludmi robit je tazke vsade, ja velmi rada chodim aj s manzelom do mekaca a pracovnici su vzdy velmi mili🙂
@moni244 do ktoreho pojdes robit?

sosnicka
17. feb 2015

osobna skusenost, pracovala som tam 4 roky, presla roznymi funkciami, zo zaciatku je to narocna praca, treba sa vsetko naucit, pracovne postupy, budu ta skusat, kolko coho sa dava na sendvice, aku teplotu maju toastre, hlavne kondicia, ja som odpadavala zo zaciatku na nohy :D ale potom to bude pohoda. teda aspon pre mna bola. aj ked som to robila pocas vysokej skoly, bola som tam nonstop, mna ta praca velmi bavila, :D ak by boli otazky sem s nimi :D

moni244
17. feb 2015

@monciky do centra

moni244
17. feb 2015

@sosnicka ja som robila v KFC 2 roky, teraz idem do mekáča, no som zvedavá, aké to tam bude, ale tak nejdem do neznáma, hlavné je, aby bol dobrý kolektív

sosnicka
17. feb 2015

@moni244 jjj to je pravda, ale niekedy sa netreba na kolektiv velmi viazat, obcas niekto pride obcas odide. :D
ale hlavne nech je sefstvo dobre. a co poznam vsetci su v pohode. to zvladnes ono je to asi podobne ako KFC

origalaxis
17. feb 2015

Ja som tam robila roky na roznych poziciach a fakt je, ze praca je to tazsia ako inde. Vyzaduje sa tam 100%tne nasadenie. Zavisi aj od konkretneho mcd. V niektoeych je super kolektiv, veduci, inde presne naopak. Niekde je napr. aj taka veduca, co ma iba ZS a presne tak to tam aj vyzera. Postup u sikovnych zamestnancov je takmer isty. Stretla som tam vela perfektmych ludi, velmi vela som sa naucila, ale aj ma sklamali zakulisne tahy a to, ako tam vela veci funguje na tom, kto je s kym aky kamarat a kto koho pozna. Tieto veci radsej nevediet. Konkretne otazky mi mozes poslat do ip ;)

moni244
17. feb 2015

@sosnicka ani nejde o viazanie, ale o to, že lepšie sa robí s usmiatími ľudmi ako zazerajúcimi 😉

sosnicka
17. feb 2015

@origalaxis ahoj ivetka, tak ty mozes rozpravat o mcd, ty si tam bola historia :D myslim to v dobrom.

origalaxis
17. feb 2015

@sosnicka ;) ahoj, tak tak, 9rokov. Zazila a naucila som sa tam vela. Ale tak ako ma ta praca vela pozitiv, tak vela negativ.

moni244
17. feb 2015

@origalaxis 9 rokov? fíha, dlhá doba 😉

origalaxis
17. feb 2015

@moni244 hej, dlha doba 🙂 cela moja mladost ;)

dada1212
19. feb 2015

@moni244 súhlasím, určite je to o ludoch. ak niekto chce takú prácu že tam príde bol hodinu porobí, potom dve hodiny kávičkuje a tak to strieda do konci pracovnej doby, tak bude veru sklamaný, tam treba makať a stále niečo robiť celú pracovnú dobu.
výhoda je asi to že sa dajú naplánovať smeny, striedajú sa ľudia na pozíciach-nerobíš stále to isté. nevýhoda to že to fakt nie je "ulieváreň", stále budeš mať čo robiť.

moni244
19. feb 2015

@dada1212 preto to chcem robiť, neznášam nič nerobenie v práci, ja sa nerada v práci nudím, som radšej, keď je stále čo robiť 😉

panzavito
7. máj 2017

Jooo

andreasko
7. máj 2017

Velmi velmi taxka praca zoderies sa tam...

sklenarova
7. máj 2017

@andreasko ale no,zas na zodretoe to nie je :D stačí byť trochu šikovný a je to v pohode..

moni244
7. máj 2017

@andreasko nie je to tazke 😉 kto ma vsetkych 5 pokope a vie sinzadelit pracu, je to pohodicka

sklenarova
7. máj 2017

@moni244 presne tak,ja som tam brigádovala 4 roky popri škole a veru ešte som plná síl😉

moni244
7. máj 2017

@sklenarova ja som tam uz 2 roky, jasne, ze su tazke dni, hlavne ked su akcie v meste, ale zeby som sa zodierala?

bluka2
7. máj 2017

Ja som tam robila cele 2 tyzdne - tam pri Patronke - a zhrnula by som to takto:
Negativa: Tazka praca, vyplata par supov, buzeracia, slovnik kolektivu typu radsej jej vyl.... pi.... ako pozametat tuto dlazku, clovek vyjde z prace a smrdi, trebalo by si vlasy kazdy den umyvat, aby nepachli
Pozitiva: Motivacia: V zivote som nebola taka motivovana najst si inu pracu a hned sa mi to aj podarilo, (za dvojnasobny plat), zdravie: clovek sa dozvie, co to jedlo vlastne je a aspon v mojom pripade ho prejde na to chut

maryskas
7. máj 2017

@bluka2 ahoj 🙂 je to fakt az take hrozne s tou kvalitou? lebo vyhlasuju o sebe ze su poctivi a robia z kvalitnych surovin...preto ma to zaujima, ked si sa s tym stretla, ci je to fakt take zle..

sklenarova
7. máj 2017

@maryskas to sa pýtaš takej čo tam robila dva týždne?Veď sa spýtaj tej pani,čo tu písala,že tam robil deväť rokov..

bluka2
7. máj 2017

@maryskas Ty tam vidis iba velke vrecia zamrazenych kruhov (maso), hranoliek a vsetkeho a potom tie grily, kopec oleja a soli.... Posudit co presne k tych zamrazenych objektoch je samozrejme neviem, ale na jedlo sa to na prvy pohlad proste nepodoba. Podla mna je to ale hlavne ten pach co cloveka ako mna nadobro odradi

bluka2
7. máj 2017

@sklenarova Ty si jej sef, ze jej hovoris, koho sa ma pytat? Pridavam dalsie minus: dobre komunikacne schopnosti tam ani za 4 roky neziskas

moni244
7. máj 2017

@bluka2 maso na grile sa nerobi na oleji 😉 z oleja su tasticky, hranolky, nuggetky a stripsi, popripadne kampanove veci.

moni244
7. máj 2017

@bluka2 ja sa len smejem, ako ludia po 2 tyzdnoch vedia vsetko dobre zhodnotit 😀

Tu začni písať odpoveď...

Odošli