Práca v McDonald's v Bratislave
Ahojte, momentálne pracujem v e-shope, 7. rok, plat fajn, ale toxický kolektív, normálni a rozumní ludia odchadzajú, teraz so mnou robia typické staré dievky, ktoré Nie sú spokojné so svojim životom a sú lenivé, a nechcú z lenivosti žiadnu zmenu, vytváraju dusnú atmosféru, práca je monotónna, každý den to isté, ti istí ludia...nuda. Téma s kolegyňami takmer žiadna, iba ohováranie a negatívne věci. Rozmýšlam že prejdem do McDonalds. Potrebujem prácu, kde čas beží, stále dá nieco děje, nie som typ, čo v práci chodí iba vykecavať a kavickovať a postávat. Má niekto skúsenosti s McDonald's? Pozerala som ich poníky, páčia sa mi rožně benefity a plat, co ponúkajú
No. Mne osobne sa toto nezda ako najlepsi napad. Chapem vyhorenie a tak ale neviem kde beries istotu ze to inde vsetko bude coolove.
No. Mne osobne sa toto nezda ako najlepsi napad. Chapem vyhorenie a tak ale neviem kde beries istotu ze to inde vsetko bude coolove.
@anonym_7d9b2e neočekávám,že vsetko bude coolové, skôr potrebujem nejakú změnu, pracovať mladšom kolektíve, a nie to isté každý deň, s nechutenými ludmi, ale mať prácu, kde obsluhujem zákazníkov
Som tam zamestnaná aj keď som na rodičovskej momentálne.No musíš sa učiť obkladat všetky hamburgre vedieť názov , obsluhovať fritezu,gril, roznášať objednávky po stoloch a strpiet premotivovanych ľudí o pozíciu vyššie než je tvoja lebo ide o život (o sekundy)🤣.Tak začína crew v kuchyni.Ale podľa šikovnosti sa dá rýchlo dostávať na vyššie pozície .Čo sa týka platu k hodinovke máš príplatok za každú odpracovanu hodinu za nosenie uniformy a že si ju peries a zehlis sama .Akože dá sa zarobiť dobre záleží od mesta

@timea91 Chapem, ze po 7 rokoch ta to uz nebavi a idu ti ti ludia na nervy. No do mekaca by som teda nesla. Nuda ti tam nehrozi, no karierne klesnes. Plus budes smrdet🙈 Mne staci ist okolo a zdviha sa mi z toho smradu hranolkarne zaludok. Kazdopadne hladaj dalej. Na tvojom mieste taham do kanclu.