icon

Práca v Merkury Markete

4. júl 2025

Je praca v merkury markete náročná a ťažká? Napríklad v pokladni

jogy1984
4. júl 2025

Su tam tlaky na výkon s tržby

autor
4. júl 2025
@jogy1984

Su tam tlaky na výkon s tržby

@jogy1984 a ako môžu ľudí prinútiť nakupovať? Myslím že je normálne zákazníkovi vyhovieť z toho žijú

romino
6. júl 2025

Myslim ze v kazdom takomto obchode plat je daky zakladnejsi a lepsie zarobia ti co viac predaju, to niekedy vidiet na tych predavacoch ...clovek prisiel kvoli niecomu, ale skusaju presvedcit aj na ine.
Sice konkretne v Merkury sa mi to nestava, tam byva opacny problem, zohnat niekoho kto by sa ti venoval 🙂

jogy1984
6. júl 2025

No čakajú že ich ukecaš aby urobili čo najviac tržby

marhulka13
10. júl 2025

@anonym_autor vôbec nie je náročná, na pokladni ani na výkon. Tam neplatis ani manko, ale zase zarobíš menej ako predajca.
Jedine, co je náročné, sú niekedy zákazníci a leniví kolegovia 😁

autor
10. júl 2025
@marhulka13

@anonym_autor vôbec nie je náročná, na pokladni ani na výkon. Tam neplatis ani manko, ale zase zarobíš menej ako predajca.
Jedine, co je náročné, sú niekedy zákazníci a leniví kolegovia 😁

@marhulka13 vďaka, pracovala si tam alebo pracuješ? Aký je plat predajcu v čistom?

marhulka13
10. júl 2025
@anonym_autor

@marhulka13 vďaka, pracovala si tam alebo pracuješ? Aký je plat predajcu v čistom?

@anonym_autor pracujem a plat predajcu záleží od oddelenia. Od 1000 do 1600 v pohode

autor
10. júl 2025
@marhulka13

@anonym_autor pracujem a plat predajcu záleží od oddelenia. Od 1000 do 1600 v pohode

@marhulka13 to nie je také zle, tak v čistom 1000 minimálne?

marhulka13
10. júl 2025
@anonym_autor

@marhulka13 to nie je také zle, tak v čistom 1000 minimálne?

@anonym_autor ano, ale to už má u nás minimum ľudí, platy išli výrazne hore.

autor
10. júl 2025
@marhulka13

@anonym_autor ano, ale to už má u nás minimum ľudí, platy išli výrazne hore.

@marhulka13 pekne no a nie si z KE? 😀

marhulka13
10. júl 2025
@anonym_autor

@marhulka13 pekne no a nie si z KE? 😀

@anonym_autor nie, ja som z opačného konca SR. Ale už som za tie roky obehala viac MM

autor
10. júl 2025
@marhulka13

@anonym_autor nie, ja som z opačného konca SR. Ale už som za tie roky obehala viac MM

@marhulka13 mam ísť na 3 dni na skúšku tak hádam ze ma vezmú 😀

marhulka13
10. júl 2025
@anonym_autor

@marhulka13 mam ísť na 3 dni na skúšku tak hádam ze ma vezmú 😀

@anonym_autor tak uvidíš, ci budeš aj ty spokojná. Všetko má svoje pre a proti. A kam sa ideš zaucat?

autor
10. júl 2025
@marhulka13

@anonym_autor tak uvidíš, ci budeš aj ty spokojná. Všetko má svoje pre a proti. A kam sa ideš zaucat?

@marhulka13 pokladňa a ešte nejaké oddelenie neviem aké oni pridelia. A zvyknu zobrať každého? Pokiaľ nie si úplne nemehlo samozrejme

marhulka13
10. júl 2025
@anonym_autor

@marhulka13 pokladňa a ešte nejaké oddelenie neviem aké oni pridelia. A zvyknu zobrať každého? Pokiaľ nie si úplne nemehlo samozrejme

@anonym_autor väčšinou ano, ľudia sami skôr odchádzajú.

autor
10. júl 2025
@marhulka13

@anonym_autor väčšinou ano, ľudia sami skôr odchádzajú.

@marhulka13 jj uvidím, vraj v sklade tam robí nejaký Ing a paci sa mu ta práca 😆

marhulka13
11. júl 2025
@anonym_autor

@marhulka13 jj uvidím, vraj v sklade tam robí nejaký Ing a paci sa mu ta práca 😆

@anonym_autor ja mam tiež vysokú školu a nie som tu jediná 😁😁😁 ale mne to tu fest vyhovuje, práveže jediná práca, kde nemám stres z ničoho. No uz som tu jak inventar🤣

autor
11. júl 2025
@marhulka13

@anonym_autor ja mam tiež vysokú školu a nie som tu jediná 😁😁😁 ale mne to tu fest vyhovuje, práveže jediná práca, kde nemám stres z ničoho. No uz som tu jak inventar🤣

@marhulka13 ta ja len maturitu mam menší výber 😆 vďaka za info tak dúfam ze ma vezmú drz prsty pls 😀

zuzka80
14. júl 2025
@anonym_autor

@marhulka13 ta ja len maturitu mam menší výber 😆 vďaka za info tak dúfam ze ma vezmú drz prsty pls 😀

@anonym_autor Ahoj, ako prebiehalo výberové konanie? Vzali ťa?

marhulka13
16. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor a to aj mňa zaujíma ako dopadla