icon

Práca v obchode s oblečením

21. máj 2025

Máte niekto skúsenosti s prácou v obchode ako napríklad New Yorker? Videla som tam inzerát a mám rada ich módu, chcela by som tam asi pracovať. Alebo Sinsay, Reserved..budem vďačná za odpoved

kitycat
21. máj 2025

Budes pravdepodobne robit 12ky ak to je v OC a budes casto napravat oblecenie na regaloch, v kabinkach a tak

nina004
21. máj 2025

Neviem,,čo ťa zaujíma. Väčšinou sa robí krátky a dlhý týždeň 12stky. Práca hektická napr pred vianocami. Inak napravas tovar, vykladas ( ťažké krabice koľkokrát), kasa a peniaze , dávaš pipaky na tovar...

martinmmartin
21. máj 2025

aby sa ti tam na tajnasa niekto nevykadil do kabeliek a povesal ich naspät........ ako protest proti fast fashion velmi oblubene

autor
21. máj 2025
@martinmmartin

aby sa ti tam na tajnasa niekto nevykadil do kabeliek a povesal ich naspät........ ako protest proti fast fashion velmi oblubene

@martinmmartin 😂😂

martinmmartin
21. máj 2025

no vtipne to sice je ale fakt sa to deje

autor
21. máj 2025
@nina004

Neviem,,čo ťa zaujíma. Väčšinou sa robí krátky a dlhý týždeň 12stky. Práca hektická napr pred vianocami. Inak napravas tovar, vykladas ( ťažké krabice koľkokrát), kasa a peniaze , dávaš pipaky na tovar...

@nina004 a keď nemôžem robiť 12tky dá sa aj normálne 8 dohodnúť?

autor
21. máj 2025
@martinmmartin

no vtipne to sice je ale fakt sa to deje

@martinmmartin nepočula som o takom na SK

nina004
21. máj 2025

To neviem. Myslím ,že keď si majú z koho vybrať ,vyberú skôr niekoho ,kto nebude chcieť upraviť pracovnú dobu. Ale určite vyskúšaj a uvidíš.

lasona
21. máj 2025

Vacsinou sa robia 12 hodinové zmeny. Na 8 chodila iba vedúca. Krátky, dlhý týždeň. Si furt na nohách, stále prehadzujes handry, upratujes po zákazníkoch, blokujes tovar. Robila som a už to nechcem zažiť. Otras. Nemoct si sadnúť, napiť sa keď potrebuješ. Tovar chodil takmer každý deň, všetko preberať...veľký nápor cez víkendy a sviatky..plus sme dostávali z manažmentu pokyny co treba urobiť. Do tej a tej hodiny vyložiť tovar, obliect figuríny, večer fotit upratanu predajňu.. a ich nezaujímalo ze máš tam mrte ludi, že ste 3 na predajňu a jedna nonstop je pri kase, druhá v sklade preberá tovar a tretia sleduje pri kabinkach ..

melanta
22. máj 2025

Všetky prevádzky takýchto značiek fungujú na zmeny, takže je takmer nereálne, aby ťa zamestnali na osmičky a pondelok - piatok. Väčšia šanca na takýto úväzok sú potravinové reťazce, kde niektoré predajne majú aj takýchto ľudí, ktorí vykrývajú najnáročnejší čas v týždni, keď chodí tovar a dokladá sa tovar.