icon

Práca v obchode

4. feb 2023

Myslíte, že práca v obchode je hanbou? Môj muž tvrdí, že s OA mam na viac. Ale som 7 rokov mimo trhu práce doma pri deťoch. Teraz som začala pracovať v potravinách a on mi to neustále nepriamo vyčíta. 🤨

Strana
z3
viestta
7. feb 2023

@modrykonik33 uz teraz predavacky nahradzaju zakaznici pri samoobsluznych pokladniach. Uz teraz predavacky nahradzaju stroje pri priprave zasielok v skladoch eshopov. Bude si treba zvyknut, ze uz ta nebude obsluhoivat nevrla predavacka za pultom z masom. Kupis si pekne krasne sunku vo vakuovom baleni, nebude zakaznik spekulovat, ze chce 23 platkov sunky a (presne) 350 g bravcoveho stehna. Uz teraz si vazis krumple na samoobsluznej vahe, nevazi ti ich teta v zelovoci. Sama si nakladas polozky do kosika, pritom nie tak davno ti ich teta v jednote podavala z regala. Ano, my to tu zabalime, bude za nas robit zakaznik. Cim dalej tym viac.

jarka3575
27. feb 2025

Ahojte, sú tu nejakí zamestnanci Lidla a Tesca (aj bývalí)? Chcela by som vedieť ako funguje odmeňovanie zamestnancov v týchto obchodoch. Ak sa tu takí nájdu, napísala by som vám správu. Vopred ďakujem 🙂

Strana
z3