Práca v pekárni - osobné skúsenosti
Ahojte žienky. Chcela by som sa Vás opýtať. Pracovala niektorá z Vás alebo robí niektorá z Vás v oblasti predaja v pekárni? V čom spočíva práca, aká je náročnosť danej práce a ako ste s tým spokojné? Ďakujem
budes vo vyrobe, ci predaj? vyroba je strasna drina, naozaj nezaplatena robota v nezdravom prostredi
Robila som nejaký čas, ale nepíšeš celkom jasne, či ideš do výroby a na smeny alebo do podnikovej predajne. To je obrovský rozdiel.
budes vo vyrobe, ci predaj? vyroba je strasna drina, naozaj nezaplatena robota v nezdravom prostredi
@anonym_42171c jedná sa o predaj
@nelus139 ak tam pracujes dlho hrozi ti ze ti odidu pluca z mucneho prachu tak isto ako banikom.
@martinmmartin ako každá robota má svoje +- … zdravie mi je však prvoradé
Podľa mňa to zdraviu by neškodilo, veľa chlebov je aj balených, kde je to proti prašnému prostrediu v nejakej fabrike.
Podľa mňa to zdraviu by neškodilo, veľa chlebov je aj balených, kde je to proti prašnému prostrediu v nejakej fabrike.
@petronelag vy máte skúsenosti s predajom?
@vulka ako predavačka do predajne, samozrejme som zvedavá na všetky tipy prác alebo čo všetko sa dá robiť, aké sú pozície v danej oblasti
@nelus139 Ja som robila vo výrobe. Práca na zmeny a monotónna. predstav si, že celú noc stojíš pri bežiacom páse, na ktorom idú rožky a Ty ich triediš(vyberáš nepodarky). alebo celú zmenu vyberáš horúce chleby z pece z bežiaceho pásu do vozíkov.
Robila som v pekárni na expedícii. Už by som nešla. Zabíjali ma tie zmeny ranná, nočná, poobedná, 8 hodin bez akejkoľvek prestávky na jedlo , boli sme tam 2 na expedícii, robota pre troch.
@vulka ako predavačka do predajne, samozrejme som zvedavá na všetky tipy prác alebo čo všetko sa dá robiť, aké sú pozície v danej oblasti
@nelus139 Ja som robila predavačku v pekárni.Ale bolo to dávno. Este na dohodu a strašne zke platené.
.Mne sa páčilo len mi nechcelai dať zmluvu majiteľka.

@nelus139 ak tam pracujes dlho hrozi ti ze ti odidu pluca z mucneho prachu tak isto ako banikom.