icon

Práca v Pepcu

20. aug 2025

Ahojte pracujte tu niekto v pepcu na plný úväzok ? Ake sú zmeny kolko hodín sa robí a kolko sa zarobí teda podľa inzerátu je to 1000€ v hrubom na plný úväzok . Aká je to práca veľmi náročná ? Ďakujem za odpovede

sadkoni
20. aug 2025

sestra robila v Pepcu. ono to nie je narocna praca, ale predsalen su to sluzby, takze hlupym ludom sa nevyhnes 😀 😀 a samozrejme zalezi aj na tom, aky kolektiv chytis. ten si, bohuzial, nevyberies.

em_an
21. aug 2025

@anonym_autor Pracovala som tam , síce ako zástupkyňa vedúcej predajne , ale vydržala som 2 mesiace . Nikdy by som sa tam nevrátila.

em_an
21. aug 2025

@anonym_autor Ale ako pokladník to nemusí byť zlá práca . Tí nemajú takú zodpovednosť za všetko. Len tie služby , od 9-20 su tiež neni bohviečo. Celý deň v čudu.

beatrixx1525
21. aug 2025

Neviem ako teraz, ale pracovala som tam cca pred 6 rokmi a je to jedno z najhorších zamestnaní, aké som mala. Predavačku som robila v niekoľkých reťazcoch ale toto bol ozaj hrot. Celý deň stojíš, vyslovene celá 12tka na nohách, ak nie si za pokladňou tak dokladáš tovar na predajni. Plat najnižší možný aký sa dá, zodpovednosť za peniaze, obedná prestávka taká že už po 15 minútach ma naháňali že je na predajni veľa ľudí a treba pomáhať, ak som bola na wc dlhšie ako 3 minúty už ma napomínali že sme kolektív a nemôžem takto sebecky myslieť len na seba, že kolegyne toho majú veľa bezo mňa....Ja osobne som dokonca vychytala vedúcu, ktorá ma vyslovene šikanovala a vozila sa po mne. Môže to byť teraz už inak ale ja by som to s touto prácou už neriskovala

em_an
21. aug 2025
@beatrixx1525

Neviem ako teraz, ale pracovala som tam cca pred 6 rokmi a je to jedno z najhorších zamestnaní, aké som mala. Predavačku som robila v niekoľkých reťazcoch ale toto bol ozaj hrot. Celý deň stojíš, vyslovene celá 12tka na nohách, ak nie si za pokladňou tak dokladáš tovar na predajni. Plat najnižší možný aký sa dá, zodpovednosť za peniaze, obedná prestávka taká že už po 15 minútach ma naháňali že je na predajni veľa ľudí a treba pomáhať, ak som bola na wc dlhšie ako 3 minúty už ma napomínali že sme kolektív a nemôžem takto sebecky myslieť len na seba, že kolegyne toho majú veľa bezo mňa....Ja osobne som dokonca vychytala vedúcu, ktorá ma vyslovene šikanovala a vozila sa po mne. Môže to byť teraz už inak ale ja by som to s touto prácou už neriskovala

@beatrixx1525 Aj ja som mala takú p… vedúcu. Úplne nahovno som bola zaškolená , ona celé dni v kancli zavretá , buzerácia. Hrôza

beatrixx1525
22. aug 2025
@em_an

@beatrixx1525 Aj ja som mala takú p… vedúcu. Úplne nahovno som bola zaškolená , ona celé dni v kancli zavretá , buzerácia. Hrôza

@em_an presne toto isté, mňa zobrali pôvodne ako brigádničku len na pokladňu, potom ma prehodili na full time na predajni ktorá sa mala len otvoriť, žiadne školenie nič, nevedela som absolútne čo a ako, vedúca mi nič nepovedala a keď som niečo začala teda robiť sama od seba tak všetko bolo zle a vyhrážky že ona ma vyhodí keď nič neviem, keď som jej oponovala že som nebola zaškolená a treba mi povedať čo a ako, tak vyhrážky že ona mi dá Ačko a pošle domov za disciplínu lebo som na ňu drzá... Neskutočne tupá ženská čo sa dostala k pozícii vedúcej a mala pocit že je pupok sveta